kittens0001.jpg
Un barbat din Bucuresti s-a filmat in timp ce arunca o pisica de la etajul 9 al unui bloc din cartierul Pantelimon. Felina, care statea linistita pe presul din fata unei usi, a fost luata si aruncata printre balustrade.
De parca impactul cu cimentul nu era suficient sa-i curme viata, in cadere, pisica s-a lovit cu capul de balustrade. La final, cel care cu siguranta a planuit dinainte aceasta grozavie s-a filmat in timp ce afisa un zambet de satisfactie.Sper ca legea sa pedepseasca demonii care se cred oameni.
Ce fel de om este acela care omoara o fiinta,apoi se filmeaza ca sa aiba imortalizat pentru eternitate ranjetul diavolesc?Nu stiu daca se poate numi om un astfel de biped.N-am vazut filmuletul si nici nu-l voi viziona,dar sper ca bipedul sa primeasca pedeapsa meritata.Si toti acei ce fac asemenea acte de cruzime.Nu cred ca fiintele acestea fara inima sunt oameni,mai degraba demoni.oameni,mai ales cei care sunteti singuri si cei bolnavi,luati-va un animalut,ingrijiti-l,iubiti-l si veti fi rasplatiti.Nu veti mai fi singuri si boala va fi mai usor de suportat.Cei care aveti copii,daruiti-i copilului un animalut pe care sa-l ingrijeasca.Copilul va invata ce este responsabilitatea si nu va deveni egoist sau rasfatat.se va ocupa de animalut,il va hrani,se va juca cu el,va imparti mancarea in zilele cand frigiderul e mai gol,va curata,va invata multe,va deveni un om bun.