Pagina 1

Aici este locul meu luminat, locul cu multa verdeaţă, un loc de odihnă, de unde au fugit durerea, întristarea şi suspinarea.

A cincea elegie

de Nichita Stanescu

N-am fost supărat niciodată pe mere
că sunt mere, pe frunze că sunt frunze,
pe umbră că e umbră, pe păsări că sunt păsări.
Dar merele, frunzele, umbrele, păsările
s-au supărat deodată pe mine.
Iată-mă dus la tribunalul frunzelor,
la tribunalul umbrelor, merelor, păsărilor,
tribunale rotunde, tribunale aeriene,
tribunale subţiri, răcoroase.
Iată-mă condamnat pentru neştiinţă,
pentru plictiseală, pentru nelinişte,
pentru nemişcare.
Sentinţe scrise în limba sîmburilor.
Acte de acuzare parafate
cu măruntaie de pasăre,
răcoroase penitenţe gri, hotărîte mie.
Stau în picioare, cu capul descoperit,
încerc să descifrez ceea ce mi se cuvine
pentru ignoranţă…
şi nu pot, nu pot să descifrez
nimic,
şi-această stare de spirit, ea însăşi,
se supără pe mine
şi mă condamnă, indescifrabil,
la o perpetuă aşteptare,
la o încordare a înţelesurilor în ele însele
pînă iau forma merelor, frunzelor,
umbrelor,
păsărilor.

Castelul

 


Create your own banner at mybannermaker.com!

  1. Buna ziua.Imi pare rau ca nu va pot ajuta.Nu ma pricep la arta si cred ca doar specialistii de la galeriile de arta va pot ajuta cu sfaturi.

  2. Buna seara ! Am facut cateva poze la tablourile pe care le am in casa si as dori cateva pareri daca se poate !

  3. Buna ziua, sper ca cineva sa vada anuntul dvs. si sa va sune!

  4. Buna seara,

    Legat de tablourile lui Gheoghe Petrascu vreau sa va informez ca detin tabloul „Anemone”.

    Daca este cineva interesat, ma puteti contacta la 0761413586

    Multumesc.

  5. sssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  6. Am adaugat blogul tau in : http://galeriagabriela.freewb.ro/linkuri si in http://galeriagabriela.wordpress.com/linkuri-utile/

    Multumesc, Gabriela Calinoiu

    ________________________________

  7. Buna, am vizitat galeria ta si te-am trecut in blogroll.
    Succes in arta!

  8. Buna, as dori sa stiu daca esti de acord sa facem un schimb de link-uri. Mersi mult!

  9. Buna, sunt artist plastic si as dori sa stiu daca esti de acord sa facem un schimb de link-uri. Sau daca poti sa ma mentionezi in blogul tau.Mersi mult!

    Viziteaza:
    http://www.galeriagabriela.freewb.ro

  10. Trăiesc într-o sărăcie de nedescris ma numesc luscan izabela din judetu ias doresc să supun atenţiei dvs. cazul unei familii din judetu bistrita nasaud din comuna rodna vece str principala bl 78 sc b ap39 aflate într-o situaţie disperată, de care am aflat în mod întâmplător şi pe care am încercat într-o oarecare măsură, atât eu, cât şi unele colege, să o ajutăm. Însă ar avea nevoie de mai mult sprijin…. ieste vorba despre muresan nicoleta si muresan sorin si au 5 copilasi cel mai mic are 1 an si cel mare are 11 ani Mama copiilor nu este încadrată în muncă, iar tatăl a lucrat până anul trecut în construcţii, unde şi-a accidentat anbele piciore şi în prezent se află imobilizat la pat, familia trăind doar din alocaţiile de stat pentru copii, într-o sărăcie de nedescris sincuru sprijin de la care la avut ieste preotul paroh care i-a sprijinit cât a putut, actul medical din care rezultă afecţiunea de care suferă Mureşan sorin şi care pentru vindecare are nevoie de o interventie chirurgicală ale cărei costuri se ridică la aprox. 3000 euro. Chiar în condiţiile în care această sumă este foarte mare pentru situaţia actuală de criză economică, orice fel de ajutor în bani, alimente, haine pentru cei 5 copii, sau rechizite , care trebuie să meargă la şcoală, sunt binevenite. În acest sens, vă indicăm şi un număr de cont, pentru eventuale donaţii: RO64RNCB0283125980330001 IN lei, titular MURESAN NICOLETA (.TEL 0758851442. prin intermediul dvs. Vă mulţumim …… va rugam frumos daca cititi acest mesaj sal dati si la alti domnu sa va pazeasca de rau …va multumesc

  11. Buna, Irina.
    Am sa te trec in blogroll.

  12. Buna, as dori sa stiu daca esti de acord sa facem un schimb de link-uri. Mersi mult!

  13. am citit si blogul ei…si va multumesc !si intrebarea e:nu a ajutato nimeni la modul serios si “consistent”?un raspuns mai pe scurt : MULTUMESC lui DUMNEZEU si celor care mau incurajat si m-au ajutat in diferite feluri ,ca eu si fam measa putem depasi acesti ani la nr 4 in care SUFLETUL meu e mereu trist si intunecat de frica bolilor de care nu pot uita nici o clipa ca boala mea e destul de grea si are multe surprize la care cea mai grea surpriza e : blocarea tuturor muschilor asezindu-ma intrun carut .Oece schimbare sau durere ma sperie si sunt greu de inteleasa cum malupt cu bolile mai ales ca ascund de foarte multe ori ,ca cei din jurul meu sa nu stie si sa afle ca eu sunt o copila cu hanticap grav si trebuie sa ma obisnuesc si sa ma prefac ca sunt ca totii de vrista mea de 18 ani .Am intrerupt recuperarea pentru a face fata anului care e destul de greu clasa a 12 si restul problemelor ramine de rezolvat intremine si DUMNEZEU .E greu sa fiu inteleasa asa ca am renuntat sa-mi caut un raspuns si un ajutor ,mai ales ca asocieatia PITICOT gauta de 2 ani o rezolvare a cazului meu dar dupa cum se vede e greu ……….voi reveni cu mai multe detali pentru cei ce se gindesc la mine ,MA BUCUR MULTTTTTTTT CIND CINEVA E INTERESAT DE MINE SI CU OCAZIA ACEASTA VA MULTUMESC DIN SUFLET SI TUTUROR CELOR CARE NU MAU UITAT LE TRASMIT SARBATORII FERICITE IN SPECIEAL DOM GABY !!!!!!!!

  14. “Greu de spus doar cateva lucruri despre mine, ar trebui sa scriu o carte si tot nu ar fi de ajuns. As incepe prin a-mi enumera defectele pentru a scapa de partea mai dificla, sa spunem. Principalul meu defect este acela ca nu prea ma tin de cuvand, imi place sa promit pentru a nu rani pe nimeni dar din pacate se pare ca prin lucrul asta ranesc mai mult decat cred. Apoi… sunt incapatanata, sacaietoare, foarte copilaroasa, usor ironica si niciodata nu am fost punctuala. (Mie imi place sa spun ca toate aceste defecte fac parte din farmecul meu personal.) Calitatile mele, desigur sunt nenumarate dar pentru mine conteaza cel mai mult sinceritatea, iubesc adevarul si nu voi inceta niciodata sa lupt pt el, desi sunt cam paranoica… Imi urmaresc cu atentie principiile dar si cu rabdare; am o incredere oarba in oameni dar si in capacitatile mele oricare ar fi ele. Sunt optimista, intotdeauna pusa pe glume, ador sa ii fac pe cei de langa mine sa rada si sa se simta bine. Sunt o fire cameleonica, am invatat sa ma adaptez in functie de persoana si de situatie, sunt intr-o continua schimbare, in bine normal! Nu stim sa vorbim, nu stim sa fim noi, suntem falsi… Multi au o masca.. Care pana la urma o dau jos si isi arata adevarata fata… E doar o poveste…. Multi o sa judece gresit dar nu avem dreptu sa judecam pe nimeni. Traim printr-o lume mizera… Nu-i usor sa vezi cum lumea devine tot mai rea… Toti vor averi, dar eu vreau un singur lucru sa pot invinge boala. Atat. 😦 ” si sa merg din nou la RECUPERARE ).

  15. sunt in faza in care iti studiez blogul!am citit faptul ca o mare parte din comentariile de pe aceasta pagina se refera la „bianca” 🙂 am citit si blogul ei…si intrebarea e:nu a ajutato nimeni la modul serios si „consistent”?

  16. yogoshima, iti multumesc.

  17. Interesant este cind intalegi caci multi din trecut au lasat o dovada de intelepciune care a evoluat in timp.Aceasta amprenta umana in timp va continua si celelalte vieti care sint inca in noi vor admira frumusetea unor geni care au schimbat si vor schimba in continuare vizuinea umana.Frumoasa prezentare de tablouri care ma incinta, admirind diversitatea creata in timp.

  18. Vlad, bineinteles ca sunt de acord.

  19. Buna Ziua!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
    Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
    Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

    http://www.radiowhisper.com
    Multumesc,
    Cu stimă Vlad!

  20. de ce esti suparata?

  21. Am sa postez bannerul cu tine, desi am postat unul cu toti!
    Multa sanatate si La multi ani de Ziua Femeii!

  22. http://sustin.ro/bianca-velichea/ VA ROG POSTA-TIPE BLOGUL DUMNEAVOASTRA CU RESPECT ACEIA-SI BIANCA

  23. portalio, salut!
    Am sa te trec in blogroll.
    Cu multa plecere.

  24. salut ! daca esti interesat sa faci link exchange
    cu portalul meu de informatii online

    (http://www.portalio.ro) te rog sa pui linkul meu la

    tine in site si sa imi dai un mail ca sa te pun si

    eu la mine: portalio@yahoo.com .multumesc frumos

  25. Draga Bianca, imi pare rau sa aud ca si mama ta este bolnava.Pe langa greutatile si necazurile voastre, s-a mai adaugat unul.
    ii doresc mamei tale sanatate, la fel si tie si surorii tale.
    nu trebuie sa disperam, toti avem necazuri, suparari, boli, mai mult sau mai putin.Din fericire, nu suntem singuri.
    Numai bine, Bianca!

  26. INCET ,INCET CU GREU MAM ADUNAT DESI TOTUL PAREA CA NU VOI GASI NICI O REZOLVARE ANUL 2011 ,A FOST CEL MAI GREU AN DIN VIATA MEA SI A FAMILEI MELE .PRIMUL SEMN A FOST ,CRIZA MAMEI MELE LA 12 NOAPTEA NU AM PUTUT SA MA BUCUR DE NIMIC STIND LA CAPUL MAMEI MELE INPREUNA CU SURIOARA MEA SI RUGINDU-MA LA DUMNEZEU SA-SI REVINA MAMI DAR DUPA PUTIN TIMP MIAM DAT SEAMA CA ANUL 2011 NU E TOCMAI ANUL BUN PENTRU NOI.DUPA ZILE LUNGI DE DURERE SI ASTEPTARE ,AM FACUT TOT PENTRU MAMA MEA ,IAM CUMPARAT DE 3 ORI TRATAMENT ,CU GINDUL SA SE FACA BINE DAR …NU MAI AVEA NICI O SANSA ,IAR VINERII NOAPTEA NU NEA TREZIT NICI PE MINE NICI PE SURIOARA MEA SI A CHEMAT SALVAREA ,PLECIND LA SPITAL .,,SA SCAPE DE DURERE SI ASA A SCAPAT MAMA MEA FIIND OPERATA SCOTINDUI 15 PIETRE .TOATE AU O SEMNIFICATIE : PRIMA PIATRA SI CEA MAI MARE E PIATRA CARE I SA LUAT DE LA FIERE DAR NU SI DE LA INIMA BOALA SAU BOLILE MELE 2 LOCUINTA SOCIEALA CARE SIO DOREA DIN TOT SUFLETUL 3 PATRU LUNI CARE TATI NU A AVUT MUNCA 4 INCEPEREA ANULUI SCOLAR ,5 LIPSA BANILOR DE A PUTEA PLATI BANCILE ,LUMINA ,ABONAMENTUL LA TELEFON SI INTERNET ,6 LIPSA DE A NE ASIGURA TRAIUL DE A AVEA CE NE PUNE PE MASA ,SI RESTUL PETRELOR E SUFERINTA UNEI MAME ASA CUM E MAMA MEA SE LASA PE EA CA NOI SA AVEM SI SA NE STIE FERICITE ,CEA MAI MARE BUCURIE A EI E SA FIM NOI BINE DE EA NU EA PSAT NICEODATA .FARA EA NU VAD CUM AR FI LUMEA DE-ACEIA PENTRU MINE E ICOANA VIETII MELE ,SI MA ROG LA DUMNEZEU CA EA SE SE REFACA BINE SI SA ZINBEASCA DIN NOU ….TE IUBESC MAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  27. Bogdan, daca te referi la bannerul ala, atunci poate ma voi apuca sa schimb culorile textului. dar nu stiu cand va fi ziua aceea.
    Oricum iti multumesc pentru sfat.

  28. Vezi ca in ultima fotografie textul este greu lizibil; incearca sa folosesti alte culori care sa genereze un contrast mai mare.

  29. Buna ziua, Bianca.Iti multumesc ca nu ne-ai uitat si mai treci pe-aici.
    iti multumesc si pentru gandurile bune si sper ca tie si familiei tale sa va fie bine.Multa sanatate si tot binele din lume!
    Cu drag,
    Gabi.

  30. Buna seara doamna Gabi si dom. Bogdan chear daca nu am mai intrat demult pe acest site eu nu am uitat si nu voi uita vreodata de unele persoane care mau inteles,mau ajutat si mau incurajat .Pentru mine sunte-ti niste OAMENI CU SUFLET MARE care merita-ti un multumesc ca vam cunoscut si din cind in cind mie dor sa va scriu citeva cuvinte despre mine ,ca sunt binisor ,cu sanatatea nu o prea duc bine cu scoala o duc bine iar fam. mea adica si eu traim de azi pe mine dar fereasca DUMNEZEU de mai rau .ceva nou si interesant chear nu am nimic decit sa va urez sanatate ,fericire si tot ce va doriti .Cu drag si mult respect aceiasi BIANCA .

  31. Intr-adevar astea sunt vesti bune si sper ca, si in continuare, sa primim doar vesti bune de la tine si intr-o zi sa primim si vestea cea mai importanta cum ca problemele tale de sanatate si-au gasit rezolvare. 🙂

  32. Bianca, iti multumesc si eu ca-ti faci timp si pentru noi.
    Sanatate si numai bine tie si familiei tale.

  33. MULTUMESC SI SARUMINA BIANCA

  34. Buna dimineata, Bianca.
    Ne-ai adus vesti bune si ma bucur pentru tine si sora ta.
    Ii felicit si le multumesc acelor oameni cu suflet mare care nu au ramas indiferenti la suferinta ta si au ajutat cum au putut.
    Bafta in noul an scolar si multa sanatate!

  35. Buna seara doamnei Gabi si domnului Bogdan ma bucur cind imi scrie-ti cuvinte frumoase de incurajare ca eu sa ma bucur ca un copil mic cind primeste ceva dulce .MA BUCUR MULT ……de multe ori cuvintele frumoase telefoanele date si intrebind de soarta mea ,de sanatatea si cum o duc ma fac si cred ca DUMNEZEU ii pune sa ma faca sa ma simt ca sunt iubita de el si semeni lui .Pe prim plan va pot scrie ca dumnezeu a facut o minune pentru mine si fam. mea ca eu si surioara mea sa mergem la scoala eu in clasa xi- a si surioara mea in clasa a-v-a cu ce nea dat Dumnezeu :AM PRIMIT RECHIZITE DE LA CLUBUL DARDINDAR si citeva matusele care au facut totul ca eu sa primesc si o suma de bani 150 lei de care miam scos abonament pe o luna si deocamdata ma multumesc cu ce am de restul ….vom mai vedea cu sanatatea mea nu am gasit nici o rezolvare dar ….pe primul loc pentru mine e sa merg la liceu ,sa nu rida nimenii de fam noastra ca eu am ramas acasa restul ….sti-ti cum e la tara???????????mai multe despre mine cam atit .Va multumesc anticipat tuturor celor ce le pasa de mine BIANCA

  36. Bogdan, iti multumesc ca n-ai uitat s-o incurajezi pe bianca despre care nu mai stim nimic.

  37. Nu ai de ce sa ne multumesti, suntem oameni si e normal sa ne pese de semenii nostri care trec printr-o perioada mai grea, pentru ca, asa cum am mai spus, eu unul sunt sigur ca, in cazul tau, e vorba doar de o perioada care va trece si care va ramane doar o amintire urata, care, si ea, se va estompa in timp.

    Ai grija de tine si de sanatatea ta, asta e cel mai important; pana la urma chiar si daca pierzi un an la liceu nu e un capat de tara.

  38. Bianca, ganduri bune de la noi si sper sa fie totul bine si pentru tine.
    Sanatate tie si familiei tale!

  39. Buna si sarumina doamna ADRIEANA ,e greu de scris si de a gasi o solutie pentru mine si nu as mai dori sa ma mai afisez si sa scriu totul despre mine ,mie greu si jena dar ….DUMNEZEU MA TINE CA EU SA TRAESC CU SPERANTA CA TOTUL VA FI BINE DAR CITEODATA MAM SATURAT DE MINE SI DE TOT CEI IN JURUL MEU .POATE SI DACA NU AS FI FOST BOLNAVA NIMENI NU AR FI DUS ATIT DE GREU ,MA-TI INTREBAT IN CE CLASA SUNT ? AM TRECUT A XI SI NU VAD VRE-O SOLUTIE SA POT MERGE LA LIC SI NICI LA TRATAMENT CUM AM MERS PINA ACUM .TRATAMENTUL MEU DE LA 1 IULIE COSTA BANI ,NAVETA LA LIC LA FEL SI CARTILE TREBUIE CUMPARATE DE LA CEI CARE AU TERMINAT CLASA A XI SI MULTE CARE PARINTII MEI NU MAI VAD NICI O REZOLVARE IN CAZUL MEU SI A SURIOAREI MELE CARE E IN CLASA A 5 -A DAR EI NU PREA O COSTA MULTE DE A SE DUCE LA SCOALA E AICI IN VALU .NU MAI POT SA SCRIU CA AM INTRAT MULT IN DETALII …. SI DOM. BOGDAT VA MULTUMESC PENTRU CUVINTELE PRETIOASE DE INCURAJARE ….DE 100 DE ORI MAS MULTUMI DE 10 ORI DAR………CU MULT RESPECT BIANCA

  40. Bogdan, iti multumesc ca i-ai sscris Biancai.
    E bolnava, trista si dezamagita si are un vis care sper sa i se implineasca in aceasta toamna.

  41. Bianca, oricat de greu ti-ar fi, trebuie sa crezi in tine si trebuie sa crezi ca intr-o zi va fi bine… iar atunci cand acest lucru se va intampla si soarele va rasari si pe strada ta… fericirea va fi de 100 de ori mai mare, stiind prin ce ai trecut… poate ca acum viata ta pare un iad, dar eu sunt convins ca e doar o etapa a vietii… o etapa peste care sper sa treci cu bine si cat mai repede. Ai grija de tine! 🙂

  42. Draga Bianca, e trist mesajul tau si poate ca unii nu inteleg.Chiar daca intelegem, prea mult nu te putem ajuta decat sa te incurajam sa nu-ti pierzi speranta.Sper sa ti se implineasca visul si sa mergi la liceu!
    sa fii ocrotita de Cel de Sus!Multa sanatate!

  43. Lupta e mereu grea si din pacate nu putem invinge intotdeauna. Luptam mereu cu speranta ca mine va intra cineva pe o usa fermecata si va zice „de maine vei fi bine” din pacate asta se intampla foarte rar, putem sa credem cu tarie in tot ce inseamna fantastic, insa cel mai important e sa ramanem si sa gindim in realitate si sa incercam sa invingem boala. Optimismul si gandurile bune fac mult bine psihicului… de asta avem nevoie atunci cand fizicul cedeaza pe zi ce trece tot mai mult. In fiecare seara in multumirile mele catre cel de sus adaug mereu o ruga prin care ii cer lui Dumnezeu sa ii fereasca pe toti de iadul pe pamant copii adolescentii ca mine care de multe ori obosind renunta de a lupta cu bolile ,,,asa am obosit eu .Vreau si imi doresc macar o zi din viata mea sa pot uita .Acum nu pot decit sa ma gindesc si sa ma inchid in mine ,ma omoara gindurile ,…anul acesta voi putea merge la liceu ????Am 2 obstacole grele ……….

  44. Multumesc pentru sfat.Imi e de folos, nu-s mare specialista in blogging, iar cand mi-am facut blogul…mimic nu stiam.
    Am setat la 3, dar nu prea am multe comentarii, nici n-as avea timp sa raspuns.Doar la prima pagina sunt multe si la cateva articole.

  45. Un sfat daca imi permiti – ai in wordpress (la settings – discussion) o setare care specifica numarul maxim de replyuri la un comentariu – iti recomad sa setezi limita undeva la 3 pentru ca asa multe comentarii ajung sa nu mai fie vizibile.

  46. King Of Pirate Online

    King Of Pirate is a fully 3D-designed multiplayer online game based on 5,000 years of pirate history.

    In it, comical pirate characters and creatures travel the high seas and encounter intricate story-based quests,

    wondrous cities and beautiful landscapes in their search for treasures fit for a king – or a king’s ransom!

    Though the excitement of ship-to-ship combat is a heady brew for newcomers and veterans alike,

    many players take pride in their place among the community. Whether you seek to enforce the laws of the KoP world,

    http://www.KingOfPirate.com

    Tales of pirates private server
    pirate king online private server
    top/pko private server
    private server
    igg top
    igg

  47. Multumesc.Am cam cautat pana am gasit ceva potrivit pentru locul cu verdeata.

  48. Superba atat fotografia cu padurea cat si cea cu adapatoarea…

  49. Buna seara Numele meu este Velichea Bianca ,am 16 ani si 7 luni si vreau sa va prezint un scurt fragment din viata mea relativa si trista in acelasi timp a copiilariei mele… ”Oare boala ma adus in situatia asta ? asa dificila ? Boala pe zi ce trece imi aduce numai suferinta,… find un copil mi-ar placea sa fiu ca cei de varsta cu mine .Dar pentru mine totul e foarte greu nimic nu mai este ca in trecut .Parca trece o vesnicie pana cand adorm dar totusi am invatat ca in profida boli mele pot face si lucruri obisnuite pe care le face un copil sanatos .Ma straduiesc sa fac tot ce imi sta in putinta dar trebuie sa imi recunosc limitele de bun simt .Nu am sa las boala sa imi dirijeze viata niciodata cu toate ca mai sunt zile in care nu ma pot ridica din pat si merg in genunchi …..Tatal meu mi-a promis de la inceput ca cel mai mare privilegiu pe care il, poate avea este sa aibe grija de familia mea . Gandul ca sunt bolnava ma macina foarte mult dar nu pot renunta sa ma gandesc si la cei din jurul meu .o inima vesela si putin ajutata poate creea o viata frumoasa chiar daca sunt mult prea mult diferita ,stiind ca viitorul imi va rezerva un scaun cu rotiile dar ma gandesc ca IISUS fiul Domnului a fost badjocorit si batut in cuie ….nu a ramas asa s-a rugat la Dumnezeu si eu voi face la fel concentrandu-ma la un viitor fericit ajutata de ceilalti din jurul meu” … si aici incerc sa inchei ”mica poveste” a vieti mele desi adevarata poveste este mult mai lunga si grea dar asta nu ma impiedica sa arat cine sunt cu adevarat ………www.savebianca.ro

  50. DEoxaW Excellent article, I will take note. Many thanks for the story!

  51. Buna ziua,Bianca.
    Nu stiu cum as putea sa te inveselesc,nu e bine sa fii asa de trista si deprimata.Poate ca si iarna asta grea e de vina.Peste toate gandurile care ne framanta si bolile atat de grele,vine si iarna cu ger si viscol.
    Sper ca te vei simti mai bine si vei gandi pozitiv.Nu trebuie sa-ti pierzi speranta,cineva te va ajuta sa te faci bine!
    imi pare rau ca nu pot sa te ajut. 🙂
    Iti multumesc pentru mesaj si nu te lasa doborata de gandurile negre!
    Multa sanatate si numai bine tie si familiei!
    Gabi.

  52. BUNA ZIUA ,NU AM MAI SCRIS SAU NU AM MAI INTRAT DE MULT PE ACEST BLOG ,MAM CAM SATURAT DE MINE SI DE MULTE ORII IMI VINE SA RENUNT LA TOT ….MA GINDESC DOAR LA UN SINGUR LUCRU SA MA ROG LA DUMNEZEU SA MA AJUTE CA POATE INTR-O ZI VOI SCAPA DE ACEST COSMAR PE CARE IL DUC DIN COPILARIE .SI MA ROG SA-MI DEA NUMAI DUMNEZEU POATE ,O ZI MACAR SA TRAESC ACEA ZI FARA JRIJI ,FARA STRES SI SA FIU O COPILA SANATOASA . CU MULT RESPECT PENTRU DUM BIANCA .

  53. Nu stiu raspunsul,obisnuiesc sa raspund mesajelor direct de la „comentarii”.
    Nici nu am mai intrat pe pagina 1.

  54. Stiu cum este din proprie experienta.Chiar daca ma dau mare ca am scapat de tristete,mai am momente cand ma cuprinde disoerarea.Doar ca nu o las sa-si faca de cap,o alung.
    Noroc ca nu sunt singura.
    Poate ca ar trebui sa-ti gasesti ceva,pe cineva care sa aiba nevoie de ajutorul tau si vei avea parte de fericire,as putea spune.
    O zi minunata de iarna alba!

  55. nu stiu de ce comentariul meu de mai devreme a ajuns sus, la 37 🙂

  56. Si tie o zi minunata.
    Vreau cu adevarat, pentru ca stiu ce e dincolo de tristete 🙂 poate empatizez prea mult sau cum nu trebuie, nu stiu exact unde gresesc, de inca mai am momente cand o las sa-si faca de cap…De acord ca e super atunci cand ai pe cineva alaturi, dar fara vointa proprie orice ajutor este egal cu zero.

  57. rozviolet,stiu cum este,dar se poate controla.Trebuie sa vreei cu adevarat si,mai ales,sa ti se intinda o mana de ajutor cand ai mai mare nevoie.Te-ar ajuta foarte mult daca nu te poti ajuta singura.
    E greu,dar se poate.
    Uneori ma gandesc ca unii dintre cei tristi nu vor sa scape de tristete,s-au obisnuit asa si le este teama sa fie altfel.
    O zi minunata de iarnha alba!

  58. ai dreptate cu tot ceea ce ai spus…of, eu imi las cateodata tristetea sa isi faca de cap. si stiu ca nu trebuie, dar am momente cand parca…obosesc.

  59. Nu-ti fa probleme din cauza asta.Din cate am citit la tine,nu mi se pare ca ai obiceiul sa complici vorbele si am inteles tot ce am citit.
    Se intampla tuturor sa vorbim fara sa fim intelesi nici macar de cei care ne cunosc chiar si fara voia noastra.
    Multe am invatat si eu de la cei mai tineri decat mine,chiar si de la fiinte care nu cuvanta,ca sa spun asa.Cred ca depinde de felul nostru de-a fi,de experientele traite la bine si,mai ales,la rau.
    Eu am inteles ca doar spunand adevarul si aratand ce simtim si gandim,doar atunci ne facem intelesi si iertati atunci cand gresim.
    De tristetea noastra nu cred ca vom scapa vreodata,dar nu trebuie s-o lasam sa-si faca de cap. 🙂

  60. Eu am un obicei nesuferit de a complica uneori vorbele, si nu-l suport. 🙂 Pentru ca scrii liber atunci cand dai frau liber gandurilor, nu cand esti atent la semantica si metafore. Ca doar nu suntem scriitori. 🙂

    Fiecare dintre noi are de invatat de la toti ceilalti. Iar de multe ori lectiile vin cum nu ne asteptam. Poate ca avem aceeasi tristete pentru ca am invatat aceeasi lectie.

    Si eu iti multumesc tie.

  61. Ma bucur sa aud ca vorbele mele simple exprima ce simtim.Poate ca oamenii mai invatati ar avea de invatat si de la cel mai obisnuit si simplu om si ar fi intelesi la randul lor de cei carora li se adreseaza.
    Se pare ca tristetea asta e aceeasi fie ca suntem tineri sau batrani,bogati sau saraci,invatati sau nu.
    Iti multumesc.

  62. Fara ipocrizie sau falsa modestie…dar..stiu cum e, stiu exact ACEA tristete, pe care nu o pot defini oricat de mult as scrie, dar pe care tu ai reusit aici in cateva cuvinte simple sa o faci usor de recunoscut. Mie cuvintele tale mi-au dat instantaneu un sentiment de familiaritate.

  63. rozviolet,e foarte bine ca mi-ai spus.poate ca e acolo din perioada de inceputuri si nu am stiut despre ce evorba.
    Il voi sterge acum.Iti multumesc.

  64. Multumesc.Asa era atunci.Acum e cam tot asa. 🙂

  65. Comentariul nr.21 e spam si ar trebui sters. Scz, n-am stiut unde sa scriu asta, decat aici.

  66. frumos spus 🙂

  67. Salut,Nelu.
    Poti sa-mi scrii aici.
    La multi ani!

  68. Salut.
    Nu gasesc nicio adresa de mail de-a ta. Cum poti fi contactat?

  69. Cu multa placere.Multa sanatate!

  70. Voi intra pe site si voi prelua pozele si certificatul.Nu am primit nici un e-mail pana acum.
    Multa sanatate!

  71. BUNA GABI ,TE ROG SA CITESTI PE http://www.savebianca.ro SI ACOLO SUNT CER.SI 2 POZE DE A LUI BIANCA DACA VREI SI POTI SA LE POSTEZI PE BLOGUL TAU .NU STIU CUM SA TRIMIS POZELE SI RESTUL SI NU AU AJUNS.MAMA LUI BIANCA ITI MULTUMESTE PENTRU TOT SI ITI DORESC O ZI BUNA!

  72. Buna seara,Bianca!N-am primit nici acum e-mail-ul cu pozele de la tine!Sigur le-ai trimis pe adresa mea de mail?
    Multa sanatate!

  73. SARUMANA DOAMNA GABI SUNT BIANCA ATI PRIMIT POZELE?

  74. Maria,nu le-am primit si ti-am trimis un e-mail asa cum m-ai rugat.Acum astept sa-mi raspunzi si sa-mi trimiti pozele si certificatul sa le pun aici.
    Multa sanatate!
    Gabi.

  75. DRAGA GABI DACA NU AI PRIMIT POZELE SI CERT. TE ROG MAI TRIMITE-MI INCA ODATA ADRESA .MARIA

  76. Maria,nu am primit nici un e-mail cu pozele si certificatul!Poate ca ai gresit adresa mea adresa.

  77. Draga Maria iti multumesc tie si familiei pentru urarile si gandurile bune!La fel va doresc si eu si multa sanatate Biancai!
    Cu drag,
    Gabi.

  78. GABI AI PRIMIT POZELE SI CERTIFICATUL ? MAMA LUI BIANCA

  79. DRAGA GABI CU INTIRZIERE ,,DE ZIUA NUMELUI PE CARE IL PORTI NOI ITI TRASMITEM PRIN SCRIS CELE MAI CALDE URARII DE BINE SANATATE SI SUCCES IN TOT CE TI-AI PROPUS IN VIATA TA ,SI SA TRAESTI CU NUMELE MULTII ANII FERICITIIIIIII . CU RESPECT FAM. VELICHEA

  80. Marius,din cate stiu eu,oamenii strazii din Hunedoara au un adapost unde primesc hrana,pat,haine curate se pot spala.
    recunosc ca nu prea am vazut multi oameni ai strazii in oras si poate ca nu e asa cum stiu eu.
    Am sa-ti scriu un mail cat de curand.
    Mai sunt si altele de la noi din oras despre care ar trebui sa vorbim.
    Gabi.

  81. Multumesc mult,Maria!Nu sunt chiar asa deosebita,laudele si admiratia le merita Isabellelorelai si asociatiile care ajuta oamenii in nevoie.Eu doar fac cunoscute povestile si foarte rar imi permit sa ajut si altfel.
    Am sa iti trimit un e-mail si astept pozele ca sa le adaug in blog.
    Multa sanatate si numai bine!
    Gabi.

  82. Gabi, hai sa facem ceva pentru oamenii strazii din Hunedoara. Daca esti dispusa da un semn pe mail.

    Marius

  83. MULTUMESC PENTRU TOT ,TIMP RABDARE SI ASTEPTAM ADRESA UNDE PUTEM TRIMITE POZELE SI DUMNEAVOASTRA LE AFISA-TI CARE CREDE-TI CA AR FI BINE SI PUSE SAU INLOCUITE .CU MULT RESPECT UNEI PERSOANE CU UN CARACTER DE NEIMAGINAT PE NUME GABI . MARIA .

  84. Buna seara,Maria!Am preluat datele despre Bianca de la Isabellelorelai,de fapt le am si eu in alt articol umanitar,mai putin pozele cu certificatele.
    Daca ai poze noi cu certificatul si cu Bianca poti sa mi le trimiti pe e-mail si le voi pune aici.Spunme-mi si-ti voi scrie un e-mail ca sa stii adresa mea.
    Multumesc pentru urarile si gandurile de bine.
    Va doresc si eu sa fiti sanatoase si Bianca sa primeasca ajutorul de care are nevoie!

  85. BUNA GABI ,AM CITIT AZI TOT CE AI SCRIS DE BIANCA DAR NU STIU CUM SA SCRIU SA NU TE SUPERI TE ROG EARTA-MA CA INDRAZNESC SA TE ROG SA PUI CERTIFICATUL EI PE 2009 SI O POZA MAI RECENTA DACA NU POTI SA NE DAI O ADRESA UNDE PUTEM TRIMITE ACTUL SI POZA ,SAU …EU NU MA SUPAR SI MA MULTUMESC CU CEIA CE AI FACUT PENTRU BIBI SI ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME SI ZILE FRUMOASE SI FERICITE SA-TI DE-A DUMNEZEU PENTRU TOT CEIA CE FACI TU CA ALTII SA SE BUCURE SI SA TRAIASCA CU O SPERANTA ASA CUM TRAIM NOI . MARIA VELICHEA

  86. Buna seara,Maria,mama lui Bibi.
    Nu ma supar deloc,chiar ma bucur ca pot ajuta putin sa fac cunoscuta si eu povestea Biancai.Nu ma pricep si nici nu cunosc aproape nimic,doar din cele citite de la Isabellelorelai.Voi copia tot ce gasesc despre Bianca si boala ei si voi completa aici in speranta ca cineva ar putea face mai multe pentru Bianca.
    Multa sanatate si sa auzim de bine.
    Cu drag,
    Gabi.

  87. BUNA GABI ,SUNT MAMA LUI BIBI SI TIN SA-TI MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL MEU DE MAMA PENTRU TOT DAR E CAM COMPLICAT CU NOI SI DACA NU TE SUPERII DINTU-TI EU CITEVA AMANUNTE CARE CRED CA TU ESTI MULT MAI PRICEPUT CA MINE SI MULTI ALTI DAR VREAU SA LAMURESC UNELE CARE TIMP DE APROAPE 2 ANI AM FACUT TOT CE MIA STAT IN PUTERI CA MAMA SI O SIMPLA FEMEIE DE LA TARA FARA MULTE CUNOSTINTE SI BIBI LA FEL DAR PE UNDE AM FOST INTELESE IAR PE ALTA PARTE A FOST UN FEL DE RECLAMA SAU MA PREFAC CA TE AJUT NU STIU DACA MA INTELEGI .AM SCRIS SI LA GUVERN PUNIND INTREBARII ,CE POT FACE EU CA MAMA UNEI COPILE DE 15 ANI AFLIND CA POARTA O BOALA RARA SI FARA TRATAMENT SI TOT TRATAMENTUL CARE IL POATE FACE RECUPERARI SI KINETO PENTRU NOI AR INSEMNA MULT ,,,AM PRIMIT MULTE RAS.DE LA GUVERN CA VA LUA MASURI SI SAU ADRESAT SI LA PREFECTURA LA CONSTANTA SI PROTECTIA COPILULUI DAR A RAMAS DE ASTEPTAT…NU POT SA MAI SCRIU MAI MULT DEOARECE MIE FRICA UNEORII SA SCRIU PRIN CITE AM TRECUT CA MAMA DORIND UN SINGUR LUCRU ,NU MAI MULT SA FIU AJUTATA SI INFORMATA CE SA FAC CA COPILA MEA SA NU AJUNGA IN SCAUN CU ROTILE NU POT STA CU MINILE IN SIN GINDINDUMA CA INTR-O ZI BIANCA NU VA MAI PUTEA MERGE DELOC PENTRU CA EU NU AM PUTUT SA O AJUT SI MOTIVUL AM RAMAS PREA SARACII PENTRU A -MI AJUTA PROPIU COPIL MIASI DA ORCE SI VIATA NUMAI SA NU O VAD IN CARUT ,..CRED CA MA INTELEGI CHEAR DACA NU NE CUNOASTEM EU IMI FAC O IDEIE CA ESTI UN OM CU SUFLET BUN SI NU TE SUPERI DE CELE SCRISE PE BLOGUL TAU ,OCUPIND MULT SPATIU .PE BLOGUL DOAM ISABELA GASESTI TOTUL CE TEAR PUTEA INFORMA NR.DE CONT ADRESA NR.TEL SI CERTIFICATUL MEDICAL NR.416 IAR RESTUL DA-NE O ADRESA UNDE PUTEM TRIMITE POZE NOI SI CERTIFICATUL NOU .SI DACA NU TE SUPERII NU COPIA ADRESA DE EMAIL DIN ANUNTURII E GRESITA SI ASA A FOST DE UN AN ADRESA CORECTA E creatza_lui01@yahoo.com CU MULT RESPECT VELICHEA MARIA

  88. Buna,Bianca!Pot sa pun aici certificatul si orice acte medicale ,numar de telefon,cont…spune-mi unde le gasesc sa le copiez si sa completez articolul din blog.
    Iti doresc multa sanatate si sunt sigura ca vei primi sprijin de la oameni.Ai scris despre necazul tau la ziarele locale?Cred ca ei te-ar putea ajuta mai mult.
    Si Isabellelorelai a scris despre necazul tau,iar cu cat suntem mai multi,cu atat ai sanse mai mari sa fii ajutata.
    Multa sanatate si numai bine!

  89. BUNA SUNT BIANCA SI ITI MULTUMESC CIT EU ATIT SI MAMI DIN TOT SUFLETUL PENTRU TOT ,DAR MAI INSIST CU CITEVA AMANUNTE CARE MA FACE SA FIU MAI INTELEASA DE TINE SI VIZITATORII DE PE BLOGUL TAU ,DACA MAI POTI SI AI TIMP SA PUI PE BLOG ACTUL CERTIFICATUL CU GRADUL DE HANTICAP ,CARE IL AM RECENT CITEVA POZE CU TRATAMENTUL TERAPIE CU VENIN DE ALBINE SI NUMAR DE TEL SI CONTUL MEU CARE IL AM SI ADAUGIND CINE VREA SI POATE SA MA AJUTE SA POT MACAR SA MERG DIN NOU LA RECUPERARII DE KINETOTERAPIE . NU POT SA MERG SI LA LIC IN FIECARE ZI SI LA RECUPERARE DIN MOTIVUL CA NU AM BANII NECESARI PENTRU A FI LUATA DE MAMA MEA DE LA LIC PALAS SI SA MERGEM LA SPITALUL JUD. CONSTANTA ,ASTA AR INSEMNA SA AM IN FIECARE ZI 20 LEI DAR CU GREU SI 10 LEI IN FICARE ZI ,SUNT ZILE CARE PLEC NUMAI CU BANI DE DRUM ,SI AJUNG ACASA LA 15-16 DUPA -AMIAZA SI NU-MI DORESC DECIT SA NU MAI DEPIND DE CITEVA SUTE PE LUNA PE CARE FAM MIA NU LE ARE TOT DATORITA MIE ,AU FACUT INPRUMUTURII IN BANCII CIND AU PORNIT CU MINE LA DRUMURII MULTE PRIN SPITALE SI AM FOST INTERNATA IN 3 SPITALE MARI SI CLINICI PARTICULARE PENTRU A MA VINDECA NU PENTRU A RAMINE SARACI SI EU CU O BOALA RARA SI FARA VIITOR ,E MULT DE SCRIS DAR EU AM SCRIS PENTRU A AVEA CIT DE CIT UN INTELES PENTRU TOTII .,,,PENTRU CA NU AM FOST PREA INTELEASA PINA ACUM SI NU VREAU CA CINEVA SA-SI FACA ALTE INPRESII DESPRE NOI . ASTEPT UN RASPUNS SI INCA ODATA MULTUMESC RESPECTOS .BIANCA

  90. Buna seara.Am spus ca te pot ajuta doar facand cunoscut cazul tau la mine pe blog pentru a fi citit de vizitatorii blogului.
    Voi posta in aceasta seara ce am gasit la „Oameni darnici” si sper sa fie de folos.
    Multa sanatate si numai bine!

  91. BUNA SEARA AM INTELES CA POTI SA MA AJUTII DAR MAI INTI VREAU SA TE INTREB DACA AI GASIT DETALI IN BLOGUL OAMENI DARNICI ,IN RUBLICA PE CINE AJUTAM .NR DE TEL 0727275667 MAMA MEA SI EMAIL creatza_lui01@yahoo.com. astept .

  92. Bineinteles ca vreau sa ajut.Spune-mi despre ce e vorba si voi posta pe blogul meu mesajul de ajutor.daca nu,caut eu la oameni darnici sa aflu mai multe.
    Multa sanatate si numai bine,Bianca!

  93. Daca te-as roga din tot sufletul ai putea sa ma ajuti de a pune citeva rindurii pe blogul tau despre o copila fara viitor si avind mare nevoie de ajutor .Ma numesc Bianca si adresa de creatza_lui01@yahoo.com , ma gasi-ti si pe blogul lui Lia de la oamenii darnici .

  94. Multumesc,Lucas.Imi dau silinta,doar e verde,verde…

  95. Mihai,multumesc pentru aprecieri.Ma bucur sa aflu ca tineretului ii place blogul meu de …nespecialist,ca sa spun asa.Vad ca esti de la enciclopediaromaniei.ro,am vizitat site-ul vostru de cateva ori si va felicit pentru treaba buna pe care o faceti.
    Bineinteles ca am adresa de e-mail.
    Succese si voua!

  96. Felicitari pt blog, nu stiu daca am avut ocazia sa va spun pana acum! Aveti o adresa de e-mail pt a va contacta, am o rugaminte „mare” la dvs? A mea e trecuta in campul rezervat e-mailului. Succese in continuare.

  97. Salut,multumesc pentru aprecieri!Mi-am facut blogul anul trecut;am fost tare stangace atunci,habar n-aveam de nimic.Am invatat intre timp.
    Da,sunt din municipiul Hunedoara si imi place castelul nostru,”castelul meu”.

  98. hey, ai un blog frumos si tare interesant. o sa-mi fac timp sa-l studiez pe indelete. imi pare rau ca l-am gasit, acum cu intamplarea nefericita de la petrila…am vazut ca ai chestii legate de castelul de la hd, esti din judet?eu da…

  99. razboiule,nu obisnuiesc sa folosesc messenger,dar imi notez id-ul tau.Poate iti trimit e-mail sau povestim pe blogurile noastre. 🙂

  100. vreau si eu sa vorbim:) eu am id ul cycle.2life

  101. Buna,ionut.Am trimis raspunsul meu.

  102. Buna g1b2i3, poti sa imi dai un semn pe email sau messenger id:ecosapiens ?
    As vrea sa vorbim putin 🙂

  103. Cum sa nu te trec in blogroll?tineretul are prioritate.Nu stiu cata lume citeste blogul meu,dar sper sa se uite si pe blogurile si paginile voastre.M-am mirat sa gasesc un comentariu pe pagina mea.Succes mai departe si subiecte interesante.bye,te mai vizitez.

  104. Mersi ca mai trecut la tine tin blogroll, nu am crezut ca pagina mea personala este asa de interesanta, mersi mult si te-am trecut si eu la mine ca am vazut ca si la tine e interesant. Bye

  105. Cum sa nu te trec in blogroll ! 🙂 Cateodata citesc ce scrii in blogul tau,imi place,am comentat de cateva ori….cand ma uit in jurul meu si vad ca sunt intre tineri…ma simt ca o bunica ce spune povesti nepotilor.

  106. dude, de ce numi spui ca ma tii in blogroll 😀
    team notat! 🙂

  107. Multumesc mult.zambesc desi sunt trista de mult,am si uitat de cand. 🙂

  108. ai un blog fain 😉

Lasă un comentariu