Laurenţiu mai are la dispoziţie 20 de zile ca să strângă 14.564 de euro.


Update:
O manuta pentru Teodora.

Într-un cartier din Bucureştiul mai sărăntoc, în sectorul 5 mai precis, într-un apartament de 3 camere în care locuiesc 10 persoane, într-un dormitor cu paturi suprapuse în care locuiesc 2 soţi şi cei 2 copii ai lor, un bărbat de doar 37 de ani, capul familiei lui, îşi numără zilele.
Un bărbat de doar 37 de ani, Laurenţiu Constantin Moise, fost sportiv de performanţă, căsătorit, tată a doi copii, a ajuns astăzi, 12 martie 2009, la ziua cu numărul 20 din câte i-au mai rămas de trăit, cât de cât, “bine”. Mâine îi vor mai rămâne 19, poimâine 18… O moarte în direct, cum ar veni. Şi nu pentru că nu ar exista soluţii de salvare pentru el. Pentru simplul motiv că nu are bani. S-a „procopsit” cu un cancer, totul a plecat de la o lovitură în piept. A fost operat. În timp ce medicii români i-au dat doar o lună de trăit, cei austrieci i-au oferit viaţa. Doar că pe bani.

Banii sau viaţa. O moarte în direct. Peste 20 de zile ajunge la metastază.
Laurenţiu Moise moare în direct. Pe site-ul lui i se numără zilele. Astăzi, 12 martie 2009, Laurenţiu mai are la dispoziţie 20 de zile ca să strângă 14.564 de euro. Dacă puteţi şi vreţi să ajutaţi:

BANCPOST – Sucursala Coşbuc

RON: RO 03 BPOS 81006924715 RON 01

EURO: RO 35 BPOS 81006924715 EUR 01

Cod SWIFT: BPOSROBU

Titular: Moise Laurenţiu Constantin

Telefon: 0724 658 486

Pe site-ul lui Laurenţiu puteţi vedea fotografii cu el şi familia lui, documente medicale şi de identitate. Are un cont PayPal şi date de contact, precum şi lista donatorilor şi suma strânsă, la zi.

http://www.laurentiu-moise.ro

Povestea trista a lui Laurentiu o cititi in Isabellelorelai`s Blog.

Posted on martie 12, 2009, in umanitare and tagged , , , . Bookmark the permalink. 7 comentarii.

 1. nici n-am bagat de seama,e ceva firesc sa mai gresim cand scriem aici.

 2. CELLA,e foarte adevarat ce zici.Pun aceste anunturi si pe un forum,dar nici nu stiu cati dintre cei care citesc (forumistii in nici un caz 😦 ) ajuta cu vreun ban.Totusi sper ca punand aceste anunturi in cat mai multe locuri,precis se vor gasi cativa oameni care sa ajute.
  Si pe mine ma doare neputinta mea,acesta fiind unul dintre motivele pentru care as vrea sa traiesc undeva departe de ‘lumea dezlantuita”. 😦

 3. Povestea acestui tata tanar am gasit-o la Isabellelorelai ca si multe alte povesti despre oameni si ,mai ales,copii a caror viata depinde de o operatie sau un tratament care costa foarte mult.Mai trist e cand suma nu e exagerat de mare,dar pentru oamenii obisnuiti e imposibil de strans.
  Doamne ajuta pe toti si sper sa se stranga banii pentru Laurentiu!
  Somn usor si-ti multumesc!

 4. erată – „ochii”, sunt supărată ţi dezamăgită 😦

 5. am pus şi eu link şi-acuma şi data trecută cînd Isabelle a scris dar din păcate oamenii … 😦
  măcar de-ar citi, cinci minute le-ar lua, nu poţi fi de piatră … achii copiilor mă termină, cît de înstrăinaţi să fim să nu ne mişte drama prin care trece un om 😦
  mi greu rău sufletul, ştiu că nu pot fi ajutaţi toţi, neputinţa este cel mai groaznic sentiment pe care-l încerc, şi-i rău de tot

 6. Este cutremurator acest caz relatat de tine, Gabi!
  Drama unui om al generatiei din care fac si eu parte, sot si tata a doi copii merita si trebuie rezolvata de semenii nostri cu suflet, cu ajutorul si binecuvantarea lui Dumnezeu.
  Ma voi ruga sa nu se mai scurga in zadar zilele din viata sa intunecata de boala si suferinta, suma aceea trebuie stransa!
  O seara luminata de speranta, bunatate si tandrete, draga prietena!
  Fii binecuvantata, impreuna cu frumoasa ta familie!

 1. Pingback: Omul care îşi numără ultimele zile ale vieţii. Laurenţiu Moise « Isabellelorelai’s Weblog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: