Imposibil sa le multumesti

free_sodCateva prietene au mers intro scurta vacanta si au ales un hotel de 5 stele doar pentru femei.Pentru ca erau fara prietenii si sotii lor au intrat in hotel.

Receptionerul,un barbat foarte atragator,le-a prezentat hotelul.”Hotelul are cinci etaje.Mergeti de la etaj la etaj si cand gasiti ceea ce va doriti,atunci puteti sta aici. Este foarte simplu sa va hotarati deoarece la fiecare etaj este un semn in care scrie ce se afla acolo.”

Asa ca prietenele au inceput sa urce.La etajul intai au citit:”Toti barbatii de la acest etaj sunt scunzi si neatragatori.”Femeile au inceput sa rada si fara nici o ezitare au urcat la urmatorul etaj.

Pe semnul de la etajul doi era scris:”Toti barbatii de aici sunt scunzi si chipesi.” Nu le-a placut ce scria si au continuat sa urce.

Au ajuns la etajul trei.Pe semnul de acolo scria:”Toti barbatii de aici sunt inalti si neatragatori”.Ele isi doreau ceva mai bun si,pentru ca stiau ca mai sunt doua etaje,au continuat sa urce.

La etajul patru au fost incantate de ceea ce au citit pe semn:”Toti barbatii de aici sunt inalti si chipesi.”Femeile s-au bucurat si voiau sa ramana acolo cand au realizat ca a mai ramas un etaj. Curioase sa vada  ce ar putea gasi acolo,au urcat la ultimul etaj.

Pe semn scria:”Nu exista barbati aici.Acest etaj a fost construit doar pentru a dovedi ca nu exista nici un mod de a le multumi pe femei.”

Posted on noiembrie 5, 2008, in povesti, Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: