Am intalnit-o in „virtual versus real”

Universul virtual e format din multe universuri mai mari sau mai mici,unele mici de tot,cam cat un fir de nisip din acela fin.Cand patrunzi pentru prima data in acest univers te simti pierdut si in acelasi timp,fascinat de tot ce intalnesti;descoperi multe taine,intalnesti mii si milioane de mici universuri care,asemeni tie navigheaza pe oceanul infinit al virtualului.Si totusi,in acest univers  te intalnesti cu oameni pe care nu i-ai mai intalnit de foarte mult timp in viata reala,chiar traiesc in acelasi oras cu tine.Surpriza e cu atat mai mare cand auzi de bine despre alti oameni pe care i-ai cunoscut,cu care ai copilarit.

Asa am intalnit-o pe Luminita,o fosta colega de servici,o fata inteligenta care a citit si citeste mult (nu ca mine),o fata care a suferit mult dupa ce Mircea,iubitul ei sot a plecat intro stea.Ma bucur ca a gasit puterea sa-si revina si si-a facut blog:Virtual versus real-un punct de vedere personal.

Mai jos citez din articolul ei despre Ioan Romulus ,fostul meu vecin din copilarie:

„Am primit de la prietenul meu Romulus, inginer pasionat de istorie, o carte care va fi lansată peste o lună sau două, în funcţie de ritmul editurii.
Aşa începe cartea încă nepublicată, aşa este Romulus cum se şi prezintă singur:

“Singur printre bănăţeni”
1. Cum am ajuns cel mai ardelean dintre bănăţeni
Singur printre bănăţeni e un mod de a spune, de multe ori am zis-o doar să mă aflu în treabă. Dar oare bănăţenii nu sunt singuri cu mine?

Luminita.

Posted on septembrie 2, 2008, in povesti and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Luminita,poate par misterioasa,dar sunt un om care a inteles ca timpul e scurt si vreau sa recuperez tot ce am pierdut.De aceea spun aici tot ceea ce simt si gandesc (mai am taine,secrete misterioase ca toate femeile,pisicile). 🙂

  2. Mulţumesc pentru prezentare, perfect adevărat ce ai scris, ai rămas misterioasă dar aşa suntem toţi în lumea virtuală ! Să fii iubită şi apreciez ceea ce faci, dăruindu-ţi afecţiunea şi sprijinul celor mai puţin norocoşi ca noi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: