Florin a implinit 30 de ani.La multi ani!

Update:Un strigat de ajutor


Dupa ce am auzit la televizor despre cazul omului lasat sa moara in chinuri pentru ca asistenta care trebuia sa aiba grija de el dormea linistita ,cred ca vestile despre Florin ne fac sa fim mai optimisti in ceea ce priveste omenia,solidaritatea.Pacat ca din cauza unor cadre medicale care nici nu stiu de ce si-au ales aceasta meserie nobila,au de suferit si cei care-si iubesc meseria si oamenii si fac tot ce le sta in putinta pentru a-i ajuta si salva.

Multa sanatate ,Florin.La multi ani!
Florin a invins din nou moartea,ne povesteste Isabellelorelai.”A doua mamă. Florin a câştigat foarte repede inimile germanilor care lucrează în clinica unde el a fost operat. Ba mai mult, el a găsit acolo o a doua mamă. Dorina Maria Strothe este o farmacistă din Sibiu, căsătorită cu Hans-Jurgen, judecător şi membru onorific al Crucii Roşii Germane, Filiala Heidelberg. „Ea l-a susţinut permanent pe Florin şi l-a încurajat tot timpul. A fost atât de bună cu el încât Florin o consideră o a doua mamă”, a afirmat sora lui Florin.
113 ore a stat Florin în comă la clinica din Germania
Hunedoreanul – AICI.
N.B.: Pe 10 iulie Florin Ierulescu a împlinit 30 de ani. Şi tot atunci s-a născut pentru a doua oară.”
Laurenţiu are 4 ani şi jumătate. Este din Târgovişte. Şi este… surd. Aşa s-a născut. Un nenea doctor mi-a spus că am hipoacuzie neurosenzorială bilaterală profundă, dar nu ştiu cum să spun aşa greu… Adică sunt surd. Copiii nu se joacă cu mine, fug de mine, spun că sunt ciudat… Laurenţiu merge acum la logoped. Un medic a spus că Laurenţiu poate auzi cu ajutorul unui implant Cohlear. Din păcate părinţii sunt săraci. Doar tatăl lucrează. Copilul are grad de handicap dar statul a uitat să-i dea şi bani. Laurenţiu ne roagă să îl ajutăm. A spus că îi roagă pe oamenii buni să îl ajute. Îi trebuiesc 22.000 de euro. CNAS acoperă doar costurile intervenţiei chirurgicale, nu şi costul aparatului. Dacă puteţi ajuta, măcar cu 10 RON. Sau dacă puteţi spune şi altora:isabellelorelai.wordpress.com.

Posted on iulie 16, 2008, in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink. 5 comentarii.

  1. CELLA,uneori ajuta foarte mult si gandurile noastre bune .Sunt sigura ca se vor gasi si banii necesari.Sanatate si tie!

  2. Să-i ajute Dumnezeu ( şi Oamenii) şi să-i dea zile multe şi sănătoase !

  3. Ma bucur ca atatia oameni sunt alaturi de Florin ca si de ceilalti care au nevoie de ajutorul nostru,chiar daca acesta consta numai dintro rugaciune sau un gand bun.
    Multumesc boier Moflea si Rosablu,multumesc tuturor.

  4. La Multi Ani si multa multa sanatate iti doresc. Sa dea Dumnezeu sa te faci bine!!!

  5. LA MULTI ANI si multa sanatate si din partea mea !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: