Fetita cu inimile

„Ieri am primit un mesaj de la Maria,povesteste Isabellelorelai. Mi-a arătat un link. Ducea spre o fetiţă, Alexa. Pe pagina copilului am găsit TELEDON deschis la Romtelecom. Alexa este fetiţa cu inima mică şi curajoasă. Şi cu visul meu, Teledonul Permanent. Acela de a ajuta un om, în fiecare zi, cu un simplu apel telefonic, fără drumuri şi cozi la bănci şi după posibilităţi, mai mici sau mai mari.”Fetiţa cu inimile. Alexa, 4 ani. Inimă pentru Alexa – AICI.

AJUTOR URGENT pentru RALUCA

Raluca, 10 ani. Leucemie

„Suntem elevii clasei a III-a A de la Şcoala Generală “Lucian Blaga ” Deva, jud. Hunedoara. Avem 10 ani, este cea mai frumoasă vârstă a copilăriei! Dar dintre noi acum lipseşte o fetiţă! RALUCA TOPOR! La începutul anului şcolar din clasa a II-a, septembrie 2006, RALUCA TOPOR era cu noi… În clasa a II-a RALUCA a frecventat puţin timp cursurile. În clasa a III-a RALUCA a venit puţin timp la şcoală, la începutul anului şcolar.

În disperarea noastră căutăm ajutor şi ne îndreptăm gândurile spre toţi potenţialii oameni cu suflet mare din ţara aceasta!

Acum colega noastră, RALUCA TOPOR, se zbate în suferinţă la o Clinică de oncopediatrie din Cluj.

În ultima vreme nu mai poate frecventa şcoala şi suferim alături de ea .

Este un înger de fată, deşteaptă , talentată, cuminte, bună, înţeleaptă! Dorim să o avem din nou în mijlocul nostru, să înveţe din nou alături de noi, să mergem împreună în excursii, să ne jucăm, să ne bucurăm. Avem 10 ani, este cea mai frumoasă vârstă a copilăriei, şi ea nu se poate bucura alături de noi de frumuseţile copilăriei. Viaţa ei depinde de o operaţie foarte costisitoare şi cu tot efortul nostru, al colegilor, al familiilor noastre nu putem face faţa costurilor enorme. Dacă toţi ne-am uni eforturile, poate am reuşi să salvăm un copil nevinovat, care are dorinţa şi voinţa de a trăi.

Să o ajutăm să poată trăi!“

Raluca are leucemie, iar sansa ei este o operatie extrem de costisitoare la o clinica din Ungaria. Familia fetitei trebuie sa stranga 150.000 de euro pentru a putea sa-i redea Ralucai sansa la viata. Cu ajutorul copiilor, al prietenilor, al cunoscutilor, in conturile fetitei s-au strans 17.000 de euro.

Daca puteti sa o ajutati pe Raluca, faceti o donatie, cat de mica.

Banca Transilvania Deva

Cont lei: RO20BTRL 0220 1201 6425 84XX

Cont valuta: R066BTRL 0220 4201 6425 84XX

BRD Agenţia Rusca

Cont lei: RO80BRDE 220SV 3004 3502 200

OTP BANK

Cont lei: R0580TPV 34 0000 1568 91 RO 01

Raiffeisen BANK

Cont lei: R098RZBR 0000 0600 0926 8725

Titular: TOPOR DORIN PETRICĂ


Posted on iunie 11, 2008, in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink. 4 comentarii.

  1. CELLA,cred ca optimisti trebuie sa fim cu totii,sa gandim pozitiv si sa continuam ce am inceput.Eu sunt cam pesimista doar in unele privinte,ca de exemplu unitatea romanilor.Unele le stiu din propria experienta,altele din povestile celor plecati in strainatate la munca.Zambesc si eu. 😀

  2. Eu sunt o optimistă incurabilă 😆 😆 😆

  3. Nu prea este unita societatea,mai ales o parte a societatii care traieste undeva mai sus.Noi,romanii,nu prea suntem uniti nici aici nici peste hotare. 😦
    dar,cine stie?Poate se va intampla un miracol !
    Te pup si eu si iti sunt alaturi in ceea ce faci!Stii,ti-am mai spus-esti o zana ssau un inger salvator!

  4. isabellelorelai

    Se vor strânge banii, sigur-sigur. Dacă societatea ar fi mai unită, aşa cum suntem noi acum, am putea spune adio necazurilor. În treaba asta nu contează doar să donezi, contează foarte mult să şi faci cunoscut faptul în sine. Te pup şi mulţumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: