Anul sobolanului

2008 – anul intrigantilor, al opulentei si speculatiilor

29/12/2007Potrivit Calendarului Chinezesc, din 7 februarie vom intra in Anul sobolanului. La nivel general, putem vorbi de o perioada benefica din mai toate punctele de vedere, insa… atentie la intriganti si la cum va pastrati secretele!

In Calendarul Chinezesc, sobolanul este primul dintre cele 12 animale-totem, asa ca, spun astrologii, 2008 va fi un an bun pentru a incepe afaceri, pentru casatorii sau pentru a pune la punct unele proiecte.

Sobolanul este, insa, si un oportunist, inclinat intotdeauna catre specula si ii plac mult chilipirurile, asa ca… feriti-va de oamenii care nu prezinta incredere si pastrati-va mai bine secretele in 2008.

Cele mai prospere activitati vor fi cele speculative, care tin de noroc, cum ar fi brokerajul, investitiile, jocul la burse.

In plan global, sobolanul va aduce schimbari politice majore, mai ales in privinta unor lideri, dupa cum a descris anul care vine astrologul rus Anna Kiryanova, in cotidianul „Pravda”.

Si, pentru ca un proverb chinezesc spune „sobolanii parasesc locuintele sarace”, 2008 va fi un an marcat de prosperitate.

Desi Anul sobolanului incepe oficial la 7 februarie, ca sa ne mearga bine, astrologii rusi ne sfatuiesc sa includem in meniul de Revelion ce ii place sobolanului sa manance: nuci si branzeturi.

De asemenea, ar fi bine sa purtam la petrecere cele mai pretioase haine si bijuterii, pentru ca sobolanul iubeste opulenta.
Sursa: Ziare.com

Posted on decembrie 31, 2007, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 11 comentarii.

  1. mie mi se pare ca suntem prea putini!!

  2. stii ce cred?ca suntem multi.

  3. nici pe mine nu ma mai intereseaza.

  4. tine de personalitate. pe unii nu ii intereseaza!

  5. Cam trist,mai ales ca stim asta.

  6. pe cat de mari , pe atat de nesemnificative.

  7. Nici eu nu prea cred,dar imi place cand aud de bine la zodia mea.Iar noi?ce suntem?Doar niste biete fiinte.

  8. ma intreb ce suntem noi? si societatea in care suntem inclusi? nu cred in horoscop insa mi se pare mult mai interesant cel chinezesc. europeanul rugineste!!

  9. La fel cred si eu.mai ales la noi si oriunde cativa bogatasi au averi cat un procent marisor din PIB-ul tarii.Astea-s vremurile in care traim.

  10. asa cred ca este!!!

Lasă un comentariu