Ajutor pentru Andreea Nicodim

Elevii Grupului Scolar de Arte si Meserii (GSAM) Bârlad au organizat un mars umanitar pentru a ajuta o colegã bolnavã de leucemie.

Andreea Nicodim este elevã în clasa a IX-a la GSAM Bârlad. Andreea a fost diagnosticatã la începutul lunii februarie cu aplazie medularã severã, o formã foarte rarã de leucemie. Singura sansã pentru ea este un transplant de mãduvã, care nu poate fi realizat în tarã si al cãrui cost se ridicã la 150.000 de euro. Fata a plecat deja de trei sãptãmâni în Italia, la mama sa. Conform spuselor profesorilor Andreei, costul interventiei chirurgicale va fi asigurat de statul italian, acolo unde mama ei munceste de patru ani.

Costul operatiei nu este însã singura cheltuialã la care familia fetei va fi supusã. Cel care va dona mãduvã, respectiv un elvetian, nu este dispus sã-si punã sãnãtatea în pericol degeaba. El vrea o recompensã financiarã pentru fapta sa. De asemenea, familia fetei va fi nevoitã sã suporte si cheltuieli postoperatorii. Andreea mai are nevoie de câteva mii de euro bune pentru a supravietui.

Cei care vor sã-i întindã o mânã de ajutor Andreei o pot face donând în contul Unicredit Banca di Roma, cont: 000401103490, IBAN: 42TO300215303.

Sursa.

Astazi, 4 mai ,Ziua Nationala a Inimii .Bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza de deces in Romania, iar mortalitatea prin boli cardiovasculare la 1.000 de locuitori situeaza Romania pe primul loc in Europa, atat la barbati, cat si la femei.

Posted on mai 4, 2009, in calendarul zilei, Romania, umanitare and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 4 comentarii.

 1. Cetatene,cred ca asta nu conteaza.Nu intotdeauna cei care au o boala incurabila arata rau.Poate doar in faza terminala cand nu mai e nimic de facut.
  Imi pare rau cand unii oameni nu se pot abtine de la rautati.
  Iti doresc multa sanatate!

 2. http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3810733651&albumId=329543828&ownerId=436232996#329543828_436232996_0_1

  asta e andreea p care vreti voi sa o ajutati…… mie nu mi se pare bolnava de nimic, oricum poate aparentele inseala……

 3. La fel sper si eu.
  Am gasit intamplator acest articol si l-am postat imediat.I-am scris si Isabelleilorelai,ea poate ajuta mai mult.

 4. Sper ca oamenii cu suflet să facă în aşa fel încât Andreea să primească banii de care are nevoie…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: