Eclipsa totală de soare si previziunile astrologilor

Update: Eclipsa de soare din Asia, urmărită de milioane de oameni – VIDEO şi GALERIE FOTO

In 22 iulie va avea loc o eclipsă totală de Soare, a şasea din aceste deceniu,cea mai lungă eclipsă a secolului XXI-lea, având o durată de aproximativ şase minute. Aceste fenomen solar se manifestă prin înlocuirea completă a Soarelui de către silueta întunecată a Lunii, lăsând vizibilă doar coroana solară.Eclipsa va putea fi observată pentru prima oară în India, apoi Nepal, Bangladesh, Bhutan şi China, traversând Oceanul Pacific. Faza maximă a eclipsei va putea fi observată cu ochiul liber, binoclu sau telescop, atunci când Soarele va fi acoperit în întregime de Lună. În aceste moment, doar coroana solară va fi vizibilă.

Astrologii ne avertizeaza ca dupa eclipsa se vor intampla catastrofe,razboaie si alte nenorociri.Eu sper ca ei sa se insele…

Am preluat in intregime articolul de pe site-ul RTv.

Cea mai lungă eclipsă totală de soare a secolului XXI este „un moment foarte periculos în Univers”, avertizează Raj Kumar Sharma, astrolg din Bombay. „Dacă Soarele, stăpânul stelelor, este bolnav, atunci ceva grav se va întâmpla în lume”, avertizează cel care a citit în astre în 2008 criza financiară mondială şi victoria lui Barack Obama.

Miercuri, o eclipsă „uriaşă” se va produce pentru câteva minute în China şi India, cele mai populate ţări ale lumii. În aceste două ţări asiatice, poveştile şi legendele despre acest fenomen astronomic spun că el este începutul unor lucruri bune, dar şi rele.

Sharma prezice „atentate comise pe teritoriul indian de grupul Jaish-e-Mohammad sau al-Qaida” şi o mare catastrofă naturală în Asia de Sud-Est”. Astrologul mai spune că un lider politic indian ar putea fi asasinat, în timp ce armata americană va fi ameninţată în Afganistan, Orientul Mijlociu şi Europa.

Între Iran şi Occident, tensiunile militare vor duce la intervenţie militară americană începând din 9 septembrie. La această dată, „Saturn trece din constelaţia Leu în constelaţia Fecioară, iar, în ultimii 200 de ani, la fiecare intrare a lui Saturn în Fecioară a avut loc un război”.

În cazul eclipsei, unii hinduşi cred că demonii Rahu şi Ketu „înghit” soarele, făcând hrana de nemâncat şi apa de nebăut. Indiencele gata să nască şi care au programat o cezariană pentru 22 iulie au amânat intervenţia. „Este vorba despre o credinţă profund înrădăcinată în societatea indiană. Cuplurile vor să facă tot ce se poate pentru ca micuţul să nu se nască în respectiva zi”, a spus un medic.

În China, despre eclipse se spune că prevestesc catastrofe naturale sau moartea unui împărat. Aceste credinţe şi superstiţii nu au dispărut. Probabilitatea unor violenţe sau a unui război în timpul unei eclipse totale este de 95%, potrivit site-ului Baidu.com.

 

Astronomul si inventatorul Zhang Heng (78–139 AD) a descris eclipsele astfel:”Soarele e focul,iar luna e apa.Focul da lumina iar apa o reflecta…”

NASA Total Solar Eclipse of 2009 July 22

Posted on iulie 22, 2009, in astronomie, calendarul zilei, evenimente, imagini, Univers and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 6 comentarii.

 1. Multumesc pentru sfat,dar eu nu merg la astrologi si nu stiu daca si cititorii acestui blog merg la cei care spun viitorul.Doar citim si ne spunem parerea.Fiecare alege daca crede sau nu.
  Multa sanatate!

 2. ascultati va rog: tot ceea ce se prezice incepand de la iisus hristos este pacat.citeam de edgar cayce profetul din kentucky ce vorbea cu mortii.ma ascultati: este pacat sa mergi la cei ce spun viitorul.aveti grija! cu stima georgian.

 3. Nu eu am spus ,doar am preluat un articol cu previziunile unor astrologi! 🙂
  Sper sa nu se adevereasca nimic,raul tot se intampla cu sau fara eclipse.Iar vinovatii suntem chiar noi,oamenii.
  Sanatate si tie!

 4. In copilarie am vazut un film in care am aflat ce inseamna o eclipsa totala de soare pentru niste oameni ignoranti care s-au speriat ca vor ramane in intuneric.

 5. mister,mister,dar daca se adeveresc numa jumatate din ce ai scris tu…
  sanatate…

 6. Întotdeauna mi-au plăcut eclipsele de soare… Datorită misterului care le înconjoară…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: