Ziua cea mai verde

Update:Am primit acest mesaj:

Claudia Catana said,

aprilie 24, 2008 @ 4:35 am · Editează

Multumim pentru promovarea evenimentului Ziua cea mai verde! Vreu numai sa subliniez ca momentan suntem inca in faza de organizare (evenimentula fost amanat pentru 17 mai). Prin urmare pentru detaliile de ultima ora va rog vizitat site-ul evenimentului. Numai bine )

Te-ai saturat de blocurile gri si vrei un pic de verde… Iti vine sa vopsesti totul cu vopsea, insa ai decis ca e mai bine sa fie copaci si iarba. Si vrei ca tu, cu mana ta, sa faci ceva pentru ca sa respiri un aer mai curat…

Indiferent daca esti inca la stadiul de intrebare sau deja ai luat decizia de a actiona, locul tau este alaturi de noi pe 10 mai 2008… ziua pe care noi cei de la Copacul de Hartie impreuna cu Heineken, am decretat-o ca fiind cea mai verde!

E verde pentru ca-i primavara! E verde pentru ca 15 din cele mai importante organizatii care au initiative de mediu iti prezinta proiectele lor. Ai de unde alege! in Piata….. sunt prezente, incepand cu ora 13, Agentia de Monitorizare a Presei, Bate Saua, EcoAssist, Clubul EcoTur, Greenpeace, Mai Mult Verde, Terra Ecologica, Terra Mileniul III, Salvati Delta, Salvati Vama Veche, Tasuleasa Social, ViitorPlus, WWF.

Tot pe 10 mai, de la ora 17 iti canta: Vita de Vie, Sarmalele reci si Byron.

Hai sa-ti inverzesti orasul!

Posted on aprilie 21, 2008, in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink. 12 comentarii.

 1. Multumim pentru promovarea evenimentului Ziua cea mai verde! Vreau numai sa subliniez ca momentan suntem inca in faza de organizare (evenimentul a fost amanat pentru 17 mai). Prin urmare pentru detaliile de ultima ora va rog vizitat site-ul evenimentului. Numai bine:)

 2. Multumim pentru promovarea evenimentului Ziua cea mai verde! Vreu numai sa subliniez ca momentan suntem inca in faza de organizare (evenimentula fost amanat pentru 17 mai). Prin urmare pentru detaliile de ultima ora va rog vizitat site-ul evenimentului. Numai bine:)

 3. Sibilla,abia astept sa ne povestesti.Eu inca nu stiu ce voi face ca n-am cu cine.Poate primesc vreun raspuns de la cei carora le-am scris despre Ziua cea mai verde.Ceva voi face,vad eu.

 4. Laura,chiar daca dadeai cu bata-n balta,nu era nici un bai.Mie mi se intampla foarte des si …asta sunt eu 🙂 ,ce sa fac?

 5. mergem in parcuri, colectam deseurile, luam unelte la noi, ne facem utili…. deocamdata am propus sa premiez cele mai dragute si binevenite idei…sunt curioasa si eu ce propuneri au copiii si tinerii mei… 🙂
  important e sa ne implicam si, sa fie in fiecare zi strop de verde in jur… verde si oxigen 🙂
  felicitari si recunostinta,
  Sibilla

 6. Pai de inteles se intelegea, dar daca dadeam cu bata-n balta? Vai! Nu se putea! 🙂

 7. Laura,cand mi-am facut blogul eram tare nestiutoare.N-am putut sa ma inregistrez cu Gabi si am facut atatea incercari (dupa instructiuni) si numai asa am reusit.M-am gandit ca se intelege ca e Gabi.
  Despre Ziua Pamantului si Ziua cea mai verde sunt si eu bucuroasa ca mi-am adus contributia cat de cat,chiar am spus si altora care nu stiau.
  Somnic odihnitor si tie.

 8. Asa, vezi, vezi, banuiam eu ca e Gabi, dar mi-a fost rusine sa intreb 😉
  Ma bucur ca s-a luat initiativa si s-a mobilizat lumea de Ziua Pamantului ca altfel trecea nabagata in seama… Un somnic odihnitor iti doresc! 🙂

 9. Sibilla,ce bucuroasa sunt ca putem ajuta si noi.Stii ca si de Ziua pamantului mi-au scris doua doamne de la doua scoli sa-mi spuna despre actiunile de Ziua Pamantului.M-am apucat sa informez trimitand mailuri.Abia astept sa-mi spui ce ai hotarat.Hartiile adunate se vand si se cumpara copacei,poate gasiti si sponsori.iti multumesc si eu.Gabi.

 10. si eu pot sa fac ceva cu copiii si tinerii mei…deja ma gandesc, azi le vorbesc despre asta…binevenite informatiile, multumiri 🙂
  respecte,
  Sibilla

 11. Si eu am retinut.Acum sa vad ce pot sa fac.Hartii de aruncat are toata lumea.

 12. Am reţinut!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: