Ajutorul a venit prea tarziu.

Update:Anunt umanitar:„Prin prisma meseriei mele ştiam că viaţa este preţioasă, dar abia acum am înţeles ce înseamnă să te lupţi pentru fiecare zi în plus… Vă mulţumesc din suflet tuturor celor care mă ajutaţi să fructific orice şansă şi sper că tot acest bine pe care-l faceţi să se întoarcă spre voi înzecit atunci când veţi avea mai multă nevoie”.

Pentru ei ,ajutorul a venit prea tarziu.Au avut speranta ca vor trai si n-au reusit pentru ca a fost prea tarziu.Sa nu lasam sa se intample la fel si altora a caror viata depinde de ajutorul nostru pentru a fi operati si tratati din timp.Multumesc in numele lor tuturor celor care pot ajuta.
Ce pot sa mai spun cand m-am intristat asa de tare?Tocmai de aceea,cei care mai au nevoie de ajutorul nostru trebuie sa-l primeasca la timp ca sa traiasca!Azi sunt foarte trista.Sper sa-mi revin cat mai repede.O femeie plânge. Este 7 august 2008. Au trecut 40 de zile… Copilul ei nu mai este. Au trecut 40 de zile de lacrimi, durere înăbuşită, întrebări… După alte zeci de zile de chin, teroare, dureri cumplite, speranţe. Mama Laurei, doamna Mariana Creţu, vrea acum să facă în aşa fel încât nimeni să nu mai sufere. Vrea ca nimeni să nu mai moară. Cu gândul la copilul ei, încearcă să dăruiască viaţă altor oameni încercaţi de soartă. Banii primiţi pentru Laura i-a împărţit.Mihai Popescu a fost programat a doua oară la operaţie, la INI Hanovra. Mihai are şansa, pe 21 septembrie 2008, să scape de tumoră. Este la jumătatea drumului: a strâns 20.000 de euro.http://mihaipopescu.com/ Mihai este atât de aproape de viaţă. De viaţa normală, fără spitale, chin şi dureri cumplite. Putem şi noi, cei cu sufletele mai puţin îndurerate, să îl ajutăm. Un simplu apel la ROMTELECOM – şi dăruim viaţă:0900 900 203 – pentru 3 euro
0900 900 205 – pentru 5 eurohttp://isabellelorelai.wordpress.com/2008/08/18/aripi-de-ingeri/

Posted on august 19, 2008, in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Oamenii care sufera sunt mai intelegatori cu semenii lor si-i ajuta asa cum pot.Chiar si cu o vorba buna.

  2. Foarte trist! 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: