La multi ani, Florin Piersic!

florinpiersic1 florinpiersic1jpg1

Inca unui varsator vestit si foarte iubit ii urez La multi ani!La multi ani, Florin Piersic!Multa sanatate si nu fi necajit din cauza unor oameni.Nu uita ca romanii(si in mod special, romancele)te iubesc foarte mult.

Deci, asadar, prin urmare…care e zodia cu cei mai cei oameni?Bineinteles ca zodia Varsator. 😉

Unul dintre cei mai iubiţi artişti români, al cărui farmec şi talent au încântat de-a lungul timpului sufletele românilor, împlineşte astăzi 73 de ani.

Justiţiar şi misterios în rolul lui Mărgelatu din „Drumul oaselor”, „Trandafirul galben”, „Misterele Bucureştilor”, „Masca de argint” şi „Colierul de turcoaze”, fermecător în „Harap-Alb” sau „Şapte băieţi şi-o ştrengăriţă”, Florin Piersic a cochetat atât cu scena, cât şi cu lumea filmului.

Într-o carieră de aproape 50 de ani, actorul a apărut în peste 40 de lungmetraje.

„În teatru, niciun rol, jucat de zeci şi chiar de sute de ori,n-a fost acelaşi seară de seară. Şi nici partenerii mei n-au suferit de „boala” monotoniei, a repetiţiei cenuşii, care, fără doar şi poate, este raiul calduţ al mediocrităţii. Sigur că unele întâmplări, sărite din firesc, pot reprezenta un condiment, o culoare, pentru că întodeauna destinul are grijă să nu ne lase să oftăm plictisiţi”, a declarat Florin Piersic, pentru EVZ.

„Florin Piersic este o prezenţă vie, nu numai în lumea artistică, în toate sferele vieţii publice, o forţă sufletească proaspătă, care ne face pe noi toţi, ceilalţi, bătrâni. Nimănui altuia din regii imaginii nu-i reuşeşte această performanţă la un grad atât de înalt, de să te trezeşti, când să-i faci un buchet din cuvinte, cavaler nu trac, ci luptând cu un trac…”.

La gala Zece pentru România, organizată de Realitatea, în luna decembrie, Florin Piersic a fost decalarat cel mai iubit actor al anului 2008. Cel mai savuros povestitor al zilelor noastre, actorul a făcut deliciul publicului, ca de fiecare dată în cadrul apariţiilor publice. sursa.

Ciocoflender

1. Varianta 1:Este acea persoana care spune “cioace” …adica glume.Un glumetz…un fel de Seinfeld.

Varianta 2:un om de nimic,fraier, un pierde vara, un prost,etc.
Este un termen „promovat”in speţă de catre actorul Florin Piersic.

Posted on ianuarie 27, 2009, in aniversari, calendarul zilei, Craciun, povesti and tagged , . Bookmark the permalink. 10 comentarii.

 1. Multumesc si eu pentru mesaj.Cred ca e important sa ne amintim si sa le multumim macar de ziua lor , cat mai sunt printre noi.

 2. un roman cu sange adevarat de patriot nu cred ca iubeste ceva mai mult pe lumea asta decat tara cu tot ce inseamna e .o viata dedicata noua „privitorilor de toate categoriile. multumim om bun multumim pt tot ce insemni pt noi .

 3. Multumesc pentru mesajul frumos!Mi-ar placea sa afle si Florin piersic ce mult e iubit!
  la multi ani cu sanatate de ziua lui!

 4. as vre florine sa primesti inapoi tot ce dai din splendoarea inimii tale sa aduni tot ce ai semanat si urmasii tai sa ti mosteneasca darul tau bogatia ta
  cand sunt trista te caut cand sunt bucuroasa te necesit si asa ori de cate ori esti alaturi de mine binecuvantat sa fiii intre romani pt ca tot ce ai atins a devenit nemurire.umilda mea carte ti o trimit din spania impreuna cu gandul umil si suprem ca lucrurile acestei lumi daca nu le iubim pier .

 5. Peste cateva zile e ziua de nastere a lui Florin Piersic.Mi-e simpatic si-l asdult cu placere de fiecare data.
  Intradevar,ar putea scrie o carte cu cele mai frumoase amintiri ale sale.

 6. pictor petre serban

  cred ca ar fi bine sa puna in pagina amintirile ca sunt frumoase …in nainte de toate ;la multi ani cu sanatate…

 7. La multi ani si din partea mea!Acusi e ziua de nastere a domnului Florin Piersic,varsator ca si mine.

 8. LA MULTI ANI d-le Florin Piersic.Sunteti un om genial si plin de viata.Multe impliniri si sanatate.

 1. Pingback: Pagina nu a fost găsită « my heart to your heart

 2. Pingback: Cel mai cel varsator « my heart to your heart

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: