„Ce te faci în acel moment în care viata nu mai are nici un sens?”

Ce te faci?

Isabellelorelai.wordpress.com

Ce te faci când copilul tău se transformă într-o clipă în angoasa vieţii tale, în coşmarul fără de sfârşit (te gândeai la grădiniţă, la cum vei merge cu el la pescuit) iar acum (fără avertisment) se transformă într-o grămadă de carne contorsionată de durere, de ace şi perfuzii, cu care alergi de nebun zi şi noapte la medici şi auzi cuvinte precum “craniofaringiom dezvoltat retrochiasmatic, sindrom hipertensune intracraniană moderată hidrocefalie, atrofie partială de nerv optic, diabet insipid”? Ce te faci în acel moment în care VIAŢA TA NU MAI ARE NICI UN SENS?

Posted on iunie 30, 2008, in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink. 7 comentarii.

 1. How Do You Earn Money on CashCrate?

  You earn money on CashCrate by completing offers and taking surveys. The free offers tend to pay between $.50 – $1.00. The daily survey pays $0.80. The credit card offers tend to pay much more – like $20. I easily made $20.56 in two weeks doing free offers with no referrals. I only put in a few hours of work to achieve this amount. If you can put more time in it, you can easily earn a lot more! Some CashCraters make hundreds a month.

 2. Vacanta placuta la mare si sa nu stai la soare la orele pranzului! 🙂 Nu ma pot abtine sa nu dadacesc copiii…deh,asa sunt mamele!
  Sa ai numai zile frumoase si linistite! 🙂

 3. azi nu sunt :d…plec la mare peste cateva ore:d. multumesc frumos pentru caldura comment-urilor. sa ai o zi frumoasa 🙂

 4. Copila,esti trista?
  Esti foarte tanara,frumoasa si desteapta-bucura-te de vacanta!

 5. Copila,frumoase si pline de intelepciune cuvinte ai rostit.Le voi face cunoscute acelora care se intreaba :”Ce te faci în acel moment în care VIAŢA TA NU MAI ARE NICI UN SENS?”
  Cuvintele tale sunt un fel de balsam pentru sufletele disperate ale celor fara de speranta.Iti multumesc in numele lor.
  Iti multumesc si-ti doresc multa sanatate.

 6. oricat de adanci ar fi durerile prin care te taraste …viata are sens.in acel moment viata are sens numai ca durerea iti acopera privirea periculos de rau si e greu sa mai realizezi ca are sens…trebuie sa iti impui ideea ca viata are sens! si o sa vina sigur si momentul in care o sa si vezi acest lucru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: