Florin are nevoie de ajutorul nostru

„Buna ziua!

Numele meu este Catalin Bobaru si am 3 ani si 8 luni! M-am nascut intr-o familie saraca din Comuna Soimari, judetul Prahova. Intr-o dimineata am deschis ochii si nu am putut sa o vad pe mami, nici pe fratele meu, nici pe bunica. Speriat, am strigat-o pe mami, am intrebat-o unde este, de ce nu vad, ce se intampla cu mine, de ce ma doare capul asa de tare……..unde este mami, de ce nu ii vad fata zambitoare? Si, deodata , i-am auzit vocea calda, dar atat de speriata…ma intreba ce am, de ce nu pot vedea, ce ma doare…………nu stiu mami, nu inteleg…..de ce nu te pot vedea……ia-ma in brate, mami……mi-e frica……am inceput sa plang……mami striga dupa ajutor….zgomot de masina……..intuneric……intuneric…….

Asa a inceput totul!”

Florin vrea sa traiasca.Sansa lui este o operatie la inima intro clinica din Germania,dar ii mai trebuie 3000 de euro pana saptamana viitoare .

Florin Ierulescu este un tânăr de 29 de ani care iubeşte viaţa, o fire dinamică, o persoană care nu ezita să sară la nevoie în ajutorul unui prieten. Era un tânăr optimist, încrezător în propriile forţe, plin de speranţă, viaţă şi planuri de viitorDestinul avea să transformă viaţa lui Florin într-o tragedie pe care tânărul o trăieşte şi astazi.

Iata ce a declarat Florin:
DECLARAŢIE 1:
„Am încercat să-i conving pe medici să mă opereze, cu tot riscul. Le dau în scris. Mi s-a răspuns că nu vor să îmi strice viitorul. Dar ce viitor am eu?”

Florin Ierulescu

–––––––-

DECLARAŢIE 2:
„Boala mea este într-o fază terminală. Doctorii spun că e vorba de câteva luni. La mine au trecut deja şase şi nu ştiu cât mai rezist”

Florin Ierulescu

–––––––-

DECLARAŢIE 3:
„Dacă rădăcinile infecţiei se desprind vor ajunge în creier sau în stomac şi fie voi muri, fie voi rămâne paralizat. M-a speriat teribil gândul, dar acum m-am resemnat”
Florin Ierulescu
Florin a fost ajutat de oameni cu inima mare sa stranga suma necesara,dar a aflat ca mai are nevoie de inca 3000 de euro .
Doar 3000 de euro …Va rog,ajutati-l pe Florin sa adune cei 3000 de euro! Multumesc .
Cei care vor să întindă o mână de ajutor pentru Florin o pot face donând în contul deschis pe numele său la Raiffeisen Bank: RO 86 RZBR 0000 0600 1045 7579.

Posted on iunie 20, 2008, in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: