La multi ani,Regina Ana!

Tiberiu Lovin scrie in site-ul lui,Reporter Virtual ca Regina Ana a implinit 85 de ani(18 septembrie).

„Principele Radu ii ureaza La multi ani Reginei Maria, care implineste astazi 85 de ani. Ma conformez si eu pentru ca tin la familia Regala si ii transmit aceeasi urare, cu toate ca nu o va citi niciodata ) . N-as fi zis ca are 85 de ani. Si ce viata a dus! Intrati putin pe LINK si o sa vedeti un mic fragment din biografia Sa.”

La multi ani si multa sanatate alaturi de iubitul ei sot,regele Mihai si copiii si nepotii ei.Mai jos sunt cateva ganduri ale reginei despre Romania.

„Regina Ana implineste astazi 85 de ani.”

Cel mai frumos fel de a te bucura de aniversarea de astazi a Majestatii Sale este de a o privi si asculta. Astfel se confesa, cu cativa ani in urma, Regina, in cartea sa biografica:

“Consider ca sunt foarte norocoasa! Fiind alaturi de omul iubit, simt ca trebuie sa fac mai mult pentru el si pentru visele lui. Dumnezeu mi-a dat omul vietii mele, aici nu incape nici un dubiu! Viata a fost generoasa cu mine, mi-a dat enorm de mult. Lumea aceasta in care traiesc nu imi e datoare cu nimic. Dar nici eu ei!

E o fericire nespusa sa pot povesti despre Romania, sa am amintirile mele proprii, sa pot spune ‘am fost acolo, mi-am vazut tara, am stat cu oamenii, m-am reintors, i-am revazut!’, etc. Dar acest capitol e ultimul din carte fiindca a venit dupa o asteptare de o viata. O asteptare uneori dureroasa, alteori frustranta, uneori descurajanta, alteori insingurata, dar niciodata fara speranta.

Posted on septembrie 18, 2008, in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: