Daniel, tatăl bolnav care îşi creşte singur fetiţa, are nevoie de ajutor

Am scris despre acest caz umanitar la rugamintea acestui tata caruia ii este greu si are nevoie de ajutorul nostru.

VA ROG DIN SUFLET AJUTATI-MA CU PUBLICAREA POVESTiI MELE PE SAITUL DM DANIEL ZAVOI TATAL INFIRM POSTAT DE TV ACASA POVESTIRI adevarate am nevoie de ajutorul semenilor nostri tel 0727579813 multumesc

Daniel Zăvoi este un tată necăjit care îşi creşte singur fetiţa, pe micuţa Vanessa, în vârstă de cinci ani, deşi a rămas infirm în urma unui accident de muncă.

În urmă cu cinci ani, Daniel a avut un accident de muncă şi a rămas infirm. Apoi, soţia sa l-a părăsit şi l-a lăsat singur cu fetiţa lor. Ea i-a dat putere şi pentru ea a continuat să muncească.

A plecat în Spania, să mucnească pentru a strânge bani pentru operaţie, dar acolo a avut un alt necaz: a căzut din nou de pe schele. Acum, cei doi locuiesc într-un apartament social şi au multe datorii.

Oamenii cu suflet bun care au văzut povestea lor i-au ajutat cât au putut, astfel că, din cele 35 de milioane de lei pe care îi datorau, au mai rămas de dat doar 9 milioane. Daniel a fost impresionat să vadă că în contul de la bancă a donat bani chiar şi o doamnă de 60 de ani. Din puţinul ei, femeia le-a dat 17 lei, o sumă mică pentru mulţi, dar care contează pentru cei care nu au.

Irina Loghin a fost foarte impresionată de povestea lui Daniel şi a fetiţei sale, Vanessa şi i-a transmis fetiţei că o va vizita cât de curând va putea şi îi va aduce castelul şi păpuşa pe care şi le doreşte. Cei trei solişti i-au transmis lui Daniel să aibă curaj şi să meargă mai departe, pentru fetiţa lui.

Irina Loghin îşi aminteşte că nici copilăria ei nu a fost foarte veselă. A trecut prin multe greutăţi, au fost şase fraţi şi au suferit de foame în timpul războiului, dar consideră că aceste greutăţi au transformat-o într-un om mai puternic. Ea spune că Dumnezeu este cel care o ajută şi o ocroteşte de fiecare dată şi că şi-a învăţat copiii să se roage în fiecare seară, pentru că puterea credinţei este foarte mare.

Irina Loghin a cântat o melodie pe care a dedicat-o micuţei Vanessa, un cântec foarte vesel, potrivit pentru această perioadă a anului.

Să fim şi noi alături de Daniel şi de fetiţa lui, de la inimă la inimă!

NUMĂR DE TELEFON: 0727.579.813

acasatv.ro

Posted on iulie 13, 2010, in umanitare and tagged , . Bookmark the permalink. 9 comentarii.

 1. Buna ziua, va multumesc pentru mesaj.
  Voi sterge atunci nr. de cont si voi lasa nr. de telefon.
  Sper sa fiti contactat si sa primiti sprijinul semenilor nostri.
  Va doresc numai bine si sanatate!

 2. buna ziua ma numesc daniel zavoi si as vrea sa precizez ca nr de cont nu este corect pentru toti oameni care vor sa imi acorde un sprijin va pot da un nr de contact 0727579813 multumesc din suflet si multa sanatate tuturor

 3. Din pacate, trebuie sa recunosc ca e asa cum spuneti.
  Cati oameni au ajuns in situatii disperate, nu numai din motive de sanatate sau handicap, dar saracia, batjocura, chiar pierderea demnitatii ne transforma in niste simple vietuitoare care luptam sa supravietuim saau nici macaar nu ne mai pasa daca scapam sau nu cu viata. 😦
  Sper ca acest tata sa primeasca ajutorul necesar si sa nu se lase doborat.

 4. Asta s-a intamplat pentru ca ne-am nascut in Romania. Va garantez ca acest tatic are o inteligenta mare, dar in Romania nu i s-a permis mai mult. A incercat bietul om sa mearga peste hotare iar acum este privit ca un parazit. Daca domnul Zavoi se nastea in Vest, facea un liceu bun, o facultate buna si ar fi ajuns mult mai departe. In Romania toate sunt la pamant. Ii urez domnului Zavoi sanatate si multa speranta-ea este cea care moare ultima.

 5. Sincera sa fiu, n-am observat.Am citit povestea lui dupa ce am gasit-o pe net si am vazut videoclipul.
  Nu m-am uitat la cont fiindca nu am cum sa-l ajut cu bani, din pacate. 😦

 6. Pai este un numar la sfarsitul articolului, dupa numarul de cont – nu e tot ala?

 7. Pai este trecut un numar de telefon la sfarsitul articolului, dupa numarul de cont – nu e tot ala?

 8. Poate il promovezi si tu.Mie mi-a scris pe blog si m-a rugat sa-i fac cunoscut cazul.A lasat si-un numar de telefon, am sa-l scriu aici.

 9. Uite un caz care chiar merita promovat…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: