Mesaj de la Tiberiu

7 catei pui terrier si mama lor va roaga sa-i adoptati!Luati-i acasa,va rugam!

July 02, 2008 By: Tiberiu Lovin Category: Amicale&Personale

)Anunt primit pe messenger de la o tipa dulce, mare iubitoare de caini, dar nu va spun cine. Nu este stapana provizorie si nu incercati sa sunati ca la matrimoniale. Nu ma dezamagiti. Eu am deja un turbat acasa si-l iubesc. Luati si voi unul. Nu fiti la fel ca aia care au aruncat catelusa . Daca nu este prea mult…pentru voi. Inteleg si asta. ”Sapte catei pui terrier. Sunt 7 baietei mici si simpatici, de talie mica, cretulii si grasunei, in varsta de 6 saptamani , locuiesc impreuna cu mama lor in curtea unei unitati militare din (a fost aruncata acolo inainte sa fete). Am primit termen ca pana joi sa le gasim stapan, pentru ca apoi vor fi luati de hingheri . Tel 0741753433, ralsera@yahoo.com. Va rog din suflet, ajutati-ma sa le gasesc stapan…ajutati care puteti, macar dati mesajul mai departe“.

Posted on iulie 3, 2008, in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Nu stiu daca mai e valabil anuntul.Cred ca acum puiutii sunt mari,poate au la randul lor puiuti.Incercati laadapostul de animale,s-ar putea sa gasiti acolo cel mai bun prieten,chiar daca nu e cel mai frumos animalut!

  2. daca puiutii arata ca cel din poze si este sanatos mi-as dori si eu unul rog mai multe detalii despre pui culoare mincare preferata obiceiuri etc iulia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: