Schimbarea.Inversarea polilor magnetici ai Pamantului

earths-magnetic-field-21

Am primit un text interesant despre inversarea Polilor magnetici ai Pamantului,despre schimbarea prin care trec Pamantul si Sistemul Solar.Mi-am amintit atunci de cateva articole citite despre anul 2012 si previziunile vechilor mayasi.mayan-calendar
Am scris mai demult un articol despre anul 2012,am preluat cateva fraze:Ce mai spun Mayasii despre 2012:
– vom depasi tehnologia, asa cum o cunoastem noi azi.
– vom depasi cunostintele actuale despre Timp si Spatiu.
– vom depasi necesitatea Banului.
– dupa ce vom trece rapid prin Dimensiunea a 4-a, vom intra in Dimensiunea a 5-a.
– planeta Terra si intreg Sistemul Solar se vor sincroniza cu Galaxia si intregul Univers.
– ADN-ul uman va fi reprogramat si imbunatatit, si va avea 12 spirale in loc de 2.

 

Marea Schimbare ne afecteaza ciclul veghe-somn, relatiile cu ceilalti, reglarea imunitara a organismului si perceptia asupra Timpului si Spatiului.
Geofizicianul francez Gauthier Hulot afirma ca acest camp, in Atlanticul de Sud si in America de Sud, este cu 30% mai slab. Dr. Garry Glatzmaier, profesorul de Fizica Pamantului la Universitatea California din Santa Cruz, afirma ca miezul metalic lichid al planetei se misca continuu, pentru a se putea raci. Aceste miscari genereaza campul magnetic terestru. Dar miezul se misca si in directii opuse campului majoritar care pot creste in intensitate, ducand in cele din urma la o inversare a Polilor magnetici ai planetei. Acesta inversare e precedata intotdeauna de o slabire a campului magnetic.
earths-magnetic-field-1
In continuare e un paragraf din textul primit de mine despre schimbarea care a inceput.
Schimbarea se petrece ACUM !!!

Exista foarte multi indicatori stiintifici, care pot dovedi ca Pamantul si Sistemul Solar trec prin schimbari, care nu s-au mai inregistrat anterior in istoria omenirii. Multi oameni cu abilitati paranormale spun ca ne aflam la inceputul unei schimbari dimensionale, care a inceput sa ne afecteze deja profund vietile. Unii prevad ca, in urmatorul deceniu, vom intra intr-un proces de Ascensiune, implinind astfel profetiile lui Isus.Gregg Braden este cea mai recunoscuta persoana care evalueaza si dezvaluie in permanenta fenomene stiintifice, care fac trimitere la aceasta schimbare. El a devenit intrigat de acest subiect, din timpul cand inca lucra pentru compania Phillips Petroleum, in anii 1970, si a observat ca magnetismul Pamantului se afla la cel mai scazut nivel in ultimii 2000 de ani si ca acesta avea o rata de scadere foarte rapida.In cele din urma, Braden scrie o carte – „Trezirea la Punctul Zero” – care documenteaza acesti indicatori ce stau la baza aschimbarilor rapide ale planetei noastre.In continuare este prezentat interviul dintre Wynn Free si Gregg Braden.
earths-magnetic-field-3
Wynn: Este adevarat ca polii magnetici ai Pamantului, in momentul de fata, se afla pe punctul de a-si schimba directia ? Gregg: In Mai-Iunie-Iulie 2002, unele publicatii stiintifice prestigioase spuneau, pentru prima data, ca ne aflam intr-un proces de inversare a polilor.

Inca din anii 1960, geologii erau convinsi ca Pamantul trece periodic prin astfel de inversari. Acestia si-au dat seama analizant mostre de pamant, gheata si fosile, precum si particule magnetizate, care se gaseau intr-o anumita pozitie in rocile de pe Pamant. Geologii erau atata de siguri de acest fenomen, incat au facut si o harta a ultimilor patru milioane si jumatate de ani, rezultatele sugerand ca Pamantul a trecut prin 14 astfel de inversari ale Polilor.

La vremea aceea, in 1961 si 1962, oamenii de stiinta credeau ca ultima inversare de poli a avut loc in timpul Erei Glaciare, acum 10000-12000 de ani. Acestia erau convinsi ca procesul se va repeta, dar abia peste 4000 de ani, astfel incat nu existau motive serioase sa isi faca vreo grija.

 

Dar, prin anii 1990, geologii au continuat sa filtreze si rafineze aceste informatii. Acestia au inceput sa afirme ca abia peste 1000 de ani exista probabilitatea ca acest fenomen sa se intample. Apoi acestia au inceput sa spuna, „Ei, se poate intampla peste 100 de ani”. Dar, acum, in urma unor descoperiri recente, din gheta extrasa din Antarctica si Groenlanda, spun ca acest fenomen se poate intampla in mai putin de un deceniu.
magnetosphere
Dar acum, noi stim ca Polii au inceput deja sa se miste. Traim aceste vremuri chiar acuma. Nu stim exact ce inseamna acest lucru, deoarece chiar daca s-a mai intamplat de 14 ori, nu au existat niciodata 6 miliarde de oameni pe Pamant.
VIDEO.
Text original.


 

 

Posted on februarie 14, 2009, in cultura, imagini, istorie, mediu, stiinta and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. 31 comentarii.

 1. Va multumesc ca ati lasat acest studiu al dvs.Sper ca unii dintre vizitatorii blogului vor fi interesati si va vor contacta.
  Va doresc multa sanatate!

 2. Firescu Marin

  Ma numesc Firescu Marin etate 67 ani Israel.Mai emit,un studiu personal.”de unde vine genetic?{furtul,sau mai precis,a apuca materie} prezentare foarte rapida,si restructurata.
  Raspuns natural:furtul vine din sistemul de propagare al lumini soarelui.Lumina se propaga,dupa studile mele personale,noutate.In sistemul formulei generale al materiei universului.Aplic restrans sistemul.Un volum mare de radiatii luminoase.2 se strang in focar mic energetic.Ajutor al fortei undei magnetice.Focarul mic energetic,este corpuscolul,radiatiilor.3 Focarul materie corpuscolul,va da nastere,din nou radiatiilor desfacute.Totul se desfasoara,sub grija,undelor magnetice,infasurate sub forma lanturilor.cand apare o sursa de lumina.Lanturile magnetice preia radiatiile.Si le transporta,in spatiu cu viteza luminii,este valabil,pentru o unda luminoasa magnetica etc.
  Acest sistem al propagarii luminii.Si in contact cu substanta chimica al apei marilor.Va da nastere,primordial”celulei organice” unde nucleul celulei,este corpuscolul,incarcat chimic; increngaturi,apoi vetii pe acest pamant. Scheletul osos,este o realizare,tot dupa sistemul de propagare al lumini soarelui.Radiatiile apar materie evoluata,Sub forma degetelor de la mana.Tot genetic,asa cum s- a strans,lumina soarelui,in corpuscul,dar combimat cu substanta chimica.[lumina nu mai este pura,s-a incarcat chimic].dand nastere evoluat celulei organice,apoi evoluat trupul nostru.Cand strangem pumnul apucand{ marul din copac} Are echivalent fizic,indentic,cum a procedat lumina soarelui pura,A strans materia chimica in corpusculul luminos.Adevarul iese genetic la lumina.Iar toata viata noastra fizica pe scoarta terestra.Dam nastere in forme infinite.Unui singur sistem fizic.Formula generala al materiei universului,Principiul simplificat.1-Un volum mare.Cu ajutorul fortelor fIzice,elec-mag,chimice.Se strang 2- In focar mic energetic.3- Focarul mic energetic,va da nastere indentic genetic,volumului mare initial.La un nou volum mare.Tot universul,indiferent de divizare,Ale lumilor diferite.Sunt patronate de acest sistem al F.Gen al M.Univers.Viata noastra terestra.Noi traim in interiorul acestui sistem foarte rigid natural. Furtul si apucatul materiei,este genetic propagarii luminii,care a dat nastere trupului nostru,Iar boala de ”cleptomanie” de aici vine genetic.Multumesc tie lumina al astrului solar,ca ai creiat in microcosmos.Trupul nostru.dupa sistemul.Cum s-a nascut si evoluat universul.Detin Trei formule generale naturale”ermetism,teoria stringurilor etc.”
  Formula generala al materiei universului.2 Formula evolutiei naturala universala 3- Formula fizici generale,al puterii generala naturale.Aceste trei formule generale,sunt nucleul tuturor stiintelor naturale.Ele dau nastere materiei,ele construiesc in evolutie.Toate universele materiale divizate.aceste trei formule generale.este trupul nostru,trupul vietuitoarelor,trupul plantelor.vreau sa le dariuesc”Mileninului nou inceput” Pentru a ne organiza viata pe planeta mai spre binele tuturor. Hai sa construim”bomba nucleara”dupa sistemul formulei generale al materiei universului…foarte simplificat… 1-Un volum mare de substante radioactive,din natura.Omul le strange, 2-in focar mic energetic”bomba nucleara”
  3- focarul mic energetic,va da nastere altui nou volum mare,indentic genetic,al radioactivitatii
  Hranirea populatiei,indentic sistemul.1-Un volum mare agricol.Forta omului si al foamei,2-Se strange,in volum mic energetic focar,care este ”hambarul”3- Hambarul,va hrani in volum mare populatia tarii etc. Ce simpla este aceasta formula al universului.Dar este infinita in forme si infatisarii.Trupul nostru intern anatomic.Este tot acest sistem al formulei generale al materiei universului.dar tot forme si infatisarii diferite. ex: circulatia sanguina.1-Un volum mare,de circulatie sanguina.2-Se stange in 2-focar mic energetic”inima” 3- Focarul mic energetic inima.3- Va da nastere altui nou volum mare,care este circulatia mica.Materia ramane imprimata.Constructorului formulei generale etc.Ea este constructorul natural,evolutiv.iar munca noastra fizica,pe planeta.Dam nastere tot acestui sistem al formulei generale.Este un mare pacat sa nu muncim.ce-i trebuie omului pentru viata.primordial pentru ”sanatate”Iar mai presus pentru invatamant.
  Rog a se prelua.Aceste trei formule generale naturale.
  Le daruiesc pe gratis…cu stima Firescu Marin 5 – Iulie – 2011

 3. fie ca vrem sa acceptam sau nu sfarsitul lumii va veni,insa pentru uni oameni aceasta este o veste buna care nu ii va inspaimanta.oare de ce?

 4. este greu de crezut ca vei putea arunca de la 10000m altitudine o gramada de foi iar cand vor ajunge jos vor fi aranjate exact in ordinea numerotari lor .Mai degraba voi accepta sa cred ca sunt creat dupa CHIPUL SI ASEMANAREA LUI DUMNEZEU.

 5. Domnule Firescu Marin, imi pare rau sa aud ca sunteti dezamagit fiindca cei care ar putea sa foloseasca studiile dvs. nu o fac din motive de studii.Chiar daca nu aveti studii superioare 9nici eu n-am) cred ca sunteti un autodidact si poate ca stiti mai multe decat multi.
  Sa speram ca omenirea si planeta noastra nu vor fi distruse de poluare, razboaie…
  Cat priveste saracia…multi dintre noi traim in ea de ne-am obisnuit. 😦
  Va doresc multa sanatate si sa nu mai fiti dezamagit!

 6. Ma numesc Firescu Marin.Datorita motivului,ca nu am studii superioare.Eu personal,incetez aceasta lupta,de scoate la lumina.O lucrare,poate de o importanta deosebita,in viitorul vietii pe acest pamant etc.Dar sunt inzestrat natural,cu acest talent.De a descoperii”Trei formule generale naturale”Ele sunt trupul nostru.Dar si al universului mare.Nu aceste descoperirii,sunt importante astazii.Ce suntem noi pe acest pamant.Dar,eu vreau sa ajut.Primordial,datorita formulei evolutiei naturale.Iar noi omenirea traim in interiorul acestei formule naturale.Ea patroneaza,in sistemul ei rigid.”Prin teoria stringurilor”Iar eu vreau,sa impiedic”doamne fereste,declansarea celui de al treilea razboi nuclear atomic”.
  Cine sunt eu?Un om simplu din popor.Iar firea mea,si caracterul meu.Este de a iubi,natura aproapele meu.Si sa vad fericirea imprimata,pe chipul tuturor oamenilor de pe acest pamant.”Ce lupta avem de facut in mileniul care a inceput”
  Sa invatam,sa traim in pace pe acest pamant.De fapt este mama noastra,este casa noastra etc.
  Iar eu sunt multumit,cu o farfurie de mancare.Pe care o doresc sa o aiba,omenirea.
  Iar eu traiesc in saracia mea.Si nu mai pot emite.”restructurare”
  Cu stima Fitrescu Marin

 7. Domnule Firescu Marin, va felicit pentru munca de cercetare si poate ca ce spuneti dvs, e adevarat.Daca vreti sa donati lucrarile dvs,, cred ca fizicienii, cercetatorii ar fi interesati.daca nu gasiti in Romania, nu fiti dezamagit.
  va doresc succes!

 8. Ma numesc Firescu Marin…Rog a se citii toate”teoriile mele afisate”Din punct de vedere,savantic natural.Cum a luat nastere universul.din spatiul infinit,si care este nemuritor;producator al undelor magnetice.Fenomenul fizic de tornada al undelor magnetice,al spatiului infinit.In varful tornadei uriase.Va forma,o sfera,cu invelis magnetic.Este inceputul primul primar,de nastere al”Globului ceresc”.
  Pe planeta,acest fenomen fizic de tornada se divide,,in natura planetei.Sunt multiple exemple.Arat unul foarte ascuns natural.Multiple carapace de scoicii,de la malul marii.Sunt gaurite,in mijlocul concav al carapacei.Raspuns al gaurii respective.Valurile marii sunt periodice.Apa se aduna,prin forta ei in sistemul concav.Sistemul concav.Va obliga forta apei sa circule,sub forma de”tornada al apei.Varful tornadei,si care se naste periodic odata cu valurile.In timp indelungat,va sapa gaura din carapacea scoicei.Un element aparent nesential.Dar si acest fenomen fizic.Vrea sa arate.Cum a luat nastere.Globul ceresc,din tornada spatiului infinit.
  Acest fenomen fizic,de tornada.Va fi primul element,de constructie si al trupului nostru.Primordial:Se numeste alimentare cu energie.El apare sub forma de sanul mamei noastre.Si care seamana fizic,cu o tornada.Iar prima mama astrala.Este tornada spatiului infinit.Care va alimenta ”nemuritor”Constructia in evolutie al globului ceresc
  A doua mama,este planeta.Prin apa marilor.Care in microcosmosul,trupul feciarei noastre.Apare sub forma de”uterul matern”.Unde indentic,developarea embrionului fatului.Se dezvolta evolutiv,in mediul marin.Natura este ca o carte deschisa.
  Am lucrat,si gandit.Din pasiune pentru,pentru aceasta minunata”planeta albastra.Vreau PACE pe acest pamant
  Donez toate lucrarile mele personale.La cine ???
  Cu stima un om simplu Firescu Marin 29 – Ian – 2011

 9. Eu cred ca nu trebuie sa ne gandim la sfarsitul lumii.va veni intro zi si sper sa nu nu apuc acele vremuri.
  Poate sa fie peste mii de ani, poate fi doar peste cativa ani.

 10. Bine toti avem parerile noastre despre 2012, uni spun ca nu va fi nimic uni spun ca nea sunat ceasul. Hai sa lamurim problema pe pamant au egzistat mai multe ciclui de viata nimeni nu stie ce a fost inaintea dinozaurilor, dupa, acum si in continuare se pare ca pamantu a fost populat de multe alte vietati, pana la noi multe speci au disparut misterios si unele sau adaptat intrebarea: daca se va intampla ceva pe pamant (noi) si alte speci vom disparea misterios sau ne vom adapta uni ca se pot adapta find ca sa fim seriosi unul bonlav si cum sunt toti fitosi din ziua de astazi care nu stie sa se descure cu nimic si umbla numai prin moluri si mananca numai la restaurant nu prea cred ca au vreo scapare asta este legea naturi duar cei puternic supravetuiesc. Ori ce are un inceput ere si un sfarsit de pinde ce incelegeti prin sfarsitul lumi asa cum o stim sau un alt inceput. Um mare om de stiinta spune ca omul este jumatate materie jumatate energie in univers energia controleaza materia asa ca nu cred ca moartea egzista este duar o schimbare. Daca in 2012 nu se va intampla avem de ce sarbatori da mai tarziu sigu ne va astepta ceva nu putem ramane la nesfarsit smecheri nu? Poate e vom schimba noi sa eltcineva. Mult noroc fratilor si drormiti linistiti mai este pana la 21.12.2012

 11. Va multumesc ca ne vorbiti si noua despre om si stiinta.Cam mult de citit,precis sunt persoane interesate de teoriile dvs.
  Va doresc numai bine si succes in tot ce faceti!

 12. firescu marin

  Ma numesc Firescu Marin,din Israel E-mail firescu2@walla.com
  O viata am lucrat la un proiect savantic natural”Ce este omul pe planeta din punct de vedere al universului”Am gasit raspunsul savantic natural..noi suntem microcosmos de univers.Pentru acest adevar savantic.Am formulat.Trei formule generale naturale,universale.Aceste formule generale,se intalnesc in toate sistemele,de evolutie,divizate in infinite forme si infatisarii.Ele au construit trupul universului,pana la forma actuala.Au construit trupul omului-femeia la apa marilor,ale planetei primare.Au construit trupul vietuitoarelor.Trupul plantelor.
  Aceste formule generale naturale.Devin constructorul;dar mai presus”Organizatorul materiei universului.Materia se ghideaza,se organizeaza,sub patronajul,acestor trei formule generale{ Si care sunt noi descoperirii savantice naturale”problema este eu vin natural in sistemul savantilor.Iar eu nu am un nume,sunt un anonim.Iar lucrarle mele sunt facute din pasiune pentru acest univers.Am incercat,sa scriu o carte,cu titlul.”Secretul materiei universului”Unde omul-femeia are chipul celui de sus”al tatalui nostru ceresc”
  Secretul mare urias natural:Materia sub organizatia celor trei formule generale.Duce in evolutie materia.Pana la constructia,general putere savantic natural,la trupul omului,fie materie anorganica-organica.Natura construieste
  ”Omul”
  In lucrarile de mai sus,am dat enuntul.”Formulei generale al materiei universului”
  A 2- Formula generala naturala,este.Formula evolutiei naturala.Acest postulat formula generala.Se intalneste in toate sistemele de evolutie.Astral va construi trupul unui unicat de ”OM astral”
  Planetar,la apa marilor.Se va naste trupul omului-femeia…Iar ca timp astral foarte rapid.Ce s-a construit ”OMUL astral in miliarde de ani” Apa marilor,plus lumina astrului solar.Va construi omul evolutiv,pana la scoaterea in noul mediu’uscatul’ Realizat in timp de milioane de ani”aprx.9 mill.”
  Trupul copilului,se developeaza,memoric in noua lunii.Mai rapid timp.Si este memoria,celor doua evolutii”Al universului,si al evolutiei,la apa marilor.
  Redau putin din complicatia,acestei formule al”Evolutiei naturale”
  Foarte simplificat,pe intelesul tuturor mediilor.
  Comportamentul general putere.Cand un sistem este nascut si srijinit,de o forma de energie.
  Automat intervine asupra sistemului”Formula evolutiei naturale”
  Astral…spatiul infinit produce magnetismul”sfantul duh” De aici incepe constructia universului.Prin tornada uriase al spatiului infinit.dar este si prima alimentare,dela sanul mamei spstiului infinit.Care va alimenta cu energie mag.Dar se va construi,sub patronajul celor trei formule generale.Trupul unicat al omuli astral.Pe planeta ,de aici vine getic fizic alimentare dela sanul mamei”si vietuitoare”
  Formula evolutiei naturale.Se imparte in trei sisteme generale.
  ”sumar prezentare” 1- Sistemul evolutiv primar evolutie”Iar ca timp de evolutie este foarte dilatat. 2- Sistemul ‘evoluat sistem’ Iar ca timp mai scurt evolutiv
  3- Sistemul supraevoluat sistem,care detine memoric,cele doua evolutii din urma.
  Iar a patra forma ,se da nastere stelelor neutronice.”Astral sunt stelele neutronice”
  Iar la trupul omului,vietuitoare sunt echivalentul evolutiei al materiei,cu neuronii cerebralii.La plante semintele lor etc.
  Un coportament universal al formulei evolutiei.
  Ea se leaga in cele trei lanturii.Primar sistem,evoluat sistem,si supraevoluat sistem.
  Aceste trei lanturii se strang itr-un focar unic al lor.Acest focar poate fii,daunator sistemului.Si poate duce la moartea lantului evolutiv.
  Daca focarul este bun in evolutia lantului.Automat,se incepe”O noua viata,sau se reia din nou ciclul.sistem nou primar,evoluat si supraevoluat sistem.Iar se stringe tot sistemul memoric,cu evolutia lanturilor din urma.Iar focar,bun pentru sistemul evolutie.Iar din nou repetare.Formula evolutiei suporta infinite repetarii,sub aspectul de lanturii.Primar,evoluat,supraevoluat=”focar”=Se reia o noua viata ,primar,evoluat,supraevoluat=se repeta indentic formula evolutiei la infinit evolutiv. ”Astral este un unicat lant,pana la forma de stele neutronice”
  Dau cateva ex:Formula evolutie un lant poate suporta un timp foarte mult dilatat.
  Ex:Supraevolutia oceanelor primare.Se incheie in supraevoluat sistem.Constructia trupului omului.Intervine forma de strangere in focar.Acest focar este pregatirea trupului,pentru o noua viata primara”Ce-a de pe scoarta terestra”Primordial se realizeaza”respiratia” Omul conform formulei evolutiei”Reia o noua viata primara”
  Cu un timp foarte mare dilatat”Viata in noul mediu uscatul”
  Urmeaza forma evoluat sistem==Istoria omului primitiv,omului evoluat.
  Iar actual omul supraevoluat==timp rapid emifer.
  In orice sistem de referinta.Formula evolutiei se comporta indentic.Se leaga in lanturii.
  Are si comportament”emifer” Doamne fereste ex:Un acident auto.Este focarul formulei evolutiei.Care nafericit caz…arderea casei,accidente,etc.Pune capat vietii,sau,se inceteaza lantul evolutiei sistemului.
  Evolutia razboaielor,si al armelor tot mai sofisticate.Sunt lanturii evolutive dupa sistemul rigid natural.O comunitate umana,este distrusa in focarul razboiului.Automat ramasitile comunitatii,reia o noua viata primara.
  Istoria se repeta periodic.Datorita acestui comportament al formulei evolutiei.
  Numai dupa un focar,de..rascoale, revolutii( factor intern) Se reia o noua viata primara=Lanturii de evolutii istorice pana la forma de astazi,de modernizarea unui stat.Dar mai grav in evolutia unui stat.Sunt factorii externi”focare ale razboaielor”
  Care ele sau strans neutronic,conform formulei evolutiei.La un singur lant”general putere al tuturor lanturilor evolutive istorice.
  Acest lant general putere este- 1- Primul razboi mondial factor primar.
  2- Al doilea razboi mondial=factor evolutiv
  3- Formula evolutiei este foarte rigida in sisitemul ei.Ar fii a treia faza,sistem supraevoluat,sau razboiul atomic.
  Pentru acest motiv,doresc scoaterea la lumina,al celor trei formule generale.
  Este ultimul focar general putere atomic.Unde omenirea”care va ramane”Sa reia o noua viata primara”
  Fenomenele raman indentice.O noua viata primara,a fost scoaterea naturala al omului in noul mediu uscatul=Si nu ne-am nascut invatatii=Nu trebuia sa faci rau etc.
  Toate formele evolutive industrial sistem=Se incepe cu o inventie,fie rea sau buna.
  Suporta forma rigida al repetarilor sistemului evolutiei.
  Cu ajutorul acestui sistem,arat de ce a aparut”Perioada renasterea”
  Foarte scurt exp. Primar sistem,se deseneaza in pesterii,sclupteaza etc.Ca timp impreuna cu evolutia primara al omului primitiv.
  Atentie se memoreaza,si factorii fizicii al trupului in natura=Se preda urmasului genetic=memoria picturii-sclupturii.
  Evoluat sistem al evolutiei”fen. de scluptura-pictura.
  Se da nastere”piramidelor” Egiptul antic,apoi Grecia antica,Roma cu sclupturii,si picturii.
  Sistemul supraevoluat al formulei evolutiei=Apare perioada ”Renasterea” Cu titanii ei.Unde memoria s-a pastrat genetic se da urmasilor.Si apar titanii radacinilor,de unde s-au format ei si nascut.In forma supraevoluat sistem.al fen.scluptura-pictura
  Indentic natural si savantii,suporta evolutie naturala.Sa vina mai neutronicii
  Mai clari”Ce suntem noi pe acest pamant”.
  A treia formula generala este: Al puterii fizice generale naturale.
  Aceasta formula o detin in secret.
  Motivul ea demasca.”Lupta pentru putere si imbogatire al omului”
  Aceasta formula este vinovata de comportamentul,psiholugic al omului impotriva omului.Cat si de distrugerea naturala al planetei,poluare etc.
  O forma al acestei formule fizice generale.Este aratat intr-un articol mai sus.
  Un trup de om reprezinta,un unicat univers constructie fizica=indentica astrala.
  De aici vine sistemul”individualismul totul pentru mine”=boala astrala.
  Dar intreaga omenirea de pe planeta,prin evolutie al stiintelor,cultura=Tot un unicat univers.
  Cu stima Firescu Marin 8 – Mai – 2010

 13. firescu marin

  Ma numesc Firescu Marin,din Israel E-mail firescu2@walla.com
  O viata am lucrat la un proiect savantic natural”Ce este omul pe planeta din punct de vedere al universului”Am gasit raspunsul savantic natural..noi suntem microcosmos de univers.Pentru acest adevar savantic.Am formulat.Trei formule generale naturale,universale.Aceste formule generale,se intalnesc in toate sistemele,de evolutie,divizate in infinite forme si infatisarii.Ele au construit trupul universului,pana la forma actuala.Au construit trupul omului-femeia la apa marilor,ale planetei primare.Au construit trupul vietuitoarelor.Trupul plantelor.
  Aceste formule generale naturale.Devin constructorul;dar mai presus”Organizatorul materiei universului.Materia se ghideaza,se organizeaza,sub patronajul,acestor trei formule generale{ Si care sunt noi descoperirii savantice naturale”problema este eu vin natural in sistemul savantilor.Iar eu nu am un nume,sunt un anonim.Iar lucrarle mele sunt facute din pasiune pentru acest univers.Am incercat,sa scriu o carte,cu titlul.”Secretul materiei universului”Unde omul-femeia are chipul celui de sus”al tatalui nostru ceresc”
  Secretul mare urias natural:Materia sub organizatia celor trei formule generale.Duce in evolutie materia.Pana la constructia,general putere savantic natural,la trupul omului,fie materie anorganica-organica.Natura construieste
  ”Omul”
  In lucrarile de mai sus,am dat enuntul.”Formulei generale al materiei universului”
  A 2- Formula generala naturala,este.Formula evolutiei naturala.Acest postulat formula generala.Se intalneste in toate sistemele de evolutie.Astral va construi trupul unui unicat de ”OM astral”
  Planetar,la apa marilor.Se va naste trupul omului-femeia…Iar ca timp astral foarte rapid.Ce s-a construit ”OMUL astral in miliarde de ani” Apa marilor,plus lumina astrului solar.Va construi omul evolutiv,pana la scoaterea in noul mediu’uscatul’ Realizat in timp de milioane de ani”aprx.9 mill.”
  Trupul copilului,se developeaza,memoric in noua lunii.Mai rapid timp.Si este memoria,celor doua evolutii”Al universului,si al evolutiei,la apa marilor.
  Redau putin din complicatia,acestei formule al”Evolutiei naturale”
  Foarte simplificat,pe intelesul tuturor mediilor.
  Comportamentul general putere.Cand un sistem este nascut si srijinit,de o forma de energie.
  Automat intervine asupra sistemului”Formula evolutiei naturale”
  Astral…spatiul infinit produce magnetismul”sfantul duh” De aici incepe constructia universului.Prin tornada uriase al spatiului infinit.dar este si prima alimentare,dela sanul mamei spstiului infinit.Care va alimenta cu energie mag.Dar se va construi,sub patronajul celor trei formule generale.Trupul unicat al omuli astral.Pe planeta ,de aici vine getic fizic alimentare dela sanul mamei”si vietuitoare”
  Formula evolutiei naturale.Se imparte in trei sisteme generale.
  ”sumar prezentare” 1- Sistemul evolutiv primar evolutie”Iar ca timp de evolutie este foarte dilatat. 2- Sistemul ‘evoluat sistem’ Iar ca timp mai scurt evolutiv
  3- Sistemul supraevoluat sistem,care detine memoric,cele doua evolutii din urma.
  Iar a patra forma ,se da nastere stelelor neutronice.”Astral sunt stelele neutronice”
  Iar la trupul omului,vietuitoare sunt echivalentul evolutiei al materiei,cu neuronii cerebralii.La plante semintele lor etc.
  Un coportament universal al formulei evolutiei.
  Ea se leaga in cele trei lanturii.Primar sistem,evoluat sistem,si supraevoluat sistem.
  Aceste trei lanturii se strang itr-un focar unic al lor.Acest focar poate fii,daunator sistemului.Si poate duce la moartea lantului evolutiv.
  Daca focarul este bun in evolutia lantului.Automat,se incepe”O noua viata,sau se reia din nou ciclul.sistem nou primar,evoluat si supraevoluat sistem.Iar se stringe tot sistemul memoric,cu evolutia lanturilor din urma.Iar focar,bun pentru sistemul evolutie.Iar din nou repetare.Formula evolutiei suporta infinite repetarii,sub aspectul de lanturii.Primar,evoluat,supraevoluat=”focar”=Se reia o noua viata ,primar,evoluat,supraevoluat=se repeta indentic formula evolutiei la infinit evolutiv. ”Astral este un unicat lant,pana la forma de stele neutronice”
  Dau cateva ex:Formula evolutie un lant poate suporta un timp foarte mult dilatat.
  Ex:Supraevolutia oceanelor primare.Se incheie in supraevoluat sistem.Constructia trupului omului.Intervine forma de strangere in focar.Acest focar este pregatirea trupului,pentru o noua viata primara”Ce-a de pe scoarta terestra”Primordial se realizeaza”respiratia” Omul conform formulei evolutiei”Reia o noua viata primara”
  Cu un timp foarte mare dilatat”Viata in noul mediu uscatul”
  Urmeaza forma evoluat sistem==Istoria omului primitiv,omului evoluat.
  Iar actual omul supraevoluat==timp rapid emifer.
  In orice sistem de referinta.Formula evolutiei se comporta indentic.Se leaga in lanturii.
  Are si comportament”emifer” Doamne fereste ex:Un acident auto.Este focarul formulei evolutiei.Care nafericit caz…arderea casei,accidente,etc.Pune capat vietii,sau,se inceteaza lantul evolutiei sistemului.
  Evolutia razboaielor,si al armelor tot mai sofisticate.Sunt lanturii evolutive dupa sistemul rigid natural.O comunitate umana,este distrusa in focarul razboiului.Automat ramasitile comunitatii,reia o noua viata primara.
  Istoria se repeta periodic.Datorita acestui comportament al formulei evolutiei.
  Numai dupa un focar,de..rascoale, revolutii( factor intern) Se reia o noua viata primara=Lanturii de evolutii istorice pana la forma de astazi,de madernizarea unui stat.Dar mai grav in evolutia unui stat.Sunt factorii externi”focare ale razboaielor”
  Care ele sau strans neutronic,conform formulei evolutiei.La un singur lant”general putere al tuturor lanturilor evolutive istorice.
  Acest lant general putere este- 1- Primul razboi mondial factor primar.
  2- Al doilea razboi mondial=factor evolutiv
  3- Formula evolutiei este foarte rigida in sisitemul ei.Ar fii a treia faza,sistem supraevoluat,sau razboiul atomic.
  Pentru acest motiv,doresc scoaterea la lumina,al celor trei formule generale.
  Este ultimul focar general putere atomic.Unde omenirea”care va ramane”Sa reia o noua viata primara”
  Fenomenele raman indentice.O noua viata primara,a fost scoaterea naturala al omului in noul mediu uscatul=Si nu ne-am nascut invatatii=Nu trebuia sa faci rau etc.
  Toate formele evolutive industrial sistem=Se incepe cu o inventie,fie rea sau buna.
  Suporta forma rigida al repetarilor sistemului evolutiei.
  Cu ajutorul acestui sistem,arat de ce a aparut”Perioada renasterea”
  Foarte scurt exp. Primar sistem,se deseneaza in pesterii,sclupteaza etc.Ca timp impreuna cu evolutia primara al omului primitiv.
  Atentie se memoreaza,si factorii fizicii al trupului in natura=Se preda urmasului genetic=memoria picturii-sclupturii.
  Evoluat sistem al evolutiei”fen. de scluptura-pictura.
  Se da nastere”piramidelor” Egiptul antic,apoi Grecia antica,Roma cu sclupturii,si picturii.
  Sistemul supraevoluat al formulei evolutiei=Apare perioada ”Renasterea” Cu titanii ei.Unde memoria s-a pastrat genetic se da urmasilor.Si apar titanii radacinilor,de unde s-au format ei si nascut.In forma supraevoluat sistem.al fen.scluptura-pictura
  Indentic natural si savantii,suporta evolutie naturala.Sa vina mai neutronicii
  Mai clari”Ce suntem noi pe acest pamant”.
  A treia formula generala este: Al puterii fizice generale naturale.
  Aceasta formula o detin in secret.
  Motivul ea demasca.”Lupta pentru putere si imbogatire al omului”
  Aceasta formula este vinovata de comportamentul,psiholugic al omului impotriva omului.Cat si de distrugerea naturala al planetei,poluare etc.
  O forma al acestei formule fizice generale.Este aratat intr-un articol mai sus.
  Un trup de om reprezinta,un unicat univers constructie fizica=indentica astrala.
  De aici vine sistemul”individualismul totul pentru mine”=boala astrala.
  Dar intreaga omenirea de pe planeta,prin evolutie al stiintelor,cultura=Tot un unicat univers.

 14. Nu trebuie sa te sperii.Nu se stie ce va fi si daca va fi.
  mai bine bucura-te de ce ai!

 15. ma sperii

 16. Si eu va multumesc ca treceti pe aici si vorbiti despre cercetarile dvs.
  Toate cele bune si succes!

 17. Ma numesc Firescu Marin..Primordial mutumesc”acestui blog”Ca se poate face o comunicare,prin blogosfera.Sau pot fii contactat;E-mail firescu2@walla.com
  Pentru a fii preluat”oficial acest proiect”Eu stiu se ridica foarte multe probleme etc.
  Dar acest proiect al meu natural.Se incadreaza in teoria’Stringurilor’Sau visul lui Einstein,de aunifica toate legile fizicii,intr-o singura formula naturala.
  Acest vis poate ca s-a implinit.Prin teoria mea[formula generala al materiei univ.]
  Aceasta formula este si”creatorul tututror lumilor” Sau priectul se mai incadreaza in teoriile”hermetismul cu legii naturale rigide.Acest lucru am facut si eu din pasiune.
  -Unde vin cu legii noi naturale. Sau acest proiect se incadreaza in legea
  ”corespondentei” Ceea ce este sus este si ceea ce este jos;ceea ce este jos este ceea ce este sus.Problema de aparitie al omului-femeia.Sa venim in gradina cerului,cu chipul celui de sus.Eu fac un inceput primar,demonstrativ.Conform codului gasit.Asa cum s-a nascut si evoluat universul.{timp de miliarde de anii}
  Planeta in timp rapid de milioane de anii”memoric codului astral.Construieste trupul nostru.Indentic nasterii si evolutiei universului,unic astral.Timp mai rapid astral,este developarea copilului in uterul matern 9 luni. Si sunt doua memorii imprimate in trupul copilului,Ce-l astral,si constructia omului la apa marilor.
  Eu arat ca si creeatia plante,vietuitoare.”Apar sub o alta lume de univers.Am formulat o teorie naturala.”Legea oglinzilor”,unde adevarul natural sa apara in oglinda altcuiva. dau cateva Ex:Apa marilor are oglinda,in serul matern din uterul femeii. Plantele se oglindesc cerului.Ex:floarea soarelui,aglinda astrul solar,sunt foarte multe oglinzii.Galaxia noastra sa aiba oglinda copacul marul.
  Ce problema se ridica? Proiectul meu da apa la moara vietii.
  Invatamantul de toate gradele.Poate prelua”formula generala” Cartile scolare,sunt”focare” ale formulei generale.Unde un volum mare de pionerat,istorie,fizica,chimie mat.stiintele nat. etc.Se stang memoric dealungul evolutiei noastre.In focarele”cartile scolare” Formula generala este pe jumatate,pana la focarul cartilor.Formula gen. se naste integral,adata cu studiul focarelor,cartilor.Unde focarul cartile.Va creea un nou volum mare,de studiu,cunoastere,imprimat memoric creierului uman,sau simplu invatamantul.
  Si ochiul uman este tot acest postulat formula gen.Unde materia ramane imprimata constructorului=floarea vederea.
  Industrial sistem:fabrica este volumul mare,iar produsele sunt focare,ale proceselor de fabricatie,forta depusa de muncitori etc.Timpul si el este strans la general putere in produsul fabricii.Ex:un autoturism=3 minute este gata etc.;etc.
  Alta problema.In natura planetei.Se da nastere acestui postulat formula gen.;foarte restructurat”neobservabil”.General putere apare cand ploua.
  Un volum mare,de vapori al norilor.Se strng in focare infinite,sub forma picaturilor de apa.Forta participanta este condensul.Care va creea un nou volum mare,de circulatia apei in natura.Sau cand ploua la noi.Se poate citii astral”Ploua cu stele primare”H ;O Acest proiect al meu se mai poate denumi”Testamentul materiei universului”.Si este lasat viitorul mil. al treilea.Asta este bogatia mea,iar eu sarac,si muritor de rand.Va doresc sanatate voua,si planetei.
  Un trup de om,reprezinta,un unicat univers,constructie fizica.
  Dar multimea oamenilor de pe planeta,prin activitatile lor,savantice ale naturii.Reprezinta tot un unicat univers,dar divizat in multimea omenirii
  In al doilea razboi mondial.Ce lupta pentru codul pacificului?
  Iar eu detin codul,si il daruiesc gratis.”Ce suntem pe acest pamant”.

  Cu stima si respect Firescu Marin ”promit nu mai emit” 26 – Feb – 2010

 18. Se mai intampla sa avem probleme tehnice.Important e ca se rezolva repede.
  Succes !

 19. M-as bucura sa fiti descoperit de cineva interesat de cercetarile dvs.Blogosfera poate fi de mare ajutor in multe privinte.
  Succes!

 20. Firescu Marin…Revin a scrie,sfarsitul articolului de mai sus(s-a blocat ceva)
  Revin la plante: General putere,de a arata acest fenomen.Inceput de univers,prin tornada magnetica.Apare prin constructia ”bradul” Totul este genetic fenomenului fizic,pana la conurile lui.Apoi vesnic verde,indentic energiei,emise nemuritor de catre spatiul infinit.Si el apare printre primele plante pe planeta,coniferele.Apoi faza urmatoare evol. univers,se da nastere.”Sferei magnetice. La plante general putere apare prin palaria ciupercii,si ele apar primele etc.
  Ele mai creeaza,pe planeta si oglinzi astrale.Pentru faptul ca ele apar,pe treptele de evolutie astrala.
  Copacul marul.Vrea sa fie galaziia noastra primara.Iar fructele planetele.
  Timpul pana la fruct,este foarte rapid,fata de cel astral al unei galaxii.Ex.floarea rapid timp al planetei fierbinte.
  Aici este raiul ceresc astral.
  Actual ma ocup.De studiul istoriei si aparitiei ”religiei”
  De unde stiu si ei.Ca omul are chipul celui de sus
  Se poate unifica.Religia si stiinta.
  Cu stima Firescu Marin….24 – Feb – 2010

 21. Ma numesc Firescu Marin din Israel etate 66 ani.
  Multumesc anticipat.Cond asetui blog”worldpress”Care poate fii o mica rampa de lansare,spre o stiinta noua ‘pura si adevarata naturala’
  Descoperid inceputul de univers,si nastere al lui.Din tornada magnetica al spatiului infinit [Am gasit cheia codului universului,si cum planeta prin creeatia ei ,omul-femeia,plante,vietuitoare] Divizeaza in multimea creeatiei planetei,aparand fenomenul de tornada,in diferite forme si infatisarii.Principiul ei fizic este alimentare cu energie,comportament indentic in orice divizare.
  Formula fizica:este.Materia anorganic-organic.Ramane imprimata,fenomenului fizic participant.(este atat de simpla aceasta formula,dar este cheia planetei)
  La trupul omului,am aratat in paginile de mai sus.Cum acest inceput de univers,se instaleaza,in diferitele florii din componenta trupului. Mai repet doar inceputul unei florii.Si cum principiul fizic tornada apare”real materie” sau fenomen elec-mag.
  General putere este nasul,semana cu tornada.Si este inceputul de hranire,cu energie al ‘florii respiratia”.La floarea”vazul”Apare sub forma,de obiectele,ce radiaza din natura,este inceput de alimentare cu energie,al florii vederea.
  Floarea auzul.Sunt al zgomotelor din natura.Si este inceputul de hranire al florii auzul.General putere al acestui fenomen.Apare prin [ sanul femeii ] seamana cu tornada,si fenomenului de alaptare cu energie.Este si inceputul primar al constructiei universului.
  Arat foarte rapid,cum apare.Acest inceput de univers’tornada magnetica’.Real materie,in constructia vietuitoarelor.
  General putere al acestui fenomen.Este trompa”mamutilor”Ei apar printre primii pe planeta.Se respecta si ordinea in timp al aparitiilor.Este si explicatia’gigantismului,prin”Dinozaurii’ unde trupul lor sa semene cu fenomenul fizic tornada.Dar mai ales trompa elefantilor[plina de energie etc.]
  Pasarii.General putere apare prin’vulturul’ciocul pasarilor,seamana cu tornada.Dar vulturul si genetic fenomenului,de a se arunca pradei,sub forma tornadei.La pasarii.Inceputul de univers,alimentare cu energie,se realizeaza indentic prin alimentarea puilor cu ciocul.Ciocul ramane indentic fenomenului fizic;conf.formulei.
  Am dat cateve ex: dar consider semnificative etc.
  Plantele.Ele sunt pur al cerului.Codul lor ramane pur.Cum s-a nascut si evoluat universul.dar sunt pulverizate pe etapele principale astrale,al evolutiei univers.

 22. Nu voi sterge nimic si sper sa se auda de dumneavoastra.
  Mult succes!

 23. Ma numesc Firescu Marin…Va multumesc,pentru raspunsurule primite.Am inca o rugaminte de nu sterge”din blog”Acest anunt al meu de procuparile mele.Dar poate am gasit ceva,un raspuns savantic natural.Sau acest proiect al meu.Poate fii o punte,de trecere in mileniul al treilea.Aplic si in acest sistem”formula generala”
  1-Un volum mare de stiinta naturala,al doua universe[universul si microcosmosul ei planeta noastra] Va da nastere in focar mic energetic.Savantic dupa codul universului.Cum a luat nastere,universul,si evolutia lui.Acest proces savntic natural.Planeta pamant va creea.2- Focarul celor doua volume marii de univers,sub forma de trupul omului-femeia.=general putere al codului.
  3-Focarul mic energetic omul-femeia.Va creea indentic,un nou volum mare,de stiinta,civilizatie,si evolutie,pe scoarta terestra.Omul a luat locul universelor etc.
  Acest proiect al meu este unicat.Detine un raspuns foarte pur,si adevarat.
  Plus detine ”Formula generala al materiei universului”Acest postulat este”Creeatorul tuturor lumilor”
  Doresc foarte mult sa fiu ajutat de forurile inalte”Universitare ca cineva de a lua ”gratuit lucrarile” Este un dar”ce-l mai de pret” Va aduce multe;respect fata de semenul nostru,ingrijit natura.etc.
  Doresc un sponzor de a ajuta acest proiect.”tradus in engleza etc.”
  Aceasta lucrare ar trebui la N A S A . Postulatul formula generala este unic in tot universul.Dar in univers nu suntem unici…Unde sunt planete normale.Acest postulat formula generala da nastere in evolutie”omului-femeia”,indentic ca la noi.
  Poate undeva in univers,cineva vrea sa ia legatura cu noi.
  Vreau sa mai trimit ceva savantic natural ! ”Cine a fost mai intai oul,sau gaina”
  Eu spun asa: mai intai a fost in evolutia scoartei terestre era ”cretacica”prima scoarta primara.Si a fost ca un ou urias astral…Memoric al acestei faze de evolutie al planetei,este aratat de orbul gainilor,prin oul ei.Care este microcosmos al erei cretacice,sa semene in oglinda cu oul urias planeta,iar galbenusul,cu plasma planetei.Sau mai intai a fost oul astral,era primara.Indentic gaina este ce-a mai primara pasare.
  de fapt planeta merge evolutiv la brat cu toate vietuitoarele ei.Programa aceasta este data de poluarea chimica treptata al ocenelor primare ale planetei.
  Actual merge la brat savantic cu suprema creeatia ei,0mul-femeia.
  Sper din toata inima.”Ca cineva va ajuta acest proiect.
  Incerc sa trimit lucrarii.La universitatii,forurii superioare.mass-media.tv etc.

  Cu stima si respect un om simplu,firesc si modest Firescu Marin
  22 – Feb – 2010

 24. Nu stiu daca blogul meu e va poate ajuta,eu sper ca cineva sa afle despre lucrarile dvs si sa va contacteze.
  Poate ca va aduc noroc,m-as bucura.
  Toate cele bune va doresc!

 25. Ma numesc Firescu Marin.Cu ajutorul formulei generale ale materiei universului.Formuland si formula evolutiei naturale universale,in orice sistem de constructie.Aceste formule generale naturale lucreaza in simbioza.
  Vreu sa demonstrez”Inceputul de nastere al universului”Cum a participat formula generala..Trimit enuntul formulei generale al materiei universului.
  Enunt:1- Un volum mare a-le fenomenelor naturii”universul”,se strange intr-un volum mic energetic,dand si sistemul de microcosmos al stiintelor naturale,cat si sistemul de optica al ‘materiei’.Fortele participante in infinitele,si interiorul acestui sistem.Sunt fortele.Fizice,chimice,electro-magnetice.Volumul mic energetic devine si focarul,sau nucleul volumului mare savantic.[Este planeta,microcosmos al universului] {creindu-se unicat si celula organica}
  2-Energia volumului mic focar,sau nucleul va creea din nou,dupa fortele participante.Fizice.chimice,elec-magnetice.
  3-Un nou molum mare,asemanator genetic cu volumul mare de fenomene,care a creeat focarul.In natura acest postulat sufera evolutie,legandu-se in lanturii,chimice,creind mai aplificat sistemul inainte,creindu-se formele naturale : sistem postulat primar;evoluat;;si sistem postulat formula supraevoluat amplificat.

  Primordial natura,prin acest postulat a dat nastere”universului” cu inceputul primar descris Iar planetar se da nastere dupa sistemul formulei”Celula organica”ajutor lumina soarelui+chimia oceanelor ‘primare’Acesta constructie celula ramane imprimata constructorului formulei generale.Volumul mare este chimia oceanelor.Iar nucleul celulei este focarul formulei generale.care va creea un nou volum mare”Este departirea nucleului celulei,si da nastere altei celule noi.Este si formula generala ,care materia ramane imprimata constructorului.Aceastra formula generala unica in sistem si rigid naturala.Va duce in evolutie trupul omului-femeia.Pana la scoaterea in mediul terestru.Si actual formula lucreaza”terestru cu noi impreuna.Trupul nostru in infinite forme si infatisarii anatomice.Este acest unic postulat formula generala.In postulat este cuprinsa si formula evolutiei?
  Am descoperit apoi,ca si universul sufera evolutie.Formula evolutiei ma ajutat.Sa descopar”Inceputul de nastere al universului”Iar energia magnetica este produsa de spatiul infinit’Factor extern” Apoi mai tarziu dupa ce am construit universul sub forma formulei evolutiei.[Redat simplu sub forma descrisa mai sus]Inceputul de univers prin sanul mare urias, care alapteaza primar sfera magenetica.Am descoperit.Codul de nastere al universului,pana la forma de stele neutronice.Este preluat de planeta in evolutia omului acvatic.Iar sanul este si sanul mamai noastre,si sanul vietuitoarelor,care alapteaza.De aici vine alaptatul.Astral se incepe constructia unicului om”universul” cu alaptatul de energie mag.Dar se si construieste evolutiv trupul omului astral,conform descrierilor ”simplificat sistem”Atunci am introdus codul astral in constructia acvatica al omului-femeia.Indentic cum s-a nascut si evoluat universul.Trupul nostru este copie fidela al universului.Toata aceste constructii.Astrale si trupul omului -femeia,plante,vietuitoare.Se realizeza cu constructorul natural Formula generala.
  Aplic formula generala.Nasterea universului-si evolutia lui.pe treptele principale
  Un volum mare spatiul infinit’produce energia magnetica'[Ramane ce-a mai mare descoperire]Energia se aduna in forma de tornada,acum devine volumul mare al formulei generale.2-energia varfului tornadei polaritate SUD 3- Va da nastere unui nou volum mare.3- care apare evolutiv sub forma sferei magnetice.Aceasta este prima constr. astala.Dar se naste si primul postulat din intunericul spatiul infinit.
  Acest postulat lucreaza in evolutia universului mai departe.Faza urmatoare.Este nasterea primelor gaze de Hidrogen.Furtunile mag. patrund in interiorul sferei.Se produce haos generalizat.Sa sparga sfera [nu poate] Atunci se divid indentic mamei uriase tornada.Este prima divizare indentica genetica fizica cu a mamei.De aici vine si la noi” BLOC ”sistem sa semene fizic urmasii nostri.
  Revin sa aplic formula generala la nasterea gazelor de H Avem in sfera magnetica o infinitate de tornade divizate.Iau o singura tornada si aplic formula gen.
  Un volum mare tornada energetica,va creea indentic mamei astrale in varful tornadei o sfera magnetica cu vid Energia tornadei cu focarul varful este si focarul formulei.Care va patrunde in interiorul sferii.Iar genetic focarului.Se va naste nucleul energetic al atomului.Focarul dupa sistemul formulei,va creea un nou volum mare.Si este electronul atomului.Este prima constructie atomica in univers.Ceilalti atomi conf. tabelei se nasc in stele aprinse si planete
  Acest gaz Hidrogenul.Conform formulei devine volum mare.Frecare caldura.Iar acest volum mare va da nastere in focarul formulei Selelor uriase aprinse.Se face prin Bin-Bang.Postulatul formula ramane pe jumatate,aproape in toate constructiile astrale.Pana la forma de focar care sunt stelele aprinse.
  Faza evoluata univers. Satiul infinit alimenteaza nemuritor globul ceresc”si astazi care da expansiunea lui”Furtunile magnetice patrund in globul ceresc primar cu stele uriase”Este o mare lupta pentru teritoriu.Ciclurile se reia indentic din gaze,dar restrans ca spatiu.Stelele uriase tine in contraste de forte magnetice.Dar legea”Atractiei universale” Va fii judecatorul galaxiilor noi aparute.Expansionam mai mul sfera etc. Ele se nasc din uriasele nebuloase.Dar raman in sistemul de organizatie al formulei generale.Unde volumul mare sunt stelele aprinse,si planetele.Iar focarul energetic al formulei ,sau este si al galaxiiei.care va deveni”nucleul galaxiiei” Iar totalul volumului mare stele si planete se vor invartii in jurul nucleului galaxiiei.Si aici formula este pe jumatate.Pana la focarul galaxiiei.
  Faza supraevoluata univers este nasterea stelelor neutronice.Acest COD este preluat de mama pleneta.La constructia omului.Noi suntem general putere savantic universul.Care gandeste prin creierul omului.Unde stelele neutronice sistem supraevoluat apare la la constr. trupului general putere sub forma neuronii cerebralii.
  Dupa formula evolutiei.Sistremul supraevoluat se imparte.Sistem primar stele neutronice[doresc sa scriu cat mai simplu]Si sistemul supraevoluat se divide indentic sistemului formulei evolutiei naturale.Sistem primar stele neutronice.1-nucleul celulelor,alta faza sistemul limfatic,Iar faza de incheire al sistemului primar.Sunt organele trupului.Atentie la ”cancer”este o boala astrala,al sistemului ca materia sa se stranga in stele neutronice.Pastrarea consumului cat mai primar al hranei etc.Sistem supraevoluat stele neutronice neuronii cerebrali.Care poarta in ei semintele evolutiilor.Al vazului vederea trupul care primordial este o costructie al sistemului de hranire.Atentie la mutatiile genetice ale plantelor=cancer
  Constructorul trupului in infinite sisteme.Este formula generala.
  General putere sistem formula generala. Iar materia sa se ordoneze,dupa enuntul formulei.Este”Circulatia sanguina”Eu nu sunt doctor.Dar construiesc dupa sistemul formulei,sa inteleaga si un elev de scoala.Materia ramane imprimata constructorului formulei generale.
  Aplic formula:1- Un volum mare circulatia mare,Se strange energetic in focar,care apare sub forma inima.2-Focarul energetic inima,va creea din nou 3-Un nou volum mare=circulatia micaMateria functioneaza ordonat dupa sistemul formulei generale.
  Nu ma introduc in amanunte complicate anatomic.Eu arat constructorul natural.
  Iar constructiile sub diferite forme anatomice.Sunt,tot aceste formule generale.
  Sistemul ”vazul”Aplicat form.1-Un volum mare de obiecte ce radiaza din natura.
  2-Se strnge energetic in focarele corneea,si cristalinul.Este focarul formulei.3-care va creea din nou volum mare.3-indentic genetic cu volumul mare initial vizual.Acest nou volum mare este aparut in neuronii cerebrali al florii vederea.
  Floarea auzul.1-Un volum mare de zgomote ale etc.Se string in 2-Focarul scarita si nicovala,aceste constructii sunt focarul formulei 3- Focarul va creea din nou un nou volum mare3-Pe neuroni cerebrali.Formula generala al materiei universului in constructia sistemelor,apare in volume mari diferite,focare diferite.Dar este un unic constructor.Iar fiecare floare in parte urmareste codul astral”Cum s-a nascut si evoluat universul”Indentic fazele de evolutie ale codului astral. Se afla in forme diferite fizice.Dar pastreaza genetic faza baza astrala.Ex:inceput de univers.Sfera magnetica.Apare in floarea sistemul de hranire,sub forma cavitatea bucala,este inceput primar de hranire energetica.In floarea vazul se schimba forma.Si este constr.globul ocular.Floarea auzul apare sub forma de pavilionul urechi scopul este indentic,primeste energia zgomotelor.
  Singura constructie.Care nu respecta codul astral ”Cum s-a nascut si evoluat universul.Este constructia scheletului osos.[O am in lucrarile mele personale]
  La aceasta constructie participa general putere formula evolutiei,in combinatie cu formula generala.Fara amaestec astral al codului. Putin arat Formula generala.Constructorul da ca materia osoasa sa ramana imprimata constructorului.
  Aplic simplificat postulatul.1-Un volum mare un os.2- se leaga in focar energetic,mobil sau nemobil.3- Focarul energetic,va creea un nou volum mare si este osul legat de facarul mobil.Scheletul osos mai ramane imprimat,si formulei evolutiei.Primar sistem coloana vertebrala, apoi bratele,si inferioare.Evoluat sistem
  Bazinul.Iar supraevoluat sistem=Craniul.Unde adaposteste,tot sistemului supraevoluat neuronii cerebrali.Sau astral stelele neutronice.
  Trupul este acest postulat in forme diferite.
  Viata terestra.”Culmea se da nastere tot acestui unic postulat”
  regula este indentica formulei generale.De-a aduna din volumul mare al planetei,materia,este scopul vietii,dar se naste si formula generala
  Ex1-:Un volum mare de cereale,forta naturii si forta omului. 2-Va da nastere focarului sub forma de depozit de cereale.3-focarul energetic depozitul va creea din nou, un nou volum mare3- Hranirea populatiei,nu este ceva savantic.Dar se da nastere formulei generale.Iar noi traim in interiorul acestui postulat formula generala.Alt Ex:1-Un volum mare de substante radioactive din natura 2- Se strang in focar mic energetic,sub forma bombei nucleare.3-Focarul mic energetic va creea din nou; un nou volum mare de radioactivitate=foarte rigida aceasta formula.In tot ce facem noi in viata terestra,se da nastere acestei formule generale 1- volum mare;2-Focar;3- din nou alt volum mare.Sa arat infinitele ex:General putere focar al formulei genrale este ”ovulul femii”Care va da nastere altui volum mare copilul.Eu explic popular postulatul.
  Ore se poate prelua acest material ”pur adevarat savantic natural”
  Iar acest postulat devine.”Creatorul tuturor lumilor”=Constructorul materiei anorganic sistem si organic sistem celula organica.Iar organizatorul materiei sub forma trupul universului,trupul omului-femeia.Este tot acest unic postulat formula generala.
  Organizatia si nasterea unui oras.Este un trup de om anorganic.Indentic organizatiei noastre interne trup.Se face prin comparatii de fenomene indentice.[Sau aplicat postulatul lui Einstein] Sau viata universelor,mai sunt”lumi introduse,in alte lumi.Orasul este un om anorganic unic urias.Omenirea se micsoreaza fata de creatia orasul( foarte pe scurt)O familie se micsoreaza,pana la sistemul de celula anorganica apartamentul familiei.Iar nucleul celulei anorganice este femeia,familia.
  Politia are rolul de’anticorpii’,pastrand sanatatea omului anorganic orasul etc.Creierul orasului este simplu”Primaria cu primarul.Noi omenirea traim in interiorul trupului omului anorganic orasul.Trebuie pastrata cu sfintenie curatenia orasului.Iar politic,nu distruge acest om unic orasul prin ??? ce a trecut omenirea istoric etc Istoria se repeta indentic periodic datorita sistemului rigid al formulei evolutiei.
  Formuland formula evolutiei Pot spune,si explica.De ce multimea razboaielor.se strange neutronic.In cele doua razboaie consumate.
  Sistem primar=Primul razboi mondial.
  Sistem evoluat=Al doilea razboi mondial=Hitler
  Dar formula evolutiei.Are si sistemul”supraevluat” Ar fii al treilea razboi nuclear de distrugere al omenirii.
  Rog a se prelua.Cele trei formule generale.Sa infruntam aceste legii rigide naturale.
  eu lupt impotriva acestor legii naturale rigide,si nu impotriva semenului meu omul.
  trupul nostru este o floare al acestor trei legii generale.
  Daruiesc pe gratis toata munca mea, de o viata din pasiune pentru stiinta.
  Pentru pace,viata inainte viitorului mileniului al treilea.
  Si nu va fii sfarsitul lumii.”Ca se schimba polii magnetici”Nostradamus etc.
  Sau alinierea planetelor.”Simplu” In miscarile lor ordonate infernal matamatic astral.
  Cand se alinieaza planetele.Se da nastere prin trupurile planetelor.[Unui urias ac magnetic] Polulul Nord este al planetelor celor apropiate de soare.Polul magnetic neutral al acului de busola.Este al planetei”Jupiter”Iar polul magnetic Sud sunt al planetelor dupa jupiter.Acest ac de busola,poate ajuta,cum s-a nascut sistemul nostru solar.Ce organizatie este infernala al miscarilor lor.Sa nu uite periodic alinierea planetelor.Si sa dea nastere unui urias.Ac de busola.Costruit din trupurile planetelor.Pot spune planeta”Jupiter”Este un munte urias de Aur,platina.
  Iar magnetismul are trei polii Nord-neutral-Sud.dovada o face tabela period elemente.cu elementele neutrale.
  O problema foarte rigida al formulei generale.
  Daca nu este sustinuta de un factor extern,cu o forma de energie.Postulatul nu se va naste.Si este proba savantica al magnetismului produs de catre spatiul infinit.
  Sau daca este nascuta formula generala.Si nu este sustinuta de o forma energetica.Sub aparitia sistemelor anorganice-organice.Postulatul formula generala.
  Va murii.
  Ex:motorul cu ardere interna.El functioneaza pe principiul formulei generale.
  1-Un volum mare,de gaze amestecat cu energia benzina.Se strage in focar mic energetic.2- Compresia.3- focarul compresia,va creea un nou volum mare.
  Practic este pistonul care se misca in sus ,focar compresie.da o alta miscare al pistonului in jos=repetitii.Dar numai cu factorul energetic va functiona sistemul formulei generale.Iar blocul motor.Este matrita formulei generale.
  Industrial sistem,este tot principiul acestui postulat.In infinite forme
  Eu prin aceasta descoperire Nu vreau sa infranez evolutia.Astazi este foame de energie.Eu spun asa politic:Sa muncim ce-i trebuie omului pentru viata sanatate,si primordial pentru educatie-invatamant=O farfurie de mancare pentru fiecare.
  Doresc sa se preia aceasta lucrare si in viitorul invatamantului=Stiinta merge la infinit
  Dar nu va mai merge ”haotic”Interesul general putere este de-a aduce pace pe planeta,schimbat mentalitatiile etc.
  Cu respect Firescu Marin 20 – Feb – 2010
  Ore cine sa ma ia si pe mine in seama”Motivul lucrarea este facuta din pasiune”
  Sau ce-l de sus. Unde noi avem chipul lui
  Rog ==sistemele religioase,sa primeasca aceasta lucrare.Va rog

 26. Va multumesc pentru ca ne-ati povestit despre lucrarile dvs.E cam dificil pentru mine sa inteleg,nu ma pricep la stiinta.
  S-ar putea sa aveti dreptate,cine stie?Inca nu se cunoaste exact cum a aparut Universul si viata.
  despre sfarsitul lumii am inteles si eu ca va veni atunci cand soarele va muri sau daca ne va lovi un asteroid urias,de exemplu.
  Nu stie nimeni cand se va intampla,dar noi nu vom disparea ci ne vom transforma in praf stelar si fiecare va ajunge undeva in Universul infinit.
  va doresc multa sanatate si sa intalniti pe cineva care va impartaseste pasiunea pentru stiinta.

 27. Ma numesc Firescu Marin din Israel.O viata am lucrat la un proiect savantic natural.Ce este omul pe planeta,din punct de verdere al universului.Am gasit raspunsul.Noi suntem microcosmos al universului.Am descoperitInceputul de univers.Unde factorul extern spatiul infinit,produce magnetismul.Se aduna intr-o tornada uriase unica.In varful tornadei ia nastere o sfera magnetica.Nemuritor spatiul infinit alimenteaza sfera construita.si este motivul de evolutie in miliarde de ani ai universului,pana actual vizual.Ma reintorc la prima constructie astrala sfera magnetica.care este primul inceput al universului.Magnetismul tornadei patrunde in forta in interiorul sferei.Se creaza un haos generalizat.Dar natura stie in orice situatie.Dupa furtuna sa vina liniste.”Cum”In interiorul sferic are loc o organizatie Ale furtunilor mag.In infinite mici tornade.Indentic mamei uriase astraleSi este prima divizare indetica cu tornada mama infinitului.Energia totala al tornadedelor,separat sistem,se vor strange neutronic in centrul sferei minuscule.Si nu este alceva de cat nasterea primilor atomi de H nucleul este energia totala al tornadei.Automat ia nastere electronul,dand stabilitate atomului.Se da nastere gazelor de H.Se aduna in nebuloase.Sfera magnetica mama se supradimensioneaza,are unde sptiul este infinit.Apoi faza urmatoare BIM-BANG si aparitia stelelor uriase aprinse aurigae se divid.Este primul inceput primarUrmeaza faza evoluata univers.Sfera magnetica mama este alimentata cu energie nemuritoare din fabricarea ei de catre spatiul infinit,materia prima poate fi rece inf.sau intuneric inf=mister.Ele se aduna din,”foarte scurt”- lupta aceasta interna.Va da nastere galaxiilorEste faza evoluata.Supraevoluata faza este nasterea stelelor neutroniceAcest cod de nastere si evolutie al universului.Planeta noastra preia acest cod in bloc.La constructia trupului omului-femeia.Doresc a trimite lucrarile mele de o viata.Chipul nostru fizic seamana indentic Cu codul astral De nastere si evolutie al universului ”Foarte pe scurt” tornada magnetica la om apare materie reala prin constructia nasului.Iar sfera magnetica inceput de univers.La trupul omului etc. se da nastere cavitatea bucala indentic astral inceput de hranire cu eneria noastra.Dar scopul ramane indentic alimentare cu energieTrupul uman urmareste indentic Codul astral cum s-a nascut si evoluat universul Eu lam prezentat simplu.Faza urmatoare univers este nasterea stelelor primare H,He.O.cand bem apa are echivalent si astral compozitia stelelor.Apa este vital in tot corpul.Faza urmatoare este nasterea galaxiilor,astral sunt faze de galaxii mai complicate fizic-chimic.La trupul omului etc.Se da nastere ‘metabolismul’.Faza finala Este nasterea stelelor neutronice.La aceasta floare descrisa unica”denumita sistemul de hranire”Practic a luat nastere la general trupul nostru.Steaua neutronica al acestei florii hranirea,fara suparare este anusul.Trupul uman este compus dintr-o infinitate de buchete de flori Dar floarea general putere care arata Codul astral,cum s-a nascut si evoluat universul este sistemul de hranire si alimentareAceasta unica floare este microcosmos mememoric cum a luat nastere universul Planeta in timp rapid de 9 mil aprx.Evolutia la apa mrilor Toate florile componente ale trupului,are codul astral cum a evoluat universul.
  Luam alta floare”vazul”comparativ in ordinea de evolutie al universului.Merg comparativ.Nasterea univ. prin tornada magnetica,apare sub o alta forma.Si anume [prin obiectele ce radiaza din natura,este mai apropiat luminii elec-mag.”Scopul ramane indentic alimentatre cu energie,si este primul inceput al florii ‘vazul’.Etapa urmatoare,astral se da nastere sferei magnetice.La floarea vazul apare sub forma de globul ocularObservatie floarea hranirea are aceasta faza cavitatea bucala.Fizic ascemanare ramane indentic astral.Astral este un unic codTrupul uman este o divizare al acestui cod de evolutie al universului.Si care apare sub forme diferite de florii,Dae fiecare floare pastraza ordinea de evolutie al universului.Indiferent ca se schimba formele anatomice.Descriere mai departe.Faza urmatoare.Astral se da nastere.Stelelor primare.La globul ocular se da nastere corneea,si cristalinulStelele de sus asa apare in microcosmosul acestei florii ‘vederea’.Faza urmatoare nasterea galaxiilor.Apare stearsa,dar poate fii complicatia anatomica al vazului.Faza urmatoare nasterea stelelor neutronice.Sunt neuronii cerebrali ai vazuluiS-a incheiat sistemul florii vazul prin vederea se vede prin neuroni cerebrali..Luam alta floare Auzul,comparativ cu codul astral.Tornada inceput primar al universului este si inceputul primar al zgomotelor din natura.Faza urmatoare este nasterea de catre tornada al sferei .La floarea auzul se da nastere materie reala la pavilionul urechii Faza de nastere al stelelor primare apare stearsa.Iar faza urmatoare nasterea galaxiilor apare prin asemanare fizica spiralata cu ”melcul auzului”La floarea hranirea apare puternic mai mult al fenonenului chimic=metabolismul” Ultima faza stele neutronice.Sau auzul se inchie auzit in neuroni cerebrali.Luam alta floare principala”respiratia” Tornada este acum sub forma fizica indentica nasul materie reala.Faza urmatoare este sfera.Dar trupul uman prin florile componente ele traiasc in simbioza uniteCavitatea bucala este unita cu nasul Faza de nastere al stelelor primare apare prin O inspiratie al O.Faza urmatoare astral nasterea galaxiilorAcum apare sub forma plamanilor”Inspiratia mia venit dela copacii planetei care au fuctie de plamanii planetei.Interior plamanii seamana cu coroana copacilor.Iar aceasta faxa evoluata cu Oxigenul care este vitala vietii ‘anatomia’ Faza ultima stele neutronice.Sau oxigenul este ce-l mai vital al hranirii creierului.Neuroni cerebrali sunt ai fazei ultime astrale nasterea stelelor neutronice.Sau trupul uman prin compozitia de infinite florii.Aceste florii in evolutia acvatica au facut seminte sub forma de neuroni cerebrali Plantele si vietuitoarele au indentic codul de evolutie al universului.dar ele apar imprastiate pe etape de evolutie al codului.Trupul uman etc.Este construit in bloc unit al codului,general putere floare este”sistemul de hranire” Care a dat trupul si asemanare cu trupul unic al omului astral=copie de cod plantele se apropie mai mult cerului.”Foarte scurt ele apar si in ordinea de evolutie al universului.Tornada magnetica este inceputul primar al universului.Primele plante care apar sunt coniferele.Bradul ramane fixat fazei tornadei este si asemanare genetica fizica.Se creaza o lege:materia ramane imprimata fnomenului fizic participant.Faza urmatoare sfera,apare sub forma ciupercilor,si ele primare apar primele.Tulpina vrea sa fie tornada iar palaria,ele raman in fazele primare.Rapid inainte Faza nasterea stelelor primare Iese puternic in evedenta prin pepenele rosu,multa apa.El vrea sa fie o aurigae de divide prin multimea plantelor aceasta faza primara,mai ales cele comestibile.Faza urmatoare nasterea galaxiilorPe planeta apare sub forma arborilor,care sunt galaxii primare.Copacul marul este memoric al galaxiiei noastre el este regele primar galaxie Apoi multimea lor chimica-fizica Cauta stangerea spre stele neutronice,proces desfacut.Iar steaua neutronica al pomilor fructiferii,este dat naturii neutronic copacul maslinul.Fiecare specie planta-vietuitoare are steaua neutronica.la carnvore=lupul ;ierbivore stea neutronica=oaia;Pasarii stea neutronica=corbulSi ele au codul astral de evolutie,dar apar imprastiate.Dar totul este o ordine comform codului astral.
  Pentru aceste lucrarii descrise.Am formulat”Trei formule generale.
  1-Formula generala al materiei universului.”Care devine ”Creatorul tuturor lumilor”
  Este ajutata de doua formule si ele generale.-Formula evolutiei naturala universala Ia treia formula.Este al puterii generale naturale fizice
  Aceste trei formule generale sunt constructorul in evolutie al universului.dar si al trupului omului-femeia.Si care are codul astral”cum s-a nascut si evoluat unversul’Astral este un unic cod sau se da nastere unui unicat om astral.Trupul, omului detine o infinitate de florii comform codului.Dar se strang neutronic,mai clar in cateva florii descrise.Principala floare este”hranirea,si evolutia a avut loc prin hranire.Aceasta floare da nastere trupului,si chipul celui de sus,-Planeta are oglinda generala prin femeia noastra.Este microcosmos al doua volume universul si planeta.Microcosmosul apai marilor apare prin uterul matern.Asa cum a avut lor prima evolutie la apa marilor.Indentic developarea embrionului noului fat se face in serul uteruluiTimpul si el se strange in microcosmos.Miliarde de ani de evolutie al universului.Este prreluat in microcosmos prin cele aprx. noua milioane de ani de evolutie naturale la apa merilor.Iar timp rapid este de 9 lunii al developarii copilului.
  Virginitatea este ceva mare savantic natural.Planeta a nascuto pe EVA ea fiind virgina planeta indentic fizic natura daruieste florii generale ale planetei=femeia.
  Alt proces savantic.Fecioara la pubertate,apare sanul fecioresc.Este ultima repetitie al codului.Cum s-a nascut si evoluat unicul om ceresc.Sanul fecioresc din nou codul se repeta Inceput de univers prin tornada.Memoric al codului ia nastere sanul fecioresc seamana cu tornada,inceput de alimentare cu energie al copilului,Gurita copilului este faza urmatoare sfera,care apare real materie.Perpetuarea speciilor este tot o repetitie.Memoric al codului.”Cum s-a nascut si evoluat universul.Darwin nu are dreptate Omul si maimuta are comun doar unicul cod astral etc.
  Trimit mai multe sinteze adresei…Doresc sa predau”gratuit toate lucrarile mele personale.Ele sunt facute dalungul vietii mele din pasiune pt. stiinta naturala

  Cu stima si respect un om simplu Firescu Marin 19 – Feb – 2010
  Si va rog mai lasati-va sa pomeniti de sfarsitul lumii
  Cat va fii soarele pe cer inca miliarde,va fii viata pe planeta.

 28. O fi si inversarea polilor magnetici,nu stiu,dar incalzirea globala e vinovata cu siguranta de atatea fenomene extreme.
  De aceea trebuie ca omenirea sa nu mai polueze atat si sa aiba grija de sanatatea planetei.
  Toate cele bune!

 29. nuj ce sa va zic dar e o schimbare foarte mare chear si uraganele devin mult mai mari ca an ani trecuti mult mai multe inundati si chear foarte dese ceva va fi oricum ramane de trait clipele an urmatori ani nimic mai mult multumesc nb

 30. Florian,eu doar am preluat textul pe care l-am primit!Asta nuninseamna ca si cred tot ce spune savantul.
  Nu stim ce va fi.
  Eu nu m-am speriat!De ce s-ar speria cei care citesc acest text?ce-ar fi daca ne-am speria de toate previziunile despre sfarsitul Pamantului?
  Cine stie ce va fi sau,mai bine…stie cineva?
  O seara linistita!

 31. am citit multe carti in viata mea detoate felurile asa ca va rog in oarece cunostinta de cauza nu mai speriati oamenii cu pareri extrem de interesante dar prea putin usor de fondat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: