As vrea ca Mos Craciun sa-mi aduca…

afis_campanie_cleanIn blogul Isabellelorelai am citit despre initiativa  studenţilor Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării (Universitatea din Bucureşti) care împreună cu Filiala sector 1 Bucureşti a Crucii Roşii Române, au iniţiat campania care are drept scop strângerea de fonduri pentru şcolarii din clasele I-IV ale Şcolii Generale nr. 181 din Bucureşti. Obiectivul campaniei este să se ofere pachete-cadou copiilor fără posibilităţi materiale de la şcoala mai sus amintită.

Orice donaţie constând în bani, jucării şi cărţi este binevenită.Scrisori de la copii pentru Mos Craciun.uqtfclne8anr4rqzyfAs vrea ca Mos Craciun sa-mi aduca un telescop pentru ca sa privesc luna si stelele, sa ma mai indepartez un pic de lumea asta care este asa de rea. As da orice ca Mos Craciun sa-mi aduca o bagheta magica sa fac pe toata lumea sa fie buna….
(Matei – 10 ani)
Mos Craciun,
Desi toti colegii mei spun ca nu existi, eu cred cu tarie opusul. Mereu mi-ai demonstrat aceste lucruri intr-un mod normal pentru tine, ciudat pentru mine. De aceea cred in tine. Ai lasat cadoul pe balcon, langa mine, iar eu statusem acolo toata ziua. O clipa am scos capul pe usa, ca sa vad ce se intampla in casa. Apoi, cand m-am intors, cadoul era langa mine. Multe altele ai mai facut tu asa si m-ai uimit, mosule.
Te iubesc pentru ca existi!!! Tu reprezinti adesea un vis si, fiind real, ne spui ca visele sunt adevarate…
(Andrada – 11 ani)
Draga Mos Craciun,
Eu am 12 ani si tare as vrea sa pot sa ma intorc in Romania ca sa vizitez tara pe care am parasit-o cand aveam doar 4 ani.
Poate tu poti sa faci un miracol si sa ma ajuti ca sa pot sa-mi realizez acest vis.
Cu drag, Sabina!
(Sabina – 12 ani)

Posted on noiembrie 25, 2008, in umanitare and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: