Gabriel,Catalin si Claudia au nevoie de ajutorul nostru ca sa traiasca

Update:Cristina mai are nevoie de 36.000 de euro, pentru intervenţia chirurgicală. Denisa are 4 ani. Nu vede decât lumina puternică, nu aude, nu vorbeşte iar inimioara îi bate tare greu.

Un copilas de trei luni este in pericol sa-si piarda viata daca parintii lui nu fac rost urgent de banii necesari pentru o operatie.Gabriel poate fi salvat în străinătate, la clinica din Karlsruhe, Germania.
Are nevoie de 34.000 de Euro: 20.000 pentru operaţie şi 14.000 pentru transportul medical făcut de German Air Rescue.
Până în data de 14 ianuarie 2009, Gabriel are în conturi 8.000 de Euro.
Se încearcă obţinerea formularului E 112 care ar putea asigura banii pentru operaţie. Dacă se reuşeşte, Gabriel ar mai avea nevoie de 6.000 de euro pentru transportul medical specializat.

http://isabellelorelai.wordpress.com/2009/01/15/stelutele-de-mare-gabriel-nitu-un-fir-de-nisip-in-clepsidra-vietii/

„Numele meu este Mădălina Stanciu şi vă scriu pentru un scop caritabil. Sunt din Bârlad, judeţul Vaslui şi învăţ la liceul Mihai Eminescu. Colegul nostru este foarte bolnav şi are nevoie de ajutor”.  Cătălin Ştefan Micu are leucemie acută mieloblastică – o formă mai complicată, rezistentă la chimioterapie – şi care avea nevoie de un transplant. Şi de o sumă imensă: 155.000 de euro (aici).
Colegii lui Cătălin au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a-l ajuta: au dat spectacole, au făcut chetă. Au încercat din toate puterile lor să facă rost de bani. Nu au reuşit să strângă decât o mică parte şi continuă să lupte. În timp ce alţi elevi se bat între ei sau cu profesorii, cei de la Liceul „Mihai Eminescu” din Bârlad încearcă să salveze o viaţă.

Mama lui Cătălin spune: “Am contactat o clinică din Italia, din Padova. Pentru a ne programa la operaţie trebuie să plătim în avans cam 60.000 de euro. Operaţia costă peste 140.000 de euro. Am reuşit să strângem până acum, cu ajutorul colegilor lui Cătălin, al cunoştinţelor, al cadrelor didactice de şcoala unde lucrez, doar 25.000 de euro”.

http://isabellelorelai.wordpress.com/2009/01/13/salvati-stelutele-de-mare-catalin-stefan-micu-ani-de-liceu/

Un copil îi scrie lui Dumnezeu: „Dragă Dumnezeu, te rog să mai pui o sărbătoare între Crăciun şi Paşte, pentru că în timpul dintre cele două nu se întâmplă nimic bun”.

Claudia Andreea are 3 ani şi cancer.Claudia are nevoie de 100.000 de euro – pentru 2 operaţii şi tratament post-operator pe o perioadă de şase luni, la o clinică din Austria – din care a reuşit să strângă 5.000. Iar operaţia trebuie făcută cât mai repede, pentru că tumora este explozivă. Părinţii au vrut să programeze copilul, dar prima întrebare a fost: „aveţi banii?”

http://isabellelorelai.wordpress.com/2009/01/14/stelutele-de-mare-claudia-andreea-timinger-intre-craciun-si-paste/

Posted on ianuarie 14, 2009, in umanitare and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: