Copii care au nevoie de ajutor pentru a trai.

Pentru a supravieţui, Cristina are nevoie de ajutor.

Cristina este orfană de mamă.

Este crescută şi îngrijită de sora bunicului, în nevoi, lipsuri şi durere. Din o pensie de 446 RON şi un ajutor de boală al Cristinei de 430 RON.

Cristina Gabriela Doană este din Turnu Severin. Învăţa bine – era premiantă.

În iunie acest an s-a constat că există un proces expansiv de nuclei bazali pe partea dreapta (biopsiat şi iradiat anterior), cu masivă extensie tumorală la nivelul cerebelului şi trunchiului cerebral; hidrocefalie internă secundară, drenată; hemipareză stângă, predominant brahială; pareză de nerv III, dreapta; sindrom Parinaud; strabism divergent.

Dacă puteţi şi vreţi, măcar 5 RON să-i daţi Cristinei.

„Nu aţi întâlnit-o niciodată, nu i-aţi auzit glasul, nu i-aţi văzut privirea. N-aţi vazut-o nicicând paşind chinuit. E copilul pe care orice părinte, orice om cu suflet îl doreşte măcar sănătos. Mulţumim, însă, că v-aţi oprit câteva secunde pentru a vă gândi la viaţa Alexandrei. Şi mulţumim dacă au mai trecut alte secunde pentru a face gestul care să-i redea unui copil mersul…”

De la doi ani, Alexandra merge sprijinindu-se de mama sa. O parapareza spastica si sindromul extrapiramidal cu care a fost diagnosticata ii tulbura echilibrul.

Ca sa poata merge singura are nevoie urgent de o proteza.

10.000 de euro costa sanatatea copilului de 13 ani.

http://isabellelorelai.wordpress.com/2008/08/07/nu-am-vazut-nu-am-auzit-ana-ana-biata-ana/

Dacă mă căutaţi, să ştiţi că mă găsiţi la salonul 607. Etajul 6. La Fundeni. A spus

tata că apare o minune şi mă fac bine. Se numeşte Ramona. Elian. Şi locuieşte în Bucureşti. Are 5 ani. Pe 27 iunie anul ăsta i-a împlinit. Prin martie i s-a făcut rău. Dintr-o dată. O dureau rău picioarele şi obosea repede. A făcut analize. Rău. Le-a repetat. Şi mai rău. Apoi o puncţie. Diagnosticul a fost dur: leucemie acută limfoblastică fenotip de line B. Aşa a ajuns la Fundeni. Ramonei i s-au dat 80% şanse de a se face bine. A început tratamentul.

ABA, o terapie eficientă dar scumpă. Pe care să o faci timp de 2 ani. În fiecare lună îţi trebuiesc 1.000-1.500 de euro.

Chiar că e greu să fii diferit…
Mihăiţă are blog – AICI. Se numeşte VREAU SĂ NU MAI FIU DIFERIT. Dacă îl puţeţi ajuta…

Teodora are 8 luni. S-a născut pe 5 decembrie 2007, din păcate cu o malformaţie cardiacă. Teodora s-a apucat cu mâinele de viaţă şi de atunci o ţine zdravăn. medicii au spus: are puţine şanse de supravieţuire. : malformaţie cardiacă congenitală complexă cu circulaţie pulmonară dependentă de canal; atrezie de valvă pulmonară; DSA larg; DSV larg; transpoziţia marilor vase, insuficienţă semnificativă de valvă atrioventriculară stângă şi insuficienţă cardiacă congestivă. http://isabellelorelai.wordpress.com/2008/08/08/copil-incapatanat-foc-la-transpozitia-marilor-vase/

Update:Aşa îşi întreabă Mihai părinţii: Mă puteţi ajuta? Va fi bine? Voi fi ca înainte?

Într-o singură zi, viaţa de doar 14 ani a lui Mihai s-a schimbat radical. Ziua în care i s-a spus: ai leucemie. Leucemie acută Bifenoti.

Din copilul care alerga în curtea şcolii, care avea emoţii la teze şi extemporale au rămas doar întrebările. Un alt suflet chinuit.

http://isabellelorelai.wordpress.com/2008/08/10/invinsi-de-birocratie-sau-cum-sa-ajungi-sa-implori-ajutor/

Posted on august 9, 2008, in umanitare and tagged , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Mihai,iti multumesc pentru ca vrei sa ajuti…ai o inima mare.
    Eu nu o cunosc pe Ramona,am preluat cazurile de pe blogul Isabelleilorelai ca sa afle mai multi oameni in speranta ca pot ajuta cumva.
    Mai multe nu stiu nici eu decat ce scrie in articol.
    Multa sanatate si numai bine!
    Bafta la scoala!

  2. Sunt Mihai Enache si sunt un pusti fara bani dar vreau so ajut pe micuta Ramona Elian si sa incerc sa strng bani pentru ea facandui recunoscut cazul si sa incerc sa strang bani pentru ea ca sa se faca bn .Vreau sa tinem legatura iar toti bani pe care ii voi strange ii voi trimite ei pentru a se face bn .Va rog sa imi trimiteti o adresa si un nr de tel pt a putea lua legatura cu ea cand voi strange ceva bani .O zi buna si Dumnezeu sa ne ajute

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: