Metoda „cinema“ .Dezvoltarea capacitatilor mentale.

cia_mind_experiments
Dezvoltarea capacitatilor mentale. Exercitii propuse în spionajul psihic

Generalul de brigada doctor Emil Strainu ne prezinta un nou subiect pe cât de incredibil, pe atât de adevarat. Este vorba de noi frontiere ale mintii care au fost experimentate atât în Rusia, cât si în America. Metoda „cinema“ este o cale de dezvoltare a capacitatilor RV (Remote View – “vederea ascunsa”). În cadrul PSI-activitatilor este esentiala încetarea sporovaielii interne, acea conversatie interna pe care o avem în interiorul capetelor noastre. Metoda „cinema“ este importanta deoarece constituie un mijloc prin care se poate curata mintea cuiva. Desi pare incredibil, acest gen de experimente PSI au tot fost efectuate pe parcursul ultimilor 60 de ani. Dar sa-l urmarim mai departe pe domnul general Emil Strainu.

“Când privim ecranul de cinema, încetam sa ne mai vorbim. Linistea mentala este un initiator major al RV, totusi cel mai important fiind starea teta, asa cum a fost descrisa în capitolul anterior. De ce curatarea (golirea, clarificarea) mintii ajuta RV? Sa ne imaginam un spion psihic care îsi proiecteaza constienta sa asupra obiectivului. Câmpul biofizic transmite informatia inapoi creierului. Un spion psihic care gândeste constant la alte lucruri nu va receptiona în cele mai bune conditii informatia RV. Curatarea mintii de discutiile interne se realizeaza prin focalizarea atentiei, folosind metoda atentiei directionate. Atentia directionata este utilizarea ghidata a perceptiei pentru a permite RV. Aceasta tehnica imita activitatea de privire la cinema sau tv. Prin stimularea fixarii atentiei ca si când am privi la tv, se obtine un mijloc important de realizare a RV. Odata ce atentia directionata a fost stabilita, aceasta se poate utiliza pentru a ne focaliza asupra informatiei pe care corpul biofizic ne-o transmite în timpul unei sesiuni RV.
Ca prim exercitiu, încearca sa opresti gândirea ta pentru 10 secunde. Vei observa ca linistea mentala este dificil de obtinut. Motivul este ca mimele cu care suntem infectati înca de la nastere ne conditioneaza. Revederea constanta a vietii noastre si a experientelor prin care trecem printr-un dialog mental non-stop este o norma a oamenilor.
mesmer
Parintii si bunicii nostri ne-au transmis aceasta mima. Mimele reconfigureaza retelele neurale din creier astfel ca programele mimelor devin atasate la sinapse si la celulele creierului. Astfel, creierul ne forteaza sa ne vorbim noua însine în lumea mentala si ne blocheaza astfel semnalele paranormale subtile pe care le primim. Când cineva învata RV, este dificil sa obtina starea mentala necesara deoarece suntem înconjurati de persoane care iau în derâdere conceptul PSI. În Rusia exista o stare de lucruri diferita, lumea cunoaste despre existenta PSI, astfel ca toti vor sa afle la ce performante în domeniul RV s-a mai ajuns. Din pacate, aceste activitati sunt activitati pur militare, astfel ca erau strâns controlate de KGB si GRU. În prezent, orice persoana din Rusia poate învata RV.

Protocoale ale metodei „cinema“
1. La inceputul practicarii metodei „cinema“, este nevoie de construirea unui ecran de cinema mental în ochiul mintii.
2. Acest ecran de cinema este desenat în directia acelor de ceasornic cu o flacara albastra de catre laserul mental al atentiei directionate, putin înaintea transmiterii câmpului biofizic spre obiectiv.
3. Ecranul este umplut cu foc albastru, apoi devine transparent pentru a receptiona imaginile RV. Acest lucru pare dificil de realizat, însa acest exercitiu nu face altceva decât sa deschida televiziunea mentala a creierului, astfel ca sa poti folosi ecranul pentru a privi imaginea emisa de câmpul biofizic, care se afla la obiectivul care trebuie supus RV. Deoarece atentia directionata este atât de importanta pentru metoda „cinema“, în continuare vom pezenta câteva detalii asupra acesteia.

spiral2

Daca vreti sa aflati mai multe,cititi continuarea aici.

Posted on aprilie 28, 2009, in manipulare, stiinta and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Cristian,intro perioada am fost interesata de acest gen de articole.Am aflat destul de multe raspunsuri la cateva nedumeriri.
    oare de ce se uita unii asa de mult la televizor?Oare de ce sunt oamenii usor de manipulat?
    Unele raspunsuri le-am gasit…de fapt le stiam fara sa constientizez.
    Nu stiu daca te intereseaza astfel de subiecte,daca da,poate vrei sa citesti despre armele psihotronice.

Lasă un comentariu