„Degetica” Alexia este bolnava

Isabellelorelai ne spune povestea unei fetite pe nume Degetica,o poveste cu un final fericit datorita ajutorului oamenilor cu suflet mare.

Degetica

„Povestea nu începe cu „a fost odată”. Începe cu este. Pe acest pământ este o femeie. Nela se numeşte. O doamnă obişnuită, cu familie, cu copii. Acum doi ani, Nela s-a gândit că lumea este frumoasă şi că merită să mai facă un copil. Aşa s-a născut Degeţica Alexia. Cred că pe 19 octombrie 2006 s-a născut. Când venise toamna. Încă mai erau crizanteme prin grădini. Degeţica Alexia a făcut apoi ce fac toţi copiii. A crescut un pic. Într-o zi, să fi fost 8 septembrie 2007, i s-a făcut rău. Picioruşele ei nu mai voiau să se mişte. Nela a dus-o pe Degeţica Alexia la doctor. La Galaţi. Apoi la Bucureşti. De atunci tot plouă. O toamnă lungă şi rece, cu ploi necontenite, este viaţa copilului Alexia Mihai Degeţica. Operaţie. Apoi drumul la Cluj, în loc de drumul la mare…”

Posted on iulie 7, 2008, in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. Salut, sunt administator la situl http://www.onlinepariuri.com si vrem sa dezvoltam o pagina in cadul sitului cu Bloguri Personale sau Sportive. daca te intereseaza o colaborare ne poti contactat la Yahoo ID: „online_pariuri” sau la adresa de email

  2. Sunt sigura ca si pentru Alexia va fi un teledon si se vor strange banii pentru transplantul de maduva. 🙂
    Poate ca va veni o zi cand voi putea sa ajut mai mult.

  3. isabellelorelai

    Povestea nu are încă final fericit. Va avea doar dacă reuşim să-i facem şi ei un teledon ca cel al Fetiţei cu inimile, Alexa. Şi dacă se va strânge suma aia imensă pentru transpant allogen de măduvă.
    Mulţumesc, Gabi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: