Maraton pentru Kassandra!

Update:A REUŞIT! Daniel Osmanovici a intrat în istorie cu cel mai lung BULETIN METEOPrezentatorul Antenei 1 este un erou! Atât pentru Kassandra, cât şi pentru noi toţi. 37 de ore a rezistat Daniel pentru a o ajuta pe micuţa lui Iosif Rotariu.
Totul a început ieri dimineaţă la ora 6:00! A fost greu, un drum anevoios, dar necesar pentru Kassandra, fetiţa torturată de bunica ei. Ea a reînviat în urmă cu şase ani, când familia Rotariu a decis să o ajute. Acum, este pregătită pentru cea de-a 37-a operaţie.

Kassandra i-a dat energie. La fel ca şi susţinerea tuturor celor care l-au urmărit şi l-au susţinut. Nu doar din faţa micilor ecrane. 60 invitaţi au venit să îl susţină, pe el, dar şi pe Kassandra, în platou.

300.000 de oameni au priviti în direct, pe Internet, emisiunea-maraton.. Sute de mii de SMS-uri de doi euro au curs, pentru Kassandra. Nu doar că am reuşit să strângem suma necesară pentru operaţie. Am depăşit-o.

„Recordul nu contează, ci faptul că o echipă m-a susţinut să fiu alături de voi pentru a o ajuta pe Kassandra. Ca ea să aibă o copilărie frumoasă”, a spus Daniel.

Aplauzele au venit şi nu au mai contenit. Pentru un asemenea gest este de înţeles…

Vă mulţumim pentru tot!

Maraton pentru Kassandra!La ora 6.00, Daniel Osmanovici a pornit într-una dintre cele mai mari provocări ale carierei sale. Scopul este unul nobil: sprijinirea Kassandrei Rotariu, o fetiță superbă pentru care cel mai frumos cadou de sărbători va fi o nouă operație. A 37-a.

Daniel Osmanovici își propune ca începând de sâmbătă 29 noiembrie – Ziua Antenei 1 – și până în seara de duminică 30 noiembrie să prezinte o MEGA RUBRICĂ METEO!!!

Proiectul ”Vrei mai mult”, își propune să strângă bani pentru un copil cu un destin incredibil, un copil care a fost abandonat de mamă, torturat de bunică și acum se luptă pentru viață în noua familie a fostului fotbalist Iosif Rotariu.

Până la 4 ani, Kassandra a fost arsă cu acid, bătută, înfometată şi aruncată de la etaj.Kassandra a fost abandonată de mamă şi chinuită, de propria bunică. Acum e fiica adoptivă a fostului internaţional Iosif Rotariu. Dragostea părinţilor este pentru ea cel mai bun medicament. La 9 ani a trecut prin 36 de operaţii. Urmează operația numarul 37, în decembrie, in Franta.
În spatele zâmbetului ei se ascund însă eforturi uriaşe ale părinţilor săi, adoptivi. Şi o luptă constantă a copilei, care suferă şi de osteomielită. O boală care necesită multiple intervenţii pentru reconstrucţia oaselor. Până acum, Kassandra a trecut prin 36 de intervenţii pentru a-şi putea folosi mâinile şi picioarele.
http://observator.tv/eveniment/a-inceput-mega-maratonul-pentru-kassandra-140123.htmlsursa

Posted on noiembrie 29, 2014, in umanitare and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: