Alatura-te marsului virtual „Spune nu Testelor pe Animale”.


Peste 115 milioane de animale
sunt folosite anual în laboratoare în întreaga lume, peste 12 milioane de animale fiind utilizate în fiecare an numai în Uniunea Europeană .

ALATURA-TE MARSULUI VIRTUAL “SPUNE NU TESTELOR PE ANIMALE”

Legislatia europeana referitoare la testele pe animale, Directiva 86/609/EEC, este in curs de actualizare. Aceasta revizuire este un prilej pentru promovarea unor schimbari decisive cu scopul protejarii animalelor de laborator. Mai mult chiar, scopul final al unei astfel de strategii trebuie sa vizeze in viitor inlocuirea testelor pe animale cu alte metode care nu implica teste pe animale. Alatura-te marsului virtual Spune nu Testelor pe Animale.

Directiva Consiliului 86/609/CEE referitoare la protecţia animalelor folosite în scopuri experimentale sau ştiinţifice este legea europeană care reglementează experimentele pe animale. Aceasta este veche de peste 20 de ani şi necesită actualizare urgentă în scopul protejării mai eficiente a animalelor în laboratoare şi pentru obţinerea înlocuirii animalelor cu alternative mai avansate şi mai umane. A fost propusă o lege revizuită.


Posted on aprilie 24, 2009, in calendarul zilei, umanitare and tagged , , , . Bookmark the permalink. 7 comentarii.

 1. Am vizitat blogul tau si am vazut pozele.Nu m-am uitat sa vad cati au semnat petitia impotriva modificarii legii vanatorii.sa ne spui si noua daca sunt noutati.
  Un weekend placut!

 2. Acum vad ca mesajul tau apare de doua ori.
  Aici semnezi:

  Multumesc.

 3. Nu e chiar o petitie,te poti alatura marsului aici

  Eu m-am alaturat de ieri.

 4. Da sunt petitii de semnat:am creat o petitie din cauza evenimentelor de o violenta rara petrecuite in 15 Martie in padurea Faget din cluj savarsita de niste vanatori care pe langa aceste orori reprezinta si un pericol public.Intrati pe google.ro si screti:petitii online,cand intrati pe siteul petitiilor scrieti in incadrajul de cautari,cuvantul:vanatoare.Acolo veti gasi :petitie pentru modificarea legii de vanatoare 407 si inasprirea pedepselor pentru vanatorii care nu respecta legea.Deasemenea as dori sa mi vizitati blogul Ecologist:Salvarea planetei,scriind tot pe google.ro:imagini din padurea Faget. tot pe google.ro ,de data asta mai aparte de animale dar apaar si acolo multe lucruri despre Drepturile Animalelor ,puteti vizita siteul :FIA fete si femei,sau altcumva zis:ladyfest.ro,acolo la blogul lui Nita si al Danei Georgescu am niste comentarii.

 5. Este vreo petitie de semnat?

 6. Este vreo petitie pe care o putem semna?

 7. Subscriu cu toată inima… Mă enervează la culme ideea că oamenii îşi permit să facă astfel de experienţe, ca şi cum ar avea drept de viaţă şi de moarte asupra altor specii de pe această planetă…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: