„Thought Police”

Update (de la CELLA) : http://video.google.com/videoplay?docid=-3469716871224645778

Despre spalarea creierului si armele psihotronice am citit cateva articole,am si un post despre armele psihotronice.Am revenit la acest subiect pentru ca tocmai am vorbit cu cineva despre aceste metode prin care suntem controlati.Am adunat cateva articole interesante ,dar sunt in limba engleza si mi-ar lua prea mult timp sa le traduc.Am incercat cu Google Translate,dar nu se intelege mare lucru din traducere.Totusi voi scrie cateva randuri:


Semnale de Informaţii(SICINT).Misiunea Semnale de Inteligenta de la NSA a evoluat într-un program de decodificare a undelor EMF în mediu wireless pentru interceptarea computerelor şi evidenţa persoanelor prin impulsuri electrice în corpurile lor. Semnalele de Informaţii se bazează pe faptul că toate impulsurile electrice din mediu au un flux magnetic in jurul lor care dă nastere undelor EMF. NSA / DoD [Departamentul Apararii] a dezvoltat de propriile echipamente digitale avansate care pot analiza toate obiectele cu impulsuri electrice, fie facute de mana omului sau organice,
de la distanţă.
Autorul articolului a incheiat cu fraza:George Orwell’s „THOUGHT POLICE” is an absolute reality in today’s world.Am gasit pe Wikipedia subiectul romanului „1984” si am preluat cateva fragmente.

1984 este titlul unui roman politic scris de George Orwell. Romanul lui George Orwell, editat în 1949, deşi receptat de foarte mulţi – încă de pe atunci – ca un semnal de alarmă, rămâne şi acum departe de a fi doar o utopie învechită, mai mult, există voci care afirmă că, odată cu trecerea anilor, el devine tot mai actual.Primul capitol începe cu portretul Fratelui cel Mare care „stă cu ochii pe tine” – expresie a cărui dublu sens e lesne de sesizat: Fratele cel Mare te protejează, se interesează mereu (îi pasă) de soarta ta, însă, în acelaşi timp, tu nu poţi face nimic fără ca el să ştie: te supraveghează clipă de clipă.
În afară de afişele imense prezente pe toate blocurile, clădirile instituţiilor, panourile, mai există şi tele-ecranele, care neîncetat transmit şi receptează simultan sunete şi imagini. În fiecare încăpere – inclusiv în camerele apartamentelor – există câte un tele-ecran, care poate fi dat mai încet, dar niciodată oprit.Nu doar prin mijloace tehnologice însă, ci şi în mod direct, prin membrii unor instituţii specializate, are loc supravegherea: patrulele de poliţie, zburând în elicoptere la mică înălţime „îşi bagă nasul prin casele oamenilor”, şi, mult mai de temut: Poliţia Gândirii. Aşa cum se întâmplă şi în Ferma animalelor (editată cu trei ani mai devreme, în 1946) valorile sunt răsturnate:

Războiul este pace
Libertatea este sclavie
Ignoranţa este putere
Cum crezi tu c-ai mai putea avea o lozincă Libertatea este sclavie, când însuşi conceptul de libertate va fi abolit?”  „Cine controlează trecutul controlează viitorul.
Cine controlează prezentul controlează trecutul.
George Orwell,”1984″

Posted on noiembrie 3, 2008, in manipulare, povesti, Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. CELLA,te pup.Iti multumesc ca mi-ai spus.Voi cauta pe net mai multe.Mi-ai mai spus si despre emisiunea lui Oreste,ar trebui sa o urmaresc si eu.
    inca o data,MULTUMESC!
    Ma grabesc acum sa plec!
    O zi frumoasa!

  2. http://video.google.com/videoplay?docid=-3469716871224645778
    pentru informare ( doar ) domnia sa a scris „Războiul psihotronic-cîmpul de luptă mental”;este personalitatea pe care nu mă satur să o ascult,atîta cît ne spune,atîta cît poate,oricum cît îl aud şi ştiu că-i bine sunt în regulă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: