Iubirea din metrou

Mi-ar fi placut ca povestea de iubire pe care am citit-o astazi in newsletter-ul primit sa aiba alt final,dar si asa,cred ca e o poveste romantica cum mai rar intalnim in zilele noastre.
Povestea de dragoste modernă( evz.ro)a unui bărbat care şi-a zărit „femeia visurilor“ într-un metrou din New York şi a lansat o căutare nebună pentru a o găsi nu a avut finalul de basm pe care mulţi îl aşteptau.

Patrick Moberg, 22 de ani, s-a îndrăgostit fulgerător de o necunoscută pe care a zărit-o într-o garnitură de metrou, anul trecut, în noiembrie, în zona Manhattan. Dar a pierdut-o în mulţime, astfel încât a schiţat un portret al fetei şi a creat o pagină web special pentru a o găsi: http://www.nygirlofmydreams.com.

Incredibil pentru un oraş cu 8 milioane de locuitori, Moberg a reuşit s-o identifice după numai 48 de ore, în condiţiile în care de obicei cinicii newyorkezi s-au grăbit să-l ajute pe „Romeo din metrou“ în căutarea sa. Misterioasa brunetă, o australiancă pe nume Camille Hayton, a intrat în joc şi a apărut în compania lui Moberg la televizor şi în interviuri pentru publicaţii din întreaga lume.

După aproape o lună însă, despre cei doi nu s-a mai ştiut nimic. Abia recent, Hayton a declarat pentru un ziar australian că povestea de dragoste a durat cam două luni şi că, actualmente, ea şi Moberg sunt „doar prieteni“. Neobişnuita poveste „ne-a legat într-un fel care ar putea trece eronat drept mai romantic decât a fost“, a declarat fata.

Dacă australianca este recunoscută şi în prezent pe stradă, şi a început să cocheteze cu filmul (un mic rol într-un serial TV şi figuraţie în ecranizarea „Sex and the City“), Moberg refuză să facă orice comentariu pe marginea fostei relaţii, menţionează Reuters.

De ce oare sau despartit cei doi indragostiti?Sunt sanse de impacare sau nu?Poate ca motivele despratirii se regasesc in randurile de mai jos?

Da sau nu!

Daca o saruti nu esti gentleman
Daca nu o saruti nu esti barbat
Daca o lauzi,ea crede ca minti
Daca nu o lauzi,nu esti bun de nimic
Daca esti de acord cu tot ce face ea,esti un bleg
Daca nu esti de acord,nu o intelegi
Daca o vizitezi des,ea crede ca e plictisitor
Daca nu o vizitezi des,ea te acuza ca o inseli
Daca esti imbracat bine,ea spune ca esti un playboy
Daca nu esti imbracat bine,esti un marginit
Daca esti gelos,ea spune ca e rau
Daca nu esti gelos,ea crede ca n-o iubesti
Daca incerci o idile,ea spune ca nu o respecti
Daca nu incerci,ea crede ca nu o placi
Daca intarzii un minut,ea se plange ca te-a asteptat
Daca intarzie ea,ea spune ca asa fac fetele
Dacao saruti odata intro anumita perioada,ea spune ca esti rece
Daca o saruti de mai multe ori,ea striga ca profiti de ea
Daca nu o ajuti sa treaca strada,iti lipseste morala
Daca o ajuti,ea crede ca e doar o tactica de seductie de-a barbatilor
Daca te uiti la alta femeie,te acuza ca flirtezi
Daca se uita ea la alti barbati,ea spuna ca doar ii admira
Daca vorbesti,ea vrea sa asculti
Daca asculti,ea vrea sa vorbesti.

Ce este iubirea?Aceasta este una dintre cele mai dificile intrebari ale omenirii.Pentru unii,iubirea esteca o prietenie care ia foc,pentru altii ,iubirea este ca norocul.Trebuie sa o cauti tot timpul ca sa o gasesti.Nu conteaza cum o definesti sau o simti,iubirea este eternul adevar din istoria omenirii.
Iubirea este rabdatoare,iubirea este blanda.Ea nu este invidioasa,nici nu se lauda si nici mandra nu este. Iubirea protejeaza;apara si spera in aspectele pozitive ale vietii.Fii statornic in iubire,nu insela.Iubirea trebuie traita nu doar simtita.Profunzimea iubirii nu poate fi masurata.Priveste la relatia dintre mama si copil.Mama isi iubeste copilul neconditionat si nu se poate masura aceasta iubire deloc.In orice iubire magica se atinge o dimensiune deosebita.Iubirea poate fi creata.Trebuie doar sa te concentrezi asupra blandetii unei persoane.Daca poti asta cu usurinta,atunci si iubirea vine usor. Fiti impreuna,impartasiti-va bucuriile si amaraciunile,intelegeti-va unul pe celalat,fa-ti timp pentru celalalt , fii intotdeauna acolo unde celalalt are nevoie.Cu siguranta,iubirea va consolida cu multa afectiune relatia voastra.

 


Posted on iulie 28, 2008, in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: