Apel umanitar. Alin are nevoie de ajutorul nostru

Apel umanitar. Alin are nevoie de ajutorul nostru

La 31 de ani, un tanar din municipiul Hunedoara traieste cu gandul ca oricand poate sa-si piarda viata. Sportiv din fire si plin de viata, a ajuns acum sa traiasca o adevarata drama. Dupa un set de analize mai amanunțite efectuate in toamna anului trecut, Alin a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, stadiul III. Cumplita veste i-a devastat pe toti membrii familiei, care acum incearca din rasputeri sa-i dea o noua sansa la viata.

Primele griji au aparut atunci cand starea de sanatate a tanarului s-a inrăutatit dintr-o data.

După multe drumuri strabatute intre Cluj si Hunedoara, operatii peste operatii, Alin s-a intors acasa si a inceput tratamentul cu citostatice. Boala l-a afectat foarte mult. A pierdut in greutate aproximativ 30 de kilograme ajungand, in unele zile, sa-si piarda pana si ultima farama de speranta. Ii este dor sa duca o viata normala si sa cutreiere muntii pe bicicleta alaturi de prieteni, asa cum facea in vremurile bune.

Pentru a deveni baiatul de altadata, Alin trebuie să plece la Viena, unde va fi supus unor interventii chirurgicale. Pentru toate aceste deplasari si tratamente are nevoie de aproximativ 120.000 de euro, ceea ce pentru o familie modesta ca a lor este imposibil. Mama acestuia, ajunsa la limita puterilor, se roaga la Dumnezeu, spera ca va găsi un sprijin in oameni si va reusi sa-si salveze unicul copil.
Timpul este esential in tratamentul lui Alin: cu cat mai devreme ajunge la clinica din Austria, cu atat mai mari sunt sansele acestuia de a castiga lupta cu boala.

Cei care doresc să vină în sprijinul familiei pot face donații în conturile

In euro

RO 79 BRDE 220 SV 754 026 622 00

sau în lei

RO 83 BRDE 220 SV 754 025 822 00

deschise pe numele de Tușan Paula, tanara care urmeaza sa ii devina sotie lui Alin.

Posted on februarie 8, 2015, in umanitare and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: