Imbratisari gratuite (Free Hugs),astazi,20 mai 2009

LumeBuna.ro va invita la al treilea eveniment “Imbratisari Gratuite“ (Free Hugs) la nivel national. Pentru 20 mai s-au inscris aproximativ 1500 de voluntari care vor darui imbratisari gratuite in peste 60 de orase din Romania. Speram ca in cat mai multe dintre aceste orase voluntarii sa se intalneasca si sa ofere o imbratisare si un zambet trecatorilor de pe strada.

Traim intr-o lume buna. Nu este, insa, suficient ca noi sa credem si sa afirmam asta. E necesar sa ne implicam! Este important sa-i ajutam pe cei din jurul nostru sa constientizeze binele in care traiesc. Cum? Prin cel mai natural si mai incarcat gest de afectiune – imbratisarea.Daca vrei sa simiti ce inseamna “Imbratisarile Gratuite”, vino cu noi pe 20 mai! Urmareste desfasurarea campaniei din orasul tau! Locurile de intalnire sunt afisate pe freehugs.lumebuna.ro.

Anul trecut am primit o leapsa cu Free Hugs.Atunci am aflat ce este aceasta miscare,cand si cine a promovat-o.Ma bucur ca si in Romania avem Imbratisari gratuite si sper sa devina ceva obisnuit pentru noi sa ne imbratisam doar pentru ca vrem sa traim intro lume/tara mai buna.

Posted on mai 20, 2009, in evenimente, Romania, social and tagged , , . Bookmark the permalink. 4 comentarii.

  1. e tare freeeeee hagsssss

  2. Intradevar e ceva minunat.Nu stiu daca a fost si la noi in oras,as fi iesit din casa,poate as fi participat (de ce nu?),dar evit soarele si canicula,mai ales in orele pranzului.
    Acum e tarziu si ar trebui sa merg la culcare,asa ca numai maine voi cauta sa aflu cum s-a desfasurat marea Imbratisare. 🙂

  3. „Este important sa-i ajutam pe cei din jurul nostru sa constientizeze binele in care traiesc. Cum? Prin cel mai natural si mai incarcat gest de afectiune – imbratisarea” – excelent demers…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: