Asociatia Telefonul Copilului sustine campania „Pierdut”

Update:De la Cristian.
APEL UMANITAR
HELP !!!
Şi tu poţi contribui ! Orice sumă, cât de mică, poate salva viaţa IOANEI , o tânără de 17 ani, elevă la Liceul Gheorghe Lazăr din Bucureşti, care a fost diagnosticată cu cancer rinofaringian.

Fă cunoscut acest APEL, te rog !

Radio Romania si Asociatia Telefonul Copilului sustin campania „Pierdut”

Ieri dimineata la emisiunea mea preferata, matinalul “Trezirea la apel!” am aflat despre Campania „Pierdut” care a fost initiata ca urmare a cresterii alarmante a numarului de cereri de ajutor preluate la numarul de telefon 116 111, linia de asistenta gratuita, unica la nivel european, specializata in domeniul protectiei copilului. Demersul isi propune sa sprijine Asociatia Telefonul Copilului in strangerea fondurilor necesare pentru dezvoltarea capacitatii organizatiei de a prelua cat mai multe apeluri.

„Radio Romania reprezinta, in momentul de fata, nu doar imaginea unui radio echilibrat si echidistant, ci este cea mai importanta institutie mass-media, care se implica in proiectele cu un impact social major asupra societatii romanesti. Radioul public este singura institutie de presa care reuseste sa ajunga, cu cel putin unul din programele sale, in orice oras, comuna sau sat din tara. Trebuie sa le explicam copiilor ca a fi victima abuzurilor nu reprezinta o stare de normalitate. Radio Romania se va implica, la fel ca si pana acum, in campaniile care au ca obiectiv crearea unui mediu de viata mai bun pentru copiii nostri. Credem ca este o obligatie a noastra si nu ne vom opri la un singur proiect”, a declarat Presedintele Director General al Societatii Romane de Radiodifuziune, Maria Toghina.

„Telefonul copiilor a reusit sa devina o resursa esentiala pentru copiii din Romania. Lansam astazi campania „Pierdut” pentru ca notiunea de apel pierdut sa nu ramana valabila si atunci cand vorbim despre telefonul copilului. Numarul 116 111 trebuie sa fie cunoscut de toti cei care au nevoie de consiliere, iar ca acest lucru sa se intample, avem nevoie de Radio Romania”, a spus Cristina Liberis, Presedintele Asociatiei Telefonul Copilului.

Pentru a mari vizibilitatea acestei campanii, Radio Romania va transmite prin intermediul posturilor sale, in perioada 1 ianuarie – 31 martie, un spot radio.

Posted on ianuarie 26, 2010, in umanitare and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: