Povestea asasinarii familiei imperiale ruse

32586_romanov65gif

In 17 iulie 1918,din ordinul dat de Partidul Bolşevic, împăratul Nicolae al II-lea şi famila sa au fost asasinaţi la casa Ipatiev din Ekaterinburg, Rusia.

Povestea asasinării ţarului Nicolae al II-lea al Rusiei a cutremurat, la vremea respectivă, întreaga Europă şi mai ales casele regale cu care se înrudea familia imperială rusă. Tragicul eveniment s-a petrecut pe 17 iulie, 1918, în oraşul Ekaterinburg, unde ţarul Nicolae al II-lea şi familia sa au fost sechestraţi şi apoi ucişi la ordinul lui Lenin. Cumplitul masacru din pădurile Ekaterinburgului revine în actualitate şi pune punct final tuturor poveştilor legate de dispariţia dinastiei Romanovilor.

După cum se ştie, în dimineaţa zilei de 17 iulie, 1918, familia ţarului Nicolae al II-lea a fost mitraliată cu sălbăticie în subsolul casei din Ekaterinburg, cadavrele fiind apoi transportate într-o pădure, unde, într-o primă fază, au fost îngropate. Ucigaşii au revenit câteva zile mai târziu, au dezgropat cadavrele, le-au ars în acid sulfuric, pentru a nu mai fi recunoscute şi, din motive neelucidate, le-au reîngropat în diverse locuri.

Misterele din pădurea Ekaterinburgului

Timp de 90 de ani, după execuţia ţarului Nicolae al II-lea şi a familiei sale, nu s-a găsit nicio urmă a acelui îngrozitor măcel. De fapt, nu s-a întreprins nicio căutare, puterea sovietică nefiind dispusă să facă lumină în acest sângeros episod. Dar, după căderea comunsimului, pădurea în care se presupunea că au fost îngropate cadavrele familiei imperiale a fost răscolită în lung şi-n lat şi au fost scoase la iveală osemintele găsite în trei gropi aflate la mare distanţă unele de altele. Rămăşiţele pământeşti au stabilit, fără drept de dubiu, că osemintele aparţin familiei Romanovilor. Dar lipseau osemintele prinţului Alexei, în vârstă de 13 ani, la acea vreme, şi ale Marii Ducese Maria Nikolaevna, sora sa. Lipseau, totodată, şi osemintele prinţesei Anastasia, despre care s-a spus că ar fi scăpat din acel sinistru măcel. ~n legătură cu prinţesa Anastasia, fiica cea mică a ţarului, au fost vehiculate, de-a lungul timpului, numeroase legende care au făcut obiectul unor filme artistice, inclusiv documentare.

Enigma a fost descifrată

Abandonăm, deocamdată, acest subiect, extrem de stufos, dar deopotrivă captivant, pentru a consemna că trista odisee a familiei imperiale ruse a ajuns la final. Cu alte cuvinte, după cum informează site-ul edmontonsun.com, enigma din jurul dispariţiei Romanovilor, ultima dinastie imperială a Rusiei, a fost, în sfârşit, descifrată. Testele ADN efectuate asupra rămăşiţelor pământeşti descoperite recent într-o pădure din apropiere de Ekaterinburg au confirmat că acestea le-au aparţinut prinţilor Alexei şi ducesei Maria, copiii lui ţarului Nicolae al II-lea, ultimul ţar al Rusiei. Dar, în pofida acestei descoperiri, descendenţii familiei Romanov, mulţi dintre ei stabiliţi în SUA, sunt de părere că aceste teste nu sunt adevărate, ele fiind doar o abilă acţiune de reabilitare a imaginii Rusiei, la originea acestui demers ştiinţific şi mediatic totodată aflându-se actualul guvern. „Tragedia familiei ţarului se va termina doar atunci când aceştia vor fi declaraţi victime ale represiunii politice”, a declarat Gherman Lukyanov, avocatul descendenţilor familiei imperiale.

Pretinsa prinţesă Anastasia

Descoperite în 1991 şi reunite în moarte, rămăşiţele pământeşti au fost înhumate şapte ani mai târziu în catedrala Sfinţii Petru şi Pavel, din Sankt Petersburg. Mai puţin osemintele recent descoperite ale prinţului Alexei, moştenitorul tronului, şi ale Marii Ducese Maria Nikolaevna. Lipsesc de asemenea şi rămăşiţele prinţesei Anastasia, cea despre care circula zvonul că supravieţuise cumplitului eveniment din 19 iulie, 1918. Iubitorii de istorie îşi aduc aminte, desigur, că zvonul cu pricina a fost întreţinut multă vreme de o anume Anna Anderson, care pretindea că ea este prinţesa Anastasia şi cerea să fie recunoscută ca atare şi, fireşte, să fie repusă în drepturi. Până la urmă, testele efectuate după moartea ei au dovedit că, de fapt, pretinsa „prinţesă” era fiica unor ţărani polonezi. Numai că, deşi adevărul a fost dat la iveală fără drept de tăgadă, povestea pretinsei prinţese Anastasia a făcut obiectul unui înduioşător film savurat de toţi cei care au sperat că familia ţarului Nicolae al II-lea nu a fost ucisă în totalitate. (V.N.)

Testele ADN au confirmat că rămăşiţele umane descoperite în 2007 în regiunea Ekaterinburg (Urali) aparţin ţareviciului Alexei şi prinţesei Maria, sora acestuia, asasinaţi împreună cu toată familia imperială rusă în urmă cu 90 de ani, a confirmat, miercuri, Parchetul Rus.

Se spune ca asasinarea familiei imperiale ruse a fost prevazuta de Rasputin,calugarul nebun sau calugarul diavolului.

Rasputin a prevestit asasinarea familiei imperiale.

În decembrie 1916, Rasputin i-a trimis ţarului o scrisoare în care îi prevestea că va fi ucis. Despre criminali, a scris: „Dacă moartea mea va fi pusă la cale de un neam al tău, atunci nimeni din familia ta, nici unul dintre copiii tăi, nici una dintre rudele tale nu va rămîne în viaţă mai mult de doi ani. Cu toţii vor fi ucişi de poporul rus. Şi eu voi fi ucis. Nu mă mai număr printre cei vii. Te rog, te implor, fii puternic! Gîndeşte-te la familia ta binecuvîntată!“. 23 de zile mai tîrziu, Rasputin a fost ucis de rudele ţarului Nicolae al II-lea.

Posted on iulie 17, 2008, in cultura, istorie, povesti adevarate and tagged , , . Bookmark the permalink. 89 comentarii.

 1. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  ** CONCLUZIILE ….NUMITA SURMELIS ARGENTINA PUSA ESTE DIAGNOSTICATA ACTUALMENTE CU ….TULBURARI DELIRANTE PERSISTENTE …ATAT IN PREZENT , CAT SI IN PERIOADA SAVARSIRII FAPTEI SI IN RAPORT CU ACEASTA DISCERNAMANTUL ESTE | A FOST ABOLIT ….SE RECOMANDA INSTITUIREA MASURILOR DE SIGURANTA MEDICALA PREVAZUTE DE ART.114 COD PENAL .** .

 2. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  IN URMA ACESTUI PROCES PENAL , AM RAMAS CU DIAGNOSTICUL PSIHIATRIC ….TULBURARI DELIRANTE PERSISTENTE ….DAT DE O COMISIE A SERVICIULUI JUDETEAN DE MEDICINA LEGALA CONSTANTA , IN URMA SESIZARII SEFULUI POLITIEI DE FRONTIERA HARSOVA , RESPECTIV ** RAPORT DE EXPERTIZA MEDICO-LEGALA PSIHIATRICA , NR.233 | A1 persoane | 2010 DIN 20 DECEMBRIE 2010 **, DIAGNOSTIC CARE MI-A MARCAT NEGATIV , VIITORUL MEU SI AL FAMILIEI MELE .

 3. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  IN URMA ACESTUI PROCES PENAL AM RAMAS FARA ….NEPOTUL SURORII MELE CE-L AVEAM IN INGRIJIRE DIN 10 AUGUST 2002 ,IN PLASAMENT FAMILIAL SIMPLU SI CARE DUPA DOI ANI AFLAT IN ASISTENTA MATERNALA PROFESIONISTA L-AU INCREDINTAT MAMEI SALE NATURALE CARE L-A LUAT CU EA IN ….SPANIA , UNDE NU A PUTUT SA SE ACOMODEZE CU SCOALA RAMANAD REPETENT DOI ANI DE ZILE.

 4. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  IN TIMPUL PROCESULUI , AM FOST NEVOITA SA PLEC IN ITALIA , RAMANAND CA AVOCATA DIN OFICIU SA PREIA PROCESUL PENAL , PANA LA FINALIZAREA LUI DIN DATA DE ….26 OCTOMBRIE 2011 CAND AM PRIMIT O ** COPIE A DISPOZITIVULUI HOTARARII PENALE NR.98 DIN 26 OCTOMBRIE 2011 , CARE HOTARA CA IN BAZA ART.114 COD PENAL , RAPORTAT LA ART. 162 COD PROCEDURA PENALA …RESPINGE CEREREA CA NEINTEMEIATA .**

 5. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  IN TIMPUL PROCESULUI AM ADUS CA DOVEZI SPRE APARAREA MEA ….3 DOSARE …IN CARE SE AFLAU DOVEZILE REFERITOARE LA INVINUIRILE PE CARE LE FACUSEM ….FOSTULUI PRIMAR LIBERAL AL ORASULUI HARSOVA DE CONSTANTA , SEFULUI
  POLITIEI DE FRONTIERA A ORASULUI HARSOVA SI IN AL TREILEA DOSAR SE AFLAU …COPIILE SEROX DIN URMA COMENTARIILOR MELE DE PE SITE-UL ZIARULUI ONLINE , JURNALUL.RO , ARTICOLUL ** TERENTE CRAI DE BALTA VECHE ** CARE AVEA IN JUR DE ….580 DE COMENTARII IN CONTRADICTORIU CU PERSOANE CARE SE AFLAU SUB PROTECTIA ANONIMATULUI SI CARE M-AU PROVOCAT DELIBERAT LA MAI MULT APARAREA MEA SI A FAMILIEI MELE DECAT LA DESTAINUIRI REFERITOARE LA INTIMITATEA MEA SI A FAMILIEI MELE .

 6. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  06 DECEMBRIE 2018 .- IN BAZA NOULUI PROCES PENAL , COPILUL ADICA NEPOTUL MEU DE SORA ,CARE IL AVEAM IN INGRIJIRE INCA DIN 2002 , IN PLASAMENT FAMILIAL SIMPLU A FOST LUAT CU FORTA DE LA DOMICILIUL MEU DE CATRE …POLITIA COMUNITARA SI CATEVA REPREZENTANTE DE LA ….PROTECTIA COPILULUI CONSTANTA SI HARSOVA SI DAT SPRE INGRIJIRE UNEI FEMEI CARE ERA ….ASISTENT MATERNAL PROFESIONIST DIN COMUNA LUMINA DE LANGA MUNICIPIUL CONSTANTA .

 7. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  06 DECEMBRIE 2018. **PE DATA DE 01 MARTIE 2011 , PARCHETUL DE PE LANGA JUDECATORIA HARSOVA ,JUDETUL CONSTANTA ,INCEPE UN NOU PROCES PENAL CU DOSARUL NR.152 | P | 2011 , PRIVIND LUAREA …..MASURII DE SIGURANTA A INTERNARII MEDICALE ( ART. 114 COD PENAL SI ART. 162 COD PROCEDURA PENALA , FATA DE INVINUITA …SURMELIS ARGENTINA PUSA .** .

 8. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  06 DECEMBRIE 2018. ** IN REZOLUTIA DE LA PARCHETUL DE PE LANGA JUDECATORIA HARSOVA , JUDETUL CONSTANTA DIN DATA DE ….21 FEBRUARIE 2011…DISPUNEA : NEINCEPEREA URMARIRII PENALE FATA DE SURMELIS ARGENTINA PUSA , PENTRU SAVARSIREA INFRACTIUNII PREVAZUTE DE ART. 259 COD PENAL .**.

 9. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  Indiferent ce sex ai ,femeiesc sau barbatesc ,sigur faci parte dintr-una din cele 300 de LOJI MASONICE , ce sunt considerate ORGANIZATII CRIMINALE .

 10. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  Crezi ca nu avem un fost parlamentar in Primaria orasului Harsova de Constanta ??? Se numeste IONEL CHIRITA . Dar ce a facut acesta pentru orasul nostru a facut si pentru Romania si pentru copiii romani, adica a facut numai HOTII impreuna cu mai marele lui , fostul prim ministru TARICEANU. In propaganda electorala din 2008 ,pentru postul de primar al orasului nostru a afirmat ca doreste ,impreuna cu cetatenii orasului sa faca ,,curatenie in strada ,, . Ce inseamna sa faca curatenie in strada ??? inseamna sa supravegheze non-stop cetatenii cu aparatura cumparata din banii veniti de la guvern pentru terminarea unor cladiri sociale , AZIL DE BATRANI, CENTRU DE ZI PENTRU COPII, CENTRU PENTRU PERSOANE ABUZATE , pe care le-a lasat neterminate din lipsa banilor ce au luat alta cale . Din aceasta cauza , multa lume spunea ca ,,orasul are ceva,, dar nimeni nu stia sigur in ce consta acest ,,ceva,, . Cine poate verifica , controla activitatea fostului PRIMAR LIBERAL si actualului PRIMAR PEDELIST , ce are tendinte de traseist politic ??? nimeni. Si-au schimbat doar scaunele intre ei , ca viciile si coruptia a ramas . Cine sufera ??? Ei ??? In nici un caz pentru ca au firme peste firme si nu duc lipsa banilor ci locuitorii orasului fara LOCURI DE MUNCA ,aflati in postura de CERSETORI la stat . IONEL CHIRITA are dosare penale ,cu gramada , dar se pare ca are oamenii potriviti in justitie care ii fac dosarele sa se amane pana se PRESCRIU si numai sunt in vizorul justitiei de a fi judecate . Tot acelasi IONEL CHIRITA , fost parlamentar liberal a dat Primaria orasului Harsova in judecata pentru a i se plati din urma SPORUL DE VECHIME cat timp a fost primar , desi LEGEA nu permitea acest lucru. Pentru realizarea interesului personal a gasit un JUDECATOR care i-a dat castig de cauza si si-a primit banii revendicati, desi spusese intregului oras ca vrea sa fie primar pentru oameni nu pentru bani ,ca are destui , dar se pare ca a a uitat ce a spus . Aceeasi treaba a facut-o si actualul primar pedelist , care si acesta a gasit un judecator ,,bun,, ce i-a dat castig de cauza ,iar banii urma sa-i primeasca din contractul ce urma sa-l semneze Primaria cu o firma belgiana pentru o fabrica de peleti . Am scris pe tema aceasta ,un an jumate la mai multe ziare , dar nimeni nu a facut nimic . Ziaristii au si ei puterile lor limitate si nu-si baga pielea in saramura pentru nimeni strain. Aici e vorba de LEGE si de respectarea LEGII. Dar se pare ca acum LEGEA este ,,legea junglei,,. Si a cui este ,,legea junglei ,,??? Nu cumva a masonilor albastri politici si a masonilor kaki militari, ce stau cumintei in bancile lor si aranjeaza partidele politice cum le pofteste lor inima ??? Dar cine sa-i ia la control pe domniile masone ??? cine isi permite sa-i controleze cand se stie ca sunt protejati din afara tarii si cu bani si cu arme sofisticate de tipul ARMELOR CU MICROUNDE si PSIHOTRONICE rusesti ???

 11. daca ai incredere in presedinte si portocalii, e alegere ta pe care ti-o respect.
  Insa de ce nu te adresezi parlamentarilor PDL de la voi ca sa te ajute in problema ta cu copilul?poate ca le vine idea sa faca un proiect de lege sau sa faca amendamente la legile care exista.
  Incearca si sper sa fii ajutata!
  Si eu sunt de aceeasi parere cu tine in privinta acelor cipuri pentru sanatatea noastra.Insa mi-ar placea sa existe personal si ce mai trebuie pentru asta.
  Spui ca ai scris pe site-urile unor ziare, ai incercat sa le trimiti e-mail cu problemele tale?poate ca se vor gasi ziaristi care sa te ajute.
  Numai bine iti doresc!

 12. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  Imi pare rau ca te contrazic ,dar ai afirmat ca PORTOCALII sunt de vina de haosul din Romania. Presedintele Romaniei este seful PORTOCALIILOR si mai mult ,a declarat razboi CORUPTIEI, care ne distuge ,incet,incet ,tara , nu crezi ??? In privinta cardurilor cu cip sunt de acord ,mai ales cele pentru SANATATE si pentru IDENTITATE . De ce ??? Simplu. Pe o bucatica mica de carton special sunt insirate ,INVIZIBIL, o multime de informatii ce ne pot salva VIATA , cum ar fi grupa de sange , RH, poate ADN-ul , alergiile si alte informatii foarte importante , nu crezi ??? In 2005, am fost internata de urgenta in spitalul Judetean Constanta . Acolo am constatat ca mi se gresise GRUPA DE SANGE pentru ca fusese scrisa gresit inca de la plecarea mea din Spitalul Harsova de Constanta , unde facusem o ANALIZA DE SANGE . De unde mi-am dat seama ca se facuse o greseala la Harsova ??? Pai sangele care imi fusese dat in Constanta imi provocase convulsii de frig puternic ,iar asistenta mi-a oprit administrarea sangelui si m-a INTREBAT ce grupa de sange am . Atunci mi-am dat seama ca era o greseala serioasa si i-am spus ca am grupa A2. Asistenta , neincrezatoare , m-a intrebat de unde stiu grupa .Pai de unde sa o stiu decat de pe buletinul de identitate ce a fost facut pe timpul lui Ceausescu si era obligatoriu sa fie trecuta pe buletin , daca nu, erai amendat. In privinta celorlalte urmariri , FARA CIPURI, sunt mult mai periculoase deoarece pot fi facute de oameni de cea mai rea credinta , de infractori , sub acoperirea anonimatului. Aceste tipuri de URMARIRI fara cipuri ,sunt in prezente in Romania , in special, la OPOZITIE si MASONERIA KAKI militara , care au tot interesul sa actioneze … INVIZIBIL. Eu am inteles ,ca de fapt CIPURILE sunt o ACOPERIRE a faptelor RELE ce le vor face in continuare cei ce au in dotare ARMELE CU MICROUNDE si cele PSIHOTRONICE de productie RUSEASCA . Acelasi fenomen se intampla si cu restul tehnologiIlor moderne ,adica au o latura foarte buna ,dar si una nociva ce este exploatata de CEI RAI , tansformandu-le in ARME de atac nu de PROTECTIE. Cei ce sunt NEPASATORI sau IGNORANTI sunt viitorii ZOMBIE de care ,cei rai ,se pot folosi dupa pofta inimi lor . Sa ma LUPT cu mine ??? Pentru ce ??? Nu mai am nimic . Incet , incet mi s-a luat totul . De cine ??? Mi s-a luat FAMILIA , pentru ca fostul sot, era liberal cum este familia lui si chiar a mea ,care a inaintat divortul ,de doua ori. Am ramas fara serviciu , pentru ca ultimul PATRON , de la fabrica la care lucram era LIBERAL si incepuse sa nu-mi mai aduca de lucru la bormasina la care lucram ,fiind obligata sa plec in Italia ,pentru un an de zile . Cand am revenit acasa , am inceput clasa 1 cu copilul cel am in PLASAMENT FAMILIAL si am constatat ca merg spre scoala pe strada ,in loc sa merg pe trotuar . Facusem mai multe cereri catre Primarie , unde era primar liberal, CHIRITA IONEL . Acesta a binevoit sa faca TROTUARUL din fata bancii BRD si a unei PARCARI de 20 de masini , numai dupa ce i-am facut RECLAMATIE la POLITIA orasului Harsova. Si de aici a inceput URMARIREA vizibila a mea si chiar sa curga AMENINTARILE cu lipsa LOCULUI meu de munca in oras, cat timp acesta , IONEL CHIRITA , va fi primar sau consilier local . Si s-a adeverit ca de 3 ani jumate nu-mi pot gasi un loc de munca ,pentru ca acesta a BLOCAT deschiderea CENTRULUI DE ZI pentru copiii proveniti din familiile sarace sau monoparentale , cum este cazul meu. De la Primarie NU am cerut un ajutor mai MARE , ci ajutorul care mi se cuvine prin Legea nr. 272 din 2004. Si eu sper sa se TERMINE cu NECAZURILE acestea , dar nu vad nici o iesire decenta. Stiind ca am un COPIL in PLASAMENT FAMILIAL, cei de la PRIMARIE m-au trimis sa MATUR PE STRAZI ,pentru 20 de lei si asigurarea de sanatate ca si AJUTOR SOCIAL.Am refuzat pentru ca in felul acesta ma simteam jignita si in al doilea rand ,eram obligata sa numai pot sa ma ocup, cum se cuvine ,de copilul cel aveam in ingrijire , neglijindu-l . Daca CENTRUL DE ZI pentru copii era deschis ,imi puteam lasa copilul in SIGURANTA si eu sa-mi gasesc un loc de munca decent. E adevarat , ca am scris pe site-urile a 30 de zire , mai putin la telviziuni, dar intotdeauna am ,, pledat,, nefiind avocat de meserie ,pentru DREPTURILE COPILULUI si de aici au venit subiectele colaterale pentru care mi-am spus parerea asa cum credeam eu de cuviinta ca este cinstit si bine .De multe ori am spus exact ce mi se intampla mie si familiei mele. De exemplu ,acum , restul familiei ce este imprastiata in lume , nu are voie, ii este interzis , sa ne ajute cu bani ,pentru ca SCRIU prea multe pe diferite site-uri de ziare . Pai ,daca deschizi internetul pe google ,pe yahoo ,sau altceva vei gasi destule articole la care am facut COMENTARII. Nu vad de ce ALTII au voie sa scrie ,iar EU , nu . Nu se numeste din nou DISCRIMINARE ??? Internetul nu-l am decat de doi ani . Internetul este foarte bun pentru informare , este o imensa biblioteca in casa ta , la orice ora . Poate stii ca la inceput internetul ,prin 1970, a fost considerat 10 ani ca arma de razboi si apoi a fost dat spre utilizare publica . Anul trecut am facut comentarii, alaturi de alte persoane , in special pe site-urile ziarelor ZIUA de Constanta , TELEGRAF online si JURNALUL.RO. Orice inceput are si un sfarsit , nu-i asa ???

 13. Sper ca nu te superi pe mine, dar nu ar trebui sa mai scrii pe site-urile ziarelor si nici pe cele ale televiziunilor de stiri.
  Nu crezi ca ar fi mai bine sa-ti faci un blog in care sa scrii aceste articole, in loc sa comentezi pe diferite site-uri?
  E gratis.

 14. Nu am luat apararea nimaanui, mai ales, nu ii apar niciodata pe ticalosi.
  E si normal ca suntem urmariti prin satelit ssi vom fi mai urmariti cand avem cardurile cu cip.orice facem si vorbim se poate afla, dar nu trebuie sa te ingrijorezi de asta.Inteleg despre ce vorbesti ca ti se intampla, poate ca si mie mi se intampla, insa am invatat sa ma protejez.Prin ignorare, de exemplu si nepasare.
  Am inteles inca din 2007 ce sunt aceste arme si cum ne afecteaza, insa am reusit sa-mi crez un fel de scut ca sa nu mai fiu atinsa.Poti si tu daca incerci si lupti cu tine, in primul rand.
  Imi pare rau caa nu-ti poti plati facturile si ca nu primesti ajutor mai mare de la primarie.
  Sper ca aceste necazuri sa se termine cat mai curand si sa auzim de bine!

 15. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  Am uitat sa scriu ca am interdictie sa mai intru pe site-ul ziarului JURNALUL.RO, din cauza articolului ,,Terente ,crai de balta veche,, …

 16. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  Eram sigura ca le vei lua APARAREA celor care ma urmaresc prin SATELIT ,adica prin programe speciale de tipul celor recunoscute de GOOGLE ca le-a facut din GRESEALA, poate in necunostinta de cauza sau intentionat . Dar am sa incerc sa te conving cu ceea ce mi s-a intamplat acum 2 zile , mai bine zis , vineri 28 ianuarie 2011. Pe data de 13 ianuarie 2011 am facut o cerere catre Primaria orasului HARSOVA de Constanta pentru un Ajutor de Urgenta pentru a-mi plati factura la ENEL , 4 facturi la RAJA si una la Asociatia de Locatari de care apartin . Credeam ca pot face copiile pentru cererea mea chiar la secretariatul primarului , dar nu a fost asa pentru ca mi se spusese ca este defect . Asa ca am revenit a doua zi sa depun cererea respectiva cu copiile xerox facute in oras.Cererea mi se incadra in Legea nr. 272 din 2004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului care permite persoanei ce are in ingrijire un copil in PLASAMENT FAMILIAL (simplu),adica fara salariu si carte de munca de la fortele de munca , cum este cazul meu , sa beneficiez in caz de necesitate de prestatii financiare exceptionale , numite de primarie AJUTOR DE URGENTA ,in valoare maxima pe un an de zile de 600 de lei, Cererea mea era pentru valoarea de 400 de lei . Cand am revenit a doua zi la secretariatul primariei l-am vazut pe preotul bisericii de la scoala ca i se faceau mai multe copii xerox ,iar mie mi se refuzase acest lucru cu o zi inainte . N-am zis nimic si am plecat acasa.Saptamana urmatoare m-am dus la doamna directoare de la ProtectIA Copilului sa vad daca mi s-a aprobat cererea . Acolo am aflat ca cererea NU a fost aprobata pentru ca era o suma mai mare de 200 ce trebuia discutata in Consiliul Local. Deci CONSILIERII LOCALI , in care se afla si fostul primar IONEL CHIRITA ,nu mi-au aprobat cererea ce se incadra in Legea nr. 272 din 2004. Peste cateva zile ,pe 25 ianuarie 2011 am primit ALOCATIA DE PLASAMENT in valoare de 97 de lei cu care am platit factura de 59 de lei de la ENEL. Pe data de 28 ianuarie 2011 am facut alta cerere catre Primaria si Asistenta Sociala a orasului Harsova dar cu o valoare mai mica, de 200 de lei. Stiind ca am fost refuzata sa mi se faca copii xerox la secretariatul primariei mi-am facut copiile in oras la acelasi xerox de data trecuta . Fata de la xerox a observat ca erau cam aceleasi copii pe care le facusem data trecuta si m-a intrebat ce s-a intamplat .In cateva cuvinte i-am povestit cum s-au petrecut lucrurile si am remarcat ca SECRETARA primariei facea separatisme . De data aceasta am luat si copilul cu mine sa vada ca nu pentru mine cer banii ci pentru copilul ce-l am in ingrijire .Copiile xerox le-am facut la ora 12 fara un sfert si de acolo am plecat imediat catre Primarie ce este la o distanta de 50 de metri de xerox. Cand am ajuns la secretariatul primariei , seful pazei si protectiei acestei primarii, o CERTA pe secretara in privinta INDISCIPLINEI de care dadea dovada in nu stiu ce caz printre care ca fumeaza prea mult. Am ramas surprinsa deoarece cu 10 minute inainte povestisem fetei de la xerox ce patisem data trecuta la primarie si ceea ce vedeam ca se petrece in fata mea cu CEARTA secretarei venea ca si cum aceasta ar fi fost pedepsita , adica mustrata . Cum este posibil sa se intample asa ceva fara sa fiu in permanenta urmarita prin SATELIT ??? Nici nu vreau sa aud de COINCIDENTA sau ca e normal ,pentru ca totul este anormal si cum bine a spus domnul EMIL STRAINU la televiziunea B1 , duminica 30 ianuarie 2011, nu toata lumea OBSERVA si INTELEGE ce i se intampla daca nu se DOCUMENTEAZA si poate are si ceva NATIV , cum se mai numeste TALENT , APTITUDINI .inascute . Ai dreptate , sunt in pericol de a mi se opri intenetul , apa,cablul TV din cauza lipsei de BANI si din cauza celor ce INTERVIN , cu rea vointa ,in viata mea personala cu aparatura sofisticata prin SATELIT si programe speciale prin GOOGLE , nu-i asa ??? Cine are urechi de auzit si ochi de vazut pentru ce mi se intampla mie personal ??? Nimeni .

 17. Se stie despre datoriile pe care le au unele tari fata de Romania, mai ales Irakul…cred ca asta ar trebui sa-i intereseze pe guvernantii nostri.
  si mai cred ca ar trebui sa te uiti mai putin la televizor, asta e recomandaabil pentru cei care simt ca sunt afectati de undele electromagnetice etc.
  ii doresc fiicei tale multa saanatate si sa numai bine!La fel si tie.
  Despre animale iti pot spune destul de multe.le cunosc si stiu cam ce ne transmit, iar multi nu vor sa le-auda.
  Pisicuta de care vorbesti era foarte speriata, ii era frig, era flamaanda, nu m-ar mira sa fi fost aruncata in strada…Isi dorea doar un camin si un om care s-o protejeze, s-o mangaie, s-o hraneasca.Poate ca avea pui sau era gestanta si era ingeijorata pentru puisorii ei.Te-a vazut si a simtit ca esti omul bun si se ruga de tine s-o accepti in familia ta.Cred ca stii ce mult ajuta sanatatii si protectiei noastre un animalut langa noi.
  Cainii care ataca oamenii, in cele mai multe cazuri sunt intaratati, loviti cu pietre sau bate etc. si daca pazesc o curte, o casa, scara unui bloc, atunci latraa.Nu musca si nu ataca fara motiv, iar omul care se simte amenintat de latratul lor, nu ar trebui sa-i loveasca.Cineva povestea ca arunca cu petarde in cainii care latrau, altii ii calcau intentionat cu masina etc.Personal am vazut oameni care ii loveau faraa ca acestia sa fi latrat…Oricum, omul e vinovat pentru numarul mare de animale fara stapan si sper sa se aplice legea Politiei animalelor, iar cei care-si arunca animalele in strada, le chinuiesc, le tortureaza, le omoara, sa fie pedepsiti.Mai trebuie a fim educati inca de mici in respectarea tuturor fiintelor si a animalelor si vei vedea ca lumea va deveni maai buna.
  Nu te mai gandi la arma aia si nici ca esti amenintata cu moartea.Amenintati cu moartea suntem toti in aceasta tara, mai ales in ultimii ani.Suntem urmariti si ascultati, ca de curand vom fi obligati sa tacem.Nu m-ar mira sa ramanem fara internet sau sa nu mai putem accesa unele site-uri.

 18. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  Eu ,personal ,n-am stiut nici un detaliu in privinta DATORIILOR neplatite de multe tari fata de Romania, pana acum cand am gasit ,intamplator articolul scris de ANDREEA GHEORGHE , desi auzisem si eu de foarte multi ani de DATORIILE neplatite , restante Romaniei. Cred si eu ca suntem in mare PERICOL , mai ales eu care am copilul ,fata de 26 de ani in Bucuresti de aproape o luna de zile ,venita din Grecia. Chiar azi ,am PRIMIT mesajul ,,cifrat,, al celor care ma urmaresc de ceva timp . In ce consta MESAJUL ??? Simplu. AMENINTAREA CU MOARTEA a fiicei mele din BUCURESTI . Cum??? Simplu. Azi ,30 ianuarie 2011, am vazut la televizor , mai bine zis la ANTENA 3 , reportajul referitor la ,,sinuciderea,, unei tinere din judetul Brasov, in varsta de 24 de ani , ce s-a aruncat in fata metroului din Bucuresti. Fiica mea are 26 de ani . Sa nu-mi spui ca este vorba de COINCIDENTA , ca voi considera ca faci parte dintre cei ce ma urmaresc incontinuu de 3 ani jumate de cand am venit din Italia. Si se pare ca urmarirea mea si a familiei mele este, mult mai veche. Sa-ti scriu o alta COINCIDENTA ciudata.Miercuri, o femeie de 49 de ani ,a fost muscata mortal de o haita de caini in curtea unei societati , nu-i asa , am vazut multe reportaje la televiziuni ??? Ei bine si eu am 49 de ani . Iar a doua zi ,adica joi,27 ianuarie 2011 , am fost abordata de o PISICA ,frumusica ,maron cu ceva galben si un petecut de alb pe codita , miorlaind chiar in usa scarii blocului unde locuiesc. Iesisem sa cumpar paine.In general imi plac foarte mult pisicutele si de aceea nu mi s-a parut nimic ciudat cu pisica in cauza ,pana in momentul in care s-a luat dupa mine in oras si nu puteam sa mai scap de ea . Ba mai mult ,incepuse sa miorlaie de se auzea la distante foarte mari. Ca sa scap de pisicuta am intrat la magazinul de la parterul blocului meu si am intrebat patroana daca nu vrea o pisicuta ca este una frumusica afara si nu pot sa scap de ea . Cand am iesit de la magazin ,pisicuta nu s-a mai tinut dupa mine dar miorlaia asa de tare ca se auzea de la magazinul alimentar in care intrasem. N-am stat mult si m-am intors acasa . Pisicuta ma astepta in coltul blocului .Se baga printre piciorele mele si nu ma lasa sa merg .Imi era frica sa n-o lovesc. Cand am ajuns in dreptul usii de la bloc ,am lasat pisicuta afara si am inchis usa pentru a nu se lua dupa mine pe scari. M-am gandit ,in acel moment ,ca nu era NORMAL comportamentul pisicutei si poate era datorat celor care au in dotare ARMA PSIHOTRONICA ce se considera ca se afla pe teritoriul orasului Harsova de Constanta , deci in Romania. In cazul in care se dovedeste existenta ARMEI PSIHOTRONICE pe teritoriul orasului Harsova si al Romaniei , cei ce au in dotare arma aceasta ar putea fi vinovati si de INTARATAREA cainilor ce au atacat si omorat femeia ,cu o zi inainte de intamplarea mea ciudata cu pisicuta . Sunt sigura ca multe persoane au auzit si vazut pisicuta din povestea mea ciudata ce are ca motivatie … ARMA PSIHOTRONICA si amenintarea mea cu MOARTEA ..

 19. Despre recuperarea datoriilor am citit mai demult.Nu stiu daca articolul scris de ANDREEA GHEORGHE- 8 septembrie 2005, insa am citit si auzit.

 20. Intradevar, manipularea prin mass-media se face.Insa nu crezi ca si tu esti manipulata de presedinte si ai lui cand spui ca cele doua televiziuni ne manipuleaza?oare TVR de cand e portocaliu, nu manipuleaza la fel?dar televiziunea lui Radu Moraru nu manipuleaza?Vrei sa ramana doar televiziunile lor?Si jurnalistii lor in frunte cu Andreea Pora, Tapalaga, Moraru etc?
  Cea mai buna solutie ar fi ca cei ce se simt manipulati sa renunte la televizor.pana si publicitatea, reclamele ne manipuleaza.Asta e scopul lor si cei slabi devin sclavii manipulatorilor.
  Nu trebuie sa ma iau dupa ce spun unii si altii la televizor sau in ziare.Simt pe pielea mea tot ce se intampla, iar intuitia ma face sa inteleg multe.
  Suntem in mare pericol.

 21. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  ,,Un pas inainte si DOI inapoi in recuperarea datoriilor ,, de ANDREEA GHEORGHE- 8 septembrie 2005.

 22. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  Nu stiu daca e adevarat cu intezicerea ascultarii postului de radio EUROPA LIBERA ,dar sunt sigura ca acum se apeleaza la aceeasi metoda de MANIPULARE PSIHICA , dar mult mai sofisticata ,adica este vorba de televiziunile lui SORIN OVIDIU VANTU si DAN VOICULESCU , care nu sunt interzise de puterea care se afla la conducerea Romaniei. Uciderea cuplului Ceausescu a avut motiv POLITIC dar si FINANCIAR ,adica toate tarile care au avut DATORII catre ROMANIA si-au oprit RAMBURSAREA datoriilor catre romani , nu-i asa ??? Si nu putine au fost tarile care au OPRIT rambursarea datoriilor catre ROMANIA , dupa aciderea lui Ceausescu. Initial au fost 15 state dintre care cateva sunt foarte sarace ,plus GERMANIA. WALL STREET- Un pas inainte si unul inapoi in recuperarea datoriilor de ANDREEA GHEORGHE -8 SEPTEMBRIE 2005. Milioane de dolari datorii de recuperat de la urmatoarele state .IRAK=1 726 135 837 , SUDAN=169 858 286, SIRIA=56 713 486, MOZAMBIC=165 307 683, LIBIA=39 032 205, REPUBLICA GUINEEA=20 677 128, REPUBLICA CENTRAFRICANA=10 686 204, REPUBLICA CONGO=5 733 342, NIGERIA=12 587 000, SOMALIA=2 509 505, TANZANIA-99 000, ZAIR=1 555 132, RPD COREEANA=546 952-ruble transferabile,REPUBLICA CUBA=1 047 749 915-ruble transferabile, REPUBLICA MONGOLA =3 049 979,plus GERMANIA =18,8 miliarde de dolari ,dar in realitate sunt 100 de miliarde neplatite Romaniei de la al doilea RAZBOI MONDIAL, iar CUBA are de platit cam 1,1 miliarde de dolari . LOZINCA = Muntii nostri AUR poarta ,iar noi CERSIM din poarta-n poarta !!! am auzit-o de la fostul Presedinte al Romaniei , EMIL CONSTANTINESCU , ce a dat un interviu televiziunii REALITATEA TV,duminca 23 ianuarie 2011 , dupa care s-a inrosit la fadza ca un copil ce a facut o gafa si se rusina .

 23. Atunci erau interzise acele posturi de radio, dar toata lumea le asculta cu riscul de-a avea probleme cu securitateaa.
  Nici eu n-am fost de acord cu uciderea cupluluyi Ceausescu si am inteles inca atunci ca s-au petrecut ciudatenii si am fost maanipulati ca sa credem minciuni fara numar.
  Lozinca aia nu am auzit-o acum, insaa mi-e cunoscuta din alte vremuri.

 24. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  Radio EUROPA LIBERA era totusi un post de radio INTERZIS , nu-i asa ??? De ce nimeni nu a facut nimic pana in 1989 ??? pentru ca regimul comunist al lui Ceausescu era totusi mai democratic decat se spunea. In Romania acelor ani s-au facut cele mai multe fabrici si uzine, atunci agricultura era dezvoltata si facea exporturi catre tari care nici in aceste zile nu si-au rambursat datoriile. Chiar si turismul era dezvoltat cu statiuni la mare si la munte .Acum nimic nu mai este , adica s-au stricat LOCURILE DE MUNCA romanesti.Era o industrie , agricultura, turism pe care multe alte tari nu le au nici in zilele noastre si totusi noi am RENUNTAT la ele sau am fost OBLIGATI sa renuntam la ele. Cine ne-a obligat ??? cine l-a omorat pe Ceausescu si cine a distrus tara . Cine manipuleaza totul din umbra ??? PSD-ul, PSDL-ul, PNL-ul, MINORITATILE ??? NU. Cea care este vinovata de distrugerea sistematica a Romaniei este MASONERIA MONDIALA ce si-a bagat in PARLAMENTUL Romaniei oamenii de incredere ce o slujesc contra cost, ceea ce se numeste TRADARE. Trebuie cautati TRADATORII si alungati precum au facut si alte generatii in trecut. ALUNGAREA se mai numea si EPURAREA POLITICA. Va place ce lozinca circula prin tara acum ??? Muntii nostri aur poarta ,iar noi cersim din poarta-n poarta.

 25. In acea vreme, toata lumea asculta Europa Libera.
  de infarct, preinfarct se moare in Romania indiferent de varsta.Suntem pe primul loc in Europa la decesele cauzate de bolile cardiovasculare si nu numai.
  Si pe mine ma asteapta doamna cu coasa, asa ca incerc sa mai fiu pe-aici cat se poate.
  ce spui tu despre televiziunile mogulilor e exact poezia recitata de basescu si aai lui.de parca romanii n-au alta treaba decat sa se uite la aceste televiziuni si emissuni politice nonstop.
  Si eu cred ca exista acele arme ssi poate ca le-am simtit efectul, desi nu stiam de existenta lor.
  Acesta e motivul pentru care stau mai putin la televizor, iar pe internet, ma ocup de blog si de galerii de pictura.
  fara retele de socializare sau forumuri.Mai ales, forumuri.

 26. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  Nu cred ca tatal meu a fost eliminat , ca fiind incomod ,de catre comunismul lui Ceausescu . De ce ??? Pentru ca postul de radio numit EUROPA LIBERA il asculta de mult timp si daca comunismul lui Ceausescu s-ar fi considerat atacat ,sigur ar fi intervenit cu mult timp inainte si nu in 1989 cand a cazut si asa zisa DICTATURA a lui Ceausescu. In primul rand postul EUROPA LIBERA a fost folosit in toate tarile in care au urmat , mai tarziu ,schimbari politice.Deci postul de radio EUROPA LIBERA a fost folosit ca ARMA de RAZBOI exact cum se folosesc in prezent televiziunile particulare ale lui SORIN OVIDIU VANTU si DAN VOICULESCU , cu deosebirea ca televiziunile particulare sunt mai perfectionate decat posturile de RADIO ale anilor 1989. De ce insist pe aceasta idee ??? Pentru ca exact in acele zile de doliu din familia noastra, am simtit o gheara in piept ce a persistat cateva zile , dupa care a disparut exact cum a aparut . Ce era mai ciudat era si faptul ca desi tatal meu murise de preinfart , deci de probleme grave la inima , nu si-a schimbat culoarea pielii. Se stie si chiar am vazut morti de infart care erau negrii la fata . Tatal meu nu a avut parte de aceasta schimbare de culoare , ba chiar ziceai ca doarme si nu ca este mort. Mama , in schimb isi pierduse vocea si din aceasta cauza a fost nevoita sa plece ,pentru cateva zile , la fratele ei de la Iasi. In schimb sora mea , parca inebunise , in loc sa tina doliu asculta muzica la maxim impreuna cu prietenele ei. Totul era anormal , dar nu aveam pe cine sa dau vina si nu aveam explicatii logice la ceea ce se intampla cu noi, dar acum s-a schimbat situatia . RAUTATILE straine ce au invadat Romania, (1100 de spioni rusi ) inca din anii 1989 sunt vinovate si de ceea ce s-a intamplat atunci ,dar si de ce se intampla acum , in prezent , cand numarul spionilor rusi s-a ridicat la cifra de 22 000 . Numai un ignorant politic , un bolnav psihic poate spune ca nu exista ARME PSIHOTRONICE si cu MICROUNDE. Armele acestea sunt folosite de anumite servicii particulare care si-au imbogatit armata de trepadusi cu BANDE CIVILE DE INFRACTORI ce sunt pregatite si platite de cei care ii au in serviciu.

 27. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  cate servicii nu se fac sub acoperire ??? adica fac ceva legal si paralel mai fac si ceva ilegal , secret ,discret ???

 28. Cred ca ai dreptate.
  Nu pricep de ce oamenii nu pun intrebari sa afle ce e cu acele instalatii de pe blocurile lor si sa ceara desfiintarea lor.

 29. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  instalatiile acestea nu se pun oricand si oriunde ,trebuie sa existe amenintari serioase la adresa celor care le detin , nu-i asa ???

 30. Pe unde locuiesc eu nu am vazut asemenea instalatii, dar cand voi vedea vreuna, am sa tin minte sa scriu aici.
  Multumesc pentru informatie.

 31. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  Instalatii asemanatoare cu cele din 1989 sunt si azi pe blocuri ,dar cu alte destinatii mai pasnice si mai performante . O instalatie de genul acesta se afla si pe acoperisul blocului din fata blocului unde locuiesc eu si daca vreau ,o privesc in fiecare zi . Este formata dintr-un suport tip trepied , are trei piese lungi de circa un metru puse echidistant una fata de cealalta pe verticala si un pic mai jos se afla doua palnii, una mica si una mare asezate jn directii diferite .Instalatia a fost montata in urma cu aproximativ 2 ani.

 32. Poate ca vor fi date jos.Nu cred ca cei care locuiesc in acele blocuri nu le-au vazut si nu s-au intrebat ce-i cu ele.

 33. Sper ca astfel de evenimente sa nu mai aiba loc.daca se cunosc atatea date, nu inteleg de ce nu se iau masuri de catre cei care au puterea.
  parca pe zi ce trece, lumea devine din ce in ce mai ‘bolnava”, ca sa zic asa.parcaa devenime un fel de zombi. 😦

 34. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  In comentariul de mai sus apare si comentariu meu care incepe cu cuvintele -,,Se pare ca in 1989 au fost mai multe instalatii pe blocuri si nu toate au fost date jos…,,

 35. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  22 Revista grupului pentru dialog social din 06 mai 2002 ,,Am fost un complotist,, interviu luat de Rodica Palade lui Silviu BRUCAN. Reporter- Pe ce se intemeia opinia lui Iliescu ? BRUCAN -Socotea ca asa cum era atunci era in regula ,pe cand eu imi dadeam seama ca nu se poate merge mai departe cu VLAD IULIAN , pentru ca juca pe doua fronturi. Altii, cum a fost Stanculescu ,au trecut complet de partea Revolutiei. Era periculos ca Vlad sa aiba conducerea operativa . Si am avut dreptate, s-a publicat in presa sedinta asta de confruntarea mea cu Vlad Iulian, in care el a iesit prost. Cei 8 (opt) generali care erau in jurul mesei si-au dat seama ca Vlad face joc dublu. A spus-,,Dati-mi 24 de ore si eu ii aduc la ordine pe teroristi,, Isi daduse seama ca a pierdut batalia . Au trecut 24 de ore , dar n-a facut nimic. Nu mai putea , fiindca i-a fost luata legatura cu EI. Era pe Palatul Telefoanelor ,pe vremea aceea ,o instalatie de radio ,prin care el avea contact cu ASTIA si Stanculescu a dat-o jos. Se pare ca in 1989 au fost mai multe instalatii pe blocuri si nu toate au fost date jos .Cine a adus tehnologia a adus si oameni specializati pentru a ajuta o LOVITURA DE STAT cu PUBLIC . Armele PSIHOTRONICE si cu MICROUNDE exista ,dar nu sunt legalizate pentru ca in prezent sunt folosite la imbogatirea unor personalitati din toate tarile lumii, de origine EVREICA .

 36. Din cate stiu, generalul Stanculescu si-a primit „rasplata” pentru tradare.Cred ca el stie cel mai bine ce s-a intamplat.
  Imi pare rau ca nu cunosc atatea informatii ca tine, sper ca adevarul sa se afle, la fel si despre folosirea armelor psihotronice si cu microunde.
  Oricum, colegii mei care au fost pusi sa apere cazarma din oras, povesteau ca nimeni nu stia cine si de unde se trage si banuiau ca securitatea a folosit tehnici de bulversare, manipulare….

 37. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  WIKIPEDIA spune ca in martie 1989, o serie de activisti de frunte ai PCR au protestat ,printr-o scrisoare ,impotriva politicii economice a lui Nicolae Ceausescu , numita ,,Scrisoarea celor sase,,dar la scurta vreme , Nicolae Ceausescu obtine o victorie politica importanta ,Republica Socialista Romania reuseste achitarea datoriei externe de circa 11 miliarde de dolari , cu cateva LUNI inainte de termenul pe care chiar dictatorul il preconizase . Daca, in data de 22 decembrie 1989 securitatea si armata romana ar fi ramas loiala lui Ceausescu ,generalul Stanculescu nu ar fi vorbit cu generalul Iosif Rus , comandantul aviatiei, pentru a trimite 2 elicoptere planuind mutarea lui N. Ceausescu in alta parte . Generalul Stanculescu avea deja sprijinul generalului I. Rus , comandantul fortelor aeriene ,care daduse ordin ,in aceeasi zi ,sa se inchida spatiul aerian roman. Spatiul aerian al Romaniei a fost inchis initial din cauza ca pe ecranele radar incepusera sa apara zeci,sute apoi mii de tinte aeriene care pareau sa vina din directia tarilor vecine. Aceste tinte s-au dovedit a fi false ,faceau parte dintr-un RAZBOI ELECTRONIC. Ciudat este ca generalul Stanculescu putea sa dea ordin ca familia Ceausescu sa fie dusa la subsolul CC al PCR, unde se afla un centru de instruire a securistilor ce aparau cladirea respectiva si pe care ziarul EXPRES la considerat a fi un centru de instruire a teroristilor arabi . De fapt , teroristii arabi erau mercenarii rusi proveniti din mai multe tari, debarcati in munti in vara lui 1989, dupa cum a afirmat Cornel Dinu. Mai mult ca sigur ca acesti mercenari rusi nu au venit cu mainile in buzunare ci dotati cu armele de ultima generatie tehnologica rusa. Astfel se explica de ce pe radarele romanesti au aparut tinte dovedite mai tarziu , false . Daca atunci , in urma cu 21 de ani , exista asemenea tehnologie , n-ar fi exclus ca si in 2011 sa se foloseasca aceleasi arme sofisticate , numite ARME PSIHOTRONICE si cu MICROUNDE la purtator.de catre cei interesati de schimbari radicale in Romania. Ramane de vazut de parte cui se da SECURITATEA ROMANA , sper sa nu faca o alegere gresita . Greseala lor va fi platita de romanii din toata Romania si eliminarea acesteia de pe harta politica a Europei si a lumii.

 38. Cred ca Ceausescu ar mai fi trait daca nu s-ar fi grabit sa aachite datoria Romaniei.
  Iar securitatea a fost si atunci ca si acum (in epoca basesciana), orice altceva, in afara de ce trebuia sa fie.

 39. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  De ce sa nu-i trimita in misiuni secrete in alte tari precum ROMANIA ??? cei vizati o fac pentru ca sunt fortati de politica , de amenintari sau poate de bani multi sau de toate la un loc . Sunt sigura ca securitatea lui Ceausescu a avut un rol important , ca daca ei nu primeau ordinul de a parasii posturile de la cladirea in care se afla Ceausescu , nici musca nu intra , dar ordinul e ordin si a fost executat adica Ceausescu A FOST pur si simplu ABANDONAT de oamenii de incredere .

 40. Sunt cativa din fostele republici ale URSS, dar nu cred ca tocmai pe cei de acolo i-au trimis aici.
  Parereaa mea e ca securitatea romana a avut un rol important.

 41. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  Cati RUSI nu au fata de arabi ??? Intr-o zi, in luna decembrie, am vazut la un magazin din orasul meu, Harsova , doi tineri RUSI ,inalti ,unul blond cu trasaturi de rus caucazian , mongoloid, iar celelalt brunet cu trasaturi de arab ,care cumparau mancare.I-am vazut cu o saptamana inainte de a se scufunda barja ucrainiana. S-a uitat ca partea sudica a RUSIEI a fost ocupata ,o vreme, de Imperiul Otoman ??? RUSIA ,a fost infranta de Imperiul Otoman aliat cu Anglia si cu Franta in razboiul CRIMEII din 1853-1856 . Cate natii sunt in ditamai RUSIA ??? O gramada .

 42. Au fost doar intoxicari securiste atunci.
  Unii vedeau rusi, altii arabi.

 43. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  …mai ales ca NU lasa urme…

 44. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  Pai tocmai densitatea mare de evenimente negative din viata noastra ar trebui sa ne dea de gandit ca ceva nu este in ordine si ca nu numai presedintele Romaniei si paridul lui sunt de vina ci si alte persoane , organizatii ce stau cuminti in banca lor si se folosesc de armele cu MICROUNDE si de cele PSIHOTRONICE ce sunt metode noi si sofisticate , de a se razboi cu cineva , mai ales ca lasa urme , nici martori , nici alte tipuri de probe folosite in mod normal in justitia romana si nu numai. Am citit pe net ca un fotbalist dinamovist , CORNEL DINU , fost garda de corp al fostului presedinte , ION ILIESCU a facut declaratii socante referitoare la numarul mare de rusi ,1100 , ce au fost debarcati in muntii Carpati , in vara lui 1989. Daca au fost debarcati in vara lui 1989, inseamna ca ROMANIA era supravegheata de RUSI , cu armele PSIHOTRONICE si cu cele cu MICROUNDE , inca de la inceputul anului 1989. Ce m-a pus pe ganduri acum este faptul ca tatal meu a murit in acelasi an , 1989,in luna aprilie de preinfarct . Inainte sa moara a acuzat dureri in piept cam o saptamana pe care le diminua stand cu fata in jos pe pat . In a doua saptamana ,cand a vazut ca durerea din piept nu cedeaza s-a internat la spitalul orasului Harsova. In spital a stat o saptamana si parea ca medicamentele ce le lua , mai mult fortat pentru ca nu era obijnuit cu ele , nefiind bolnav de internare pana la varsta de 76 de ani , ai faceau bine . Chiar se putea plimba prin curtea spitalului si arata bine fata de la internare . In ultima zi a saptamanii de la internare a murit noaptea , la ora 3. A fost un soc pentru noi. Chiar daca a fost un fumator inrait si avea o mica bronsita ,asta nu dadea semne ca ai venise timpul sa moara ,de preinfart. Acum fac legatura cu faptul ca tatalui meu ai placea mult sa asculte la radio postul EUROPA LIBERA ce nu prea era pe placul RUSILOR din acelor vremuri si sunt sigura ca nici de acum . Unde vreau sa ajung cu aceasta povesta ??? La faptul ca RUSII fiind cu ochii pe Romania , nu le-a fost greu sa trimita un fascicul de microunde la aparatul de radio de care se folosea tatal meu ,provocandu-i moartea prin PREINFART. Bunicul meu a murit la 94 de azi si a fumat toata viata trabucuri. Armele cu MICROUNDE si PSIHOTRONICE sunt arme ,practic invizibile , ce nici in zilele noastre nu pot fi dovedite ca ar fi folosite de anumite persoane sau organizatii , tinand cont ca in prezent MOR oameni tineri de INFART sau alte BOLI . Trebuie sa ne gandim ca aceste arme sofisticate sunt folosite in Romania , nu de azi de ieri ,ci de 21 de ani , ceea ce ar putea explica situatia politica si sociala a ROMANIEI in Europa si culmea este ca sunt asigurate de vecina noastra RUSIA ce are o istorie bogata in privinta producerii si comercializarii armelor de orice tip si mai ales are un APETIT iesit din comun in ceea ce priveste extinderii hotarelor sale.

 45. Te inteleg si cred ca oricine ar fi vrut sa afle mai multe despre trecutul si familia lui daca ar fi descoperit ca exista secrete ca cel de care ai aflat din insemnarile mamei tale.
  Totusi, nu cred ca familia regala are legatura cu evenimentele negative din familia ta din ultimii 21 de ani.Poate daca aar fi trait Carol al II-lea, un rege cu care seamana presedintele nostru.
  Si inca ceva.Cred ca cei mai multi dintre noi (in afara de ei) au parte de evenimente negative in familie.pe banda rulanta, nu se mai termina….

 46. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  Pana in 2006 , nici eu nu cunosteam prea multe despre CASA REGALA ROMANA , dar vizita facuta de Regele MIHAI si a Reginei ANA in orasul Harsova de Constanta , unde locuiesc si eu , cu prilejul inaugurarii MUZEULUI DE ISTORIE SI ARHEOLOGIE HARSOVA in care a fost expusa si o placa comemorativa a Reginei MARIA si a Regelui Ferdinand din 1926, mi-a pus mai multe semne de intrebare , care au continuat in 2007 , cand am venit din ITALIA -SICILIA. In urma vizitei reprezentantilor CASEI REGALE ROMANE , muzeul are o noua placa comemorativa din partea acestora, ce troneaza la intrare,pe peretele exterior al muzeului. Nu sunt DUMNEZEU sau judecator ,dar exista anumite SITUATII ce trebuie intelese pentru a nu se mai repeta , mai ales daca sunt NEGATIVE . Cine are interes sa afle ADEVARUL despre CASA REGALA ROMANA ??? NIMENI !!! Dar daca ,cineva , peste noapte ii vine ideea ca are o legatura CIUDATA cu aceasta CASA REGALA ROMANA , ce ar trebui sa faca ??? Sa stea cu mainile in san sau sa descopere , cu propriile resurse limitate ,ADEVARUL ??? Un ADEVAR care poate are legatura cu evenimentele NEGATIVE din familia lui , din ultimii 21 de ani ???

 47. Nu cunosc prea multe despre Casa Regala si nu stiu daca suntem noi in massura sa-i judecam.Cred ca justitia pamanteana si cea divina ii vor judeca si pe ei ca si pe noi.

 48. Intradevar, cred ca n-am fost atenta si de aceea am inteles altceva si anume ca e un fragment din vreo carte, asa am priceput.

 49. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  Un lucru e sigur , CASA REGALA ROMANA, continua sa minta . De ce ??? Simplu.In comentariul LOR , nu apare, CONCRET , MOARTEA Reginei MARIA , ci invinuirea printului Nicolae si a evreicei Lupescu , iubita regelui Carol al 2-lea. Mi se pare ca dusmania lui Carol al 2-lea fata de mama sa , regina MARIA , a fost o dusmanie fara rost , din moment ce si el avea aceeasi atitudine amoroasa , ba mai mult casatorindu-se cu o prostituata de lux evreica.

 50. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  Daca erai mai atent sau atenta ,observai ca eu am reprodus un fragment din respectivul comentariu al CASEI REGALE ROMANE in comentariul meu din data de 07-01-2011,ora. 1,36.

 51. Nu am citit declaratiile Casei Regale Romane, nu m-a interesat prea mult acest subiect, insa sunt de acord ca trebuie sa se afle adevarul.

 52. Am recitit si poate ca e adevarat.Fiindca s-a intamplat acum cateva zeci de ani, istoricii trebuie sa stie adevarul si sa ni-l spuna si noua.

 53. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  CIORNA care o am de la mama mea seamana intr-un fel cu declaratiile Casei Regale Romane , dar nu se intelege clar cum a aparut regina MARIA in dreptul pistolului printului Nicolae. Casa Regala a Romaniei-Regele , amanta si Legiunea Arhanghelui Mihail.

 54. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  Casa regala a Romaniei – Regele ,amanta si Legiunea Arhanghelui Mihail.FRAGMENT.,,Inainte de preluarea conducerii tarii de catre Carol, Romania a fost la un moment dat pe punctul de a fi guvernata prin regenta de catre printul NICOLAE. In urma unui consiliu de coroana,insa in 1937, Carol reuseste chiar expulzarea printului Nicolae din familia regala si din tara. Este adevarat , totusi, ca printul facea parte si din miscarea legionara , care se opunea activitatii evreiesti din Romania,imprejurarile indepartarii sale din familie au fost tinute in secret de catre casa regala, insa revista TIME, relata astfel faptele. ,,Ruptura finala dintre Carol si Nicolae s-a intamplat la o petrecere in familie , la Palatul Cotroceni, cand Carol a propus un toast in cinstea roscovanei intruse, madame LUPESCU Grunberg. Printul de 15 ani , MIHAI , a scapat jos paharul de sampanie , Carol i-a tras un picior , Nicolae a intervenit . O arma , se pare ca a lui Nicolae , a detunat. Regina MARIA , care a primit glontul in piept , a inceput sa scuipe sange . Dupa un an de zile regina mama MARIA a incetat din viata , fara a se da publicitatii cauza mortii.,,

 55. Daca ar fi adevarate, dar cine cunoaste adevarul?

 56. Despre secretul de la Sinaia si alte secrete ale lor s-a mai scris, dar nu cred asemenea povesti.Nici nu cred ca tu si familia ta sunteti un pericol asa de mare incat se urmareste distrugerea voastra.mai ales ca regele si familia lui nu sunt un pericol, unii chiar spun ca ar fi mai bine daca am fi condusi de un rege.
  Despre armele alea am mai citit ca sunt folosite de unii particulari, insa nu cred ca serviciile nu au asa ceva si, mai ales, nu cred ca nu au adunat informatii.
  Cred ca si serviciile din armata cunosc si poate ca au folosit arme neconventionale.
  Totusi, ce urmaresc acesti oameni/Averi?putere?

 57. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  Daca cele scrise despre regele MIHAI al Romaniei sunt ADEVARATE …

 58. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  Exista si varianta ca CINEVA sa cunoasca adevarul familiei mele si sa doreasca eliminarea ei sistematica . Daca cele scrise despre regele MIHAI al Romaniei si anume ca a dat TEZAURUL Romaniei bolsevicilor rusi in schimbul vietii, averii si pensiei aferite de acestia , nu ar fi exclus ca rusii sa-i ofere si PROTECTIE pe toata durata vietii si de ce nu eliminarea unor INCOMOZI ca cei din familia mamei mele ce o suspecteaza de a fi fiica reginei MARIA . Din cate stiu ,atat SERVICIILE cat si SUPRAVEGHERILE sunt numeroase . Exista SERVICII care sponsorizeaza BANDE CIVILE INFRACTIONALE , dar nu stiu sigur daca apartin unor PARTICULARI sau SERVICIILOR SECRETE ROMANE. Un telefon folosit de serviciile secrete romane costa 200 000 de dolari si se cumparase 50 de bucati, dar nu am citit nicaieri ca serviciile secrete romane sa fi cumparat arme PSIHOTRONICE sau cu MICROUNDE cu care sunt dotate celelalte tari ce fac parte din NATO. Dupa parerea ,in Romania ,mai bine sunt dotati particularii decat SERVICIILE SECRETE, pentru ca au bani sa trimita si sateliti pe orbita Pamantului .

 59. Cred ca doar din registrele bisericii si arhive poti afla mai multe. Si de la istorici, cercetatori istorici.
  Insa nu cred ca urmarirea ta si a familiei tale au legatura cu trecutul familiei, mai ales ca nu-l cunoasteti.
  Din cate stim, in Romania, supravegherile, urmaririle, interceptarile sunt ceva obisnuit.Serviciile au primit si primesc multi bani pentru aceasta activitate.

 60. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  Trebuie sa aflu TRECUTUL familiei mele . De ce ??? Ca sa inteleg de ce eu si familia mea suntem urmarite si distruse sistematic.

 61. Sper ca vei cauta raspunsuri si altundeva.Si mai sper sa afli tot ce te intereseaza despre familia ta.

 62. Eu cred ca nu Politiei trebuie sa te adresezi in aflarea unui raspuns, trebuie sa fie alte institutii ale statului, Arhive etc.Mai cred ca si in Grecia trebuie sa intrebi despre bunicul tau.Trebuie sa existe registrele cu inregistrarea nasterilor si alte date.
  Iar daca spui ca bunicul a turnat clopotul bisericii, cu atat mai mult trebuie sa gasesti informatii despre el in arhivele bisericii si nu numai.
  Nu ma pricep, cred ca nu politia se ocupa de asa ceva.
  Sper sa aafli raspunsurile!

 63. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  Cerere catre Politia orasului Harsova de Constanta cu privire la identificarea parintilor adevarati ai mamei mele , SURMELIS VICTORIA si identificarea trecutului bunicului patern , SURMELIS CHIRIAC. Nr. 146 509 din data de 13 martie 2008.

 64. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  De adresat m-am adresat eu organelor de politie din orasul Harsova de Constanta , inca din primavara lui 2008 , dar nu am primit nici un raspuns. La cererea respectiva am adaugat copii xerox dupa fotografiile de familie ,dupa aceasta ciorna si alte adrese . In aceeasi zi am facut si o alta cerere la aceeasi Politie si in privinta cunoasterii trecutului bunicului meu patern , SURMELIS CHIRIAC ce venise in Romania in 1909, ca REFUGIAT POLITIC din Grecia, fiind nascut in CONSTANTINOPOL in 1875. De la tatal meu stiu , ca bunicul a turnat CLOPOTUL bisericii SFINTII CONSTANTIN SI ELENE din orasul Harsova . Dupa 1990 s-a mai aflat ca numele bunicului era dat unei strazi din capitala Greciei, ATENA. De ce ??? Inca nu stiu…

 65. Intradevar, ceea ce scrii aici e foarte important pentru tine si chiar pentru istoria romanilor.Cu ciornele pe care le ai ar trebui sa te adresezi istoricilor in care ai incredere.
  Iti doresc sa afli adevarul si daca e posibil si doresti, sper sa-l aflam si noi.Prea multe secrete si neadevaruri in istoria veche si recenta a Romaniei.

 66. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  Oamenii educati nu sunt intotdeauna si cinstiti.Ba mai mult sunt ametiti de bogatiile pe care le au si cred sau ajung sa creada ca le este permis sa faca orice cat timp traiesc sau poate ca fac greseli ce-i marcheaza pe ei si pe ceilalti din jurul lor doar pentru ca le lipsesc afectiunea ,intelegerea , comunicarea . Mama a fost o femei retinuta , niciodata nu a vorbit despre anii petrecuti in tinerete la Bucuresti .Poate din cauza asta s-a casatorit si la o varsta inaintata , iar pe mine m-a avut la 39 de ani , in urma unui tratament de sarcina . Tatal meu avea cu 10 ani mai mult ca ea si trei casatorii anterioare. Dupa ce mama a murit in 1994, am intrat in posesia unor ciorne scrise de ea. printre care am retinut una care m-a impresionat in mod deosebit , dar pentru mine nu avea nici un sens ,exact cum nu are sens pentru tine, acum . Iata ce a scris in acea ciorna ,,Sa-ti scriu un caz .Regele Carol al 2-lea a avut un frate ,principele Nicolae care s-a casatorit cu o vaduva hangita ce avea patru copii, iar el era cavaler. E drept ca familia regeasca a fost contra , a ajuns si la bataie cu regele Carol al 2-lea ,pana au facut uz si de arma si au tras intre ei. Mama regina Maria a intrat sa-i desparta si a atins-o pe regina , nu a murit imediat , a murit mai tarziu.Nu a stiut nimeni pricina mortii ei. Noi am stiut ca o sora a sotului matusii mele era doamna de onoare a reginei Maria, care cunostea multe de la palat …,,

 67. Inteleg acum de ce doresti asa mult sa afli adevarul despre mma ta, Victoria.Sper sa afli intro zi si daca exista o legatura intre regina maria si mama ta, rudele familiei tale, atunci precis vom afla si noi, mai ales cei care sunt interesati si doresc sa cunoasca mai multe din istoria reala a tarii noastre.
  Eu nu cunosc personajele despre care scrii si nu sunt interesata de astfel de povesti mai mult sau mai putin adevarate.Insa ma intereseaza sa mai apuc vremurile cand in Romania se va trai normal, iar romanii vor fi mai educati, civilizati, cinstiti, corecti, solidari, cu bun simt….

 68. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  O fi n-o fi frumos , dar trecutul trebuie scormonit pentru a rezolva problemele prezente ce tin , fara discutie , de trecutul destul de SECRETOS. Barfele sunt alimentate de ADEVARURI necontestabile si anume existenta unui COPIL , fetita, cu numele de VICTORIA , nascuta pe 14 februarie 1922, exact in perioada cand Regina Maria a fost plecata intr-o MISIUNE NEOFICIALA la Paris si Londra spre a face campanie electorala Romaniei , deci copilul a fost nascut in afara tarii ,apoi acesta a fost ingrijit timp de doua luni de preotul BURNESCU al bisericii SFINTII CONSTANTIN si ELENA din orasul HARSOVA de Constanta,adus de fratele lui Surmelis Anastasia ,ruda cu haiducul TERENTE sau cum i se mai spunea inainte de mediatizarea din presa , DANACU. Apoi ,copilul a fost INFIAT de fratele senatorului ANDREI PAPATANASIU din orasul Harsova de Constanta. In 1926 , orasul HARSOVA a primit vizita Reginei Maria si a Regelui Ferdinand , dovada fiind placa de marmura comemorativa descoperita in 2005 ce se afla in MUZEUL de istorie si arheologie din Harsova inaugurat in prezenta Regelui MIHAI 1 si a Reginei Ana de Romania , care au facut o alta placa de marmura comemorativa evenimentului .In 1926 ,fetita reginei avea 4 ani si avea nevoie de educatie , de aceea a fost construita o SCOALA PUBLICA MONUMENTALA, in aproprierea vechii bisericii construita de CAROL AL 1-lea in 1904, ce are marimea si infatisarea unei catedrale. Se pare ca aceste evenimente din trecutul indepartat si din cel apropiat nu au fost vazute bine de CASA REGALA , dorind intr-un fel sau altul distrugerea presupusilor DESCENDENTI ai REGINEI MARIA si a haiducului DANACU ,cunoscut mai tarziu cu numele de TERENTE. Curios este ca numele haiducului din Dobrogea , DANACU zis TERENTE se potriveste sau poate ca nu , fiind ruda cu -CONDUCATORUL- MASONERIE KAKI din Romania, VIOREL DANACU…Imi place nu-mi place trebuie cunoscut TRECUTUL pentru a rezolva , in bine , PREZENTUL , ce nu se arata deloc linistit si plin de PACE.

 69. Chiar daca e adevarat, nu cred ca e frumos sa scormonim in trecutul nimanui, mai ales cand sunt doar un fel de zvonuri, barfe.
  Nu-mi place si nu ma intereseaza.

 70. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  Sint sigura ca REGELE MIHAI 1 al Romaniei stie adevarul despre copilul nelegitim am REGINEI MARIA . De ce ??? Simplu.Copilul a fost nascut in afara tarii ,LONDRA. WIKIPEDIA spune conform unor date declasificate ca in momentul in care negociatorul sef al delegatiei romanesti , primul ministru Bratianu,a inceput sa piarda teren, regele a rugat-o pe REGINA MARIA sa intervina , iar aceasta A PLECAT INTR-O MISIUNE neoficiala la Paris si LONDRA in 1921 si 1922 . Deci adevaratul act de nastere al copilului neligitim ,VICTORIA , al REGINEI MARIA se afla la LONDRA. Dupa 1990 a fost publicat JURNALUL Reginei MARIA si de atunci au inceput sa circule tot mai multe POVESTI , mai mult sau mai putin adevarate , legate de viata ei AMOROASA extrem de AGITATA…Recent a fost mediatizata o poveste de dragoste intre printul de MONACO si o ROMANCA saraca … arma PSIHOTRONICA este BUNA dar si NEBUNA , depinde cine o foloseste …

 71. Cred ca se poate rezolva doar prin cautari, cercetarea actelor…

 72. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  In ziua de azi putine lucruri sunt imposibile… Daca as avea o ARMA PSIHOTRONICA ce se pare ca are calitatile unui poligraf , dar foarte sofisticat , sigur s-ar fi rezolvat si problema mea legata de parintii adevarati ai mamei mele , VICTORIA…

 73. Daca mama nu a aflat cine si ce erau parintii dansei, acum e mai dificil, dar nu mposibil.

 74. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  Personal ,am o problema legata de faptul ca nu cunosc parintii adevarati ai mamei mele ,VICTORIA care a fost infiata de familia PAPATANASIU din orasul Harsova de Constanta si care erau comercianti, dar oare ce erau PARINTII ei adevarati ???

 75. In cazul meu, prefer adevarul indiferent cat de dureros ar fi.Nu suport minciuna si ipocrizia.

 76. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  E adevarat ca adevarul doare , nu-i asa ???

 77. Poate ca unele adevaruri nici n-ar trebui sa le aflam.

 78. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  Rasputin era un calugar cu spirit de observatie foarte puternic ,iar inaltimea ii dadea un aer de superioritate . A fost omorat cu prajituri otravite…ARMA PSIHOTRONICA ,fiica inteligenta a poligrafului ar putea descoperii adevarul in multe secrete stiute si nestiute …

 79. Si infricosator.Nu cred ca mi-ar fi placut saa-l intalnesc.

 80. SURMELIS ARGENTINA PUSA

  RASPUTIN a fost un PSIHOLOG inascut. Rautatea poporului RUS de a ucide este specifica acestuia ,deoarece a comandat omoruri in propria tara ,dar si la vecini , nu-i asa ??? Moartea maresalului ANTONESCU a fost comandata de rusi. Moartea lui CEAUSESCU a fost comandata de RUSI. Moartea celor din avionul prezidential POLONEZ a fost comandat de rusi. Iar acum RUSII au comandat moartea poporului roman, nu-i asa ??? De ce ??? Simplu . Ce cauta in ROMANIA 22 000 de SPIONI RUSI ??? De ce ne este interzis SCUTUL ANTIRACHETA AMERICAN ??? Ce cauta in Romania armele PSIHOTRONICE si cele cu MICROUNDE rusesti ??? De ce la intalnirea de la MALTA din 2-3 decembrie 1989, Brejnev a planuit farimitarea Romaniei ??? De ce TEZAURUL Romaniei nu a fost restituit Romaniei dupa Razboi ??? De BUNI si CINSTITI ce sunt RUSII , nu-i asa ??? Ba mai mult RUSII s-au MASONERIZAT si au format o coalitie secreta, MASONERIA RUSO-EUROPEANA ce vrea sa CONDUCA LUMEA , nu-i asa ??? Pofta-n cui MASONILOR , ba mai mult AFARA CU VOI DIN ROMANIA . Nu avem ce manca si ne trebuie MASONERIE s-o sponsorizam , sa-i dam putere si averi , nu-i asa COTROPITORILOR STRAINI . afara cu voi din Romania ,INFRACTORILOR INTERNATIONALI !!!

 81. interesant

 82. E trista povestea acestei familii cu un sfarsit atat de tragic.Ce cruzi au fost bolsevicii si cat de mult rau au facut in numele poporului. 😦

 83. pictor petre serban

  bunul dummnezeu la trimis pe domnul isus pe pamint pentu iubire..nu pentru ura…asa ca bolsevicii au facut mare pacat ..si cind au ajuns acolo sa dea socoteala nu au fost iertati cu siguranta…cred ca toti suntem sortiti acestui lucruu..cei care fecemm rau in viata…

 84. Elisa,datorita Isabelleilorelai am aflat ca este ziua ta si-mi face placere sa fac urari si sa daruiesc flori virtuale. 🙂
  Si eu iti multumesc pentru urarile de bine.
  Povestea asasinarii familiei imperiale ruse am vrut sa o aduc aici pentru ca tocmai citisem articolul despre osemintele descoperite si am vazut apoi calendarul zilei.
  Toate cele bune tie si familiei! 🙂

 85. g1b2i3,iti multumesc pentru urari si iti doresc tot binele din lume,tie si familiei tale.Multa sanatate si bucurii celor dragi.
  Mi-ai reamintit de crima abominabila facuta pe 17 iulie de bolsevici. 😦
  Te imbratisez si-ti multumesc mult! 🙂

 1. Pingback: Incoronarea lui Nicolae al II-lea,ultimul tar al Rusiei « my heart to your heart

 2. Pingback: “Duhul lui Grigori Efimovici Rasputin” « my heart to your heart

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: