Sange pentru salvarea unei vieti din Iasi

Criza de sânge la nivelul întregii ţări face victime aproape zilnic. Un grup de medici ieşeni se luptă la această oră sa ţină în viaţă o femeie de 40 de ani care are nevoie de o cantitate mare de singe.
Pacienta are o hemoragie extrem de puternică. Ea este internată la Clinica de Gastroenterologie din Iaşi, iar medicii spun că situaţia este critică. Viaţa ei depinde doar de bunăvoinţa celor care pot dona sânge, grupa B3 pozitiv.
Femeia, în vârstă de 40 de ani, mamă a doi copii, este din Dorohoi şi suferă de hepatita de tip C cu efecte secundare severe din cauza tratamentului. Pacienta a pierdut foarte mult sânge, iar rezervele Centrului de transfuzii sunt insuficiente. Femeia are o grupă rară de sânge – B3 pozitiv.

TVR 1

DONEAZA SANGE!

Posted on iulie 9, 2008, in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink. 8 comentarii.

 1. I-am trimis e-mail cu adresa trimisa de tine.Iti multumesc.
  P.S.Nu inteleg de ce am gasit mesajul tau la ‘moderare comentarii” cand eu nu nu am setat asa ceva.Odata am gasit comentariul tau la spam cum se intampla cu comentariile prietenilor care au bloguri pe Blogger.

 2. isabellelorelai

  Gabi, dă-i lui Petre adresa asta
  Vezi că are CONTACT
  http://www.doneazasange.ro/fdbs.html
  http://www.doneazasange.ro/contact.html

 3. Cine vrea sa doneze sange grupa B3 pozitiv pentru un bolnav de cancer. Donarea se poate face la Constanta la centrul de donare, pe numele de Berceanu Dumitru.

 4. Parerea mea e ca mai bine sa fii slab,nuanorexic-pentru ca e mai sanatos.Iti amintesti cand ai fost insarcinata si poate ca te miscai,te aplecai mai greu din cauza burtii?Cand esti gras e chiar mai rau.Obezitatea e tot boala si ne scurteazaa viata.
  Poate vorbesc aiurea acum.Mi-e asa de somn de mi se-nchid ochii.Isabellelorelai,maine te vizitez din nou.Am s-ao vizitez si pe Sibilla.Noapte bune!

 5. isabellelorelai

  Aşa am fost mereu, schiloadă (slăbănoagă) 😀

 6. Isabellelorelai,am uitat sa te felicit pentru gestul tau de omenie si…chiar asa de putine kg ai?Mi-e si rusine cu mine la cat de matahala sunt si nu fac absolut nimic in acest sens. 😦

 7. Am vrut si eu sa donez pentru ca sangele meu e bun pentru toata lumea (OI,Rh negativ),dar am fost cam anemica,acum un an si ceva-doi ani m-am interesat si mi s-a spus ca nu se poate.(din cauza unor boli,a tratamentului chiar si varsta).Ai mei au donat sange cu totii:mama de multe ori,in tinerete sa ajute colegi,cunostinte,barbatul meu si copiii mei.
  Nici cu sangele meu nu pot ajuta.

 8. isabellelorelai

  Mai demult am donat pentru o doamnă pe care nu o cunoşteam. Am grupă mai rară, AB IV şi doamna respectivă era operată de cancer, i se extirpa o parte dintr-un plămân şi avea nevoie neapărat de grupa mea. Am vrut atât de mult să o ajut încât am sărit pe cântar pentru că nu aveam greutatea corespunzătoare ca să mă accepte la donare. Am sărit pe cântar ca să pară că am 58 de kg, eu nu depăşesc 54.
  M-am simţit minunat după ce am donat. Nu este niciun pericol.
  http://isabellelorelai.wordpress.com/doneaza-sange

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: