Campania impotriva eutanasiei continua! Hai alaturi de noi!

Camera Deputatilor NU a adoptat proiectul legislativ in formula propusa de catre Comisia pentru Administratie Publica. Doua treimi dintre parlamentari au votat pentru trimiterea legii inapoi la comisia prezidata de Sulfina Barbu.

Peste trei saptamani vor avea loc, din nou, dezbateri in comisie. Se vor discuta toate amendamentele propuse, atat cele pentru eutanasie cat si cele pentru sterilizare (nediscutate la intalnirea din 1 martie a comisiei).

Va rugam sa promovati in continuare petitia Federatiei Nationale pentru Protectia Animalelor impotriva reintroducerii eutanasiei in masa a cainilor. Aceasta petitie ne poate ajuta sa mobilizam si mai multi participanti la viitoarele actiuni, nu doar de protest ci si voluntariat.

In mai putin de 6 zile petitia http://www.fnpa.ro/petitie/FNPA – www.fnpa.ro/petitie – a inregistrat peste 10.000 de semnaturi si numarul acestora creste in continuare. Un numar mare de semnaturi sigur va motiva deputatii sa voteze in continuare impotriva eutanasiei.

Strangeti semnaturi si pe hartie, prin parcuri si alte locuri frecventate de iubitori de animale. Dati petitia si hartii tabelate pe la petshopuri si cabinete veterinare cu rugamintea sa fie completate de clientii lor.

Downloadati si printati petitia impreuna cu modelul de tabel:
http://www.fnpa.ro/tabel-pentru-strangere-semnaturi-petitie.doc

Adresa la care va rugam sa trimiteti semnaturile stranse este: Str. V.Milea nr. 2, bl. Mobilux, sc. C, ap. 26, Pitesti, jud. Arges. (Vicepresedinta FNPA, Carmen Arsene – cmarsene@yahoo.com) este din Pitesti. Alternativ, puteti trimite copii scanate la petitii@fnpa.ro , iar daca sunteti din Bucuresti ne putem intlani personal.

Daca v-ati schimbat poza de profil pe Facebook pentru promovarea mitingului nu va grabiti sa o dati jos. Schimbati-o cu cea atasata, la fel si pentru avatarul de pe Messenger.

Stiati ca initiativa legislativa apartine, dupa caz, Guvernului, deputatilor, senatorilor sau unui numar de cel putin 100.000 de cetateni cu drept de vot? Articolul 74 din Constitutia Romaniei.

Posted on martie 10, 2011, in protectia animalelor, Romania, umanitare and tagged , , . Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. Cristian, iti multumesc.Am semnat si eu imediat dupa ce am vazut petitia.

  2. Mă duc şi eu să semnez.

  1. Pingback: Comoara « Ioan Usca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: