Sa-i ajutam pe copii sa aiba copilarie!

 

http://isabellelorelai.wordpress.com/2008/05/22/1-iunie-2008/

Populaţia României continuă să scadă

Scaderea numarului popu­laţiei a continuat şi în luna februarie, înscriindu-se în tendinţa ultimilor ani, informează Institutul Naţional de Statistică (INS), care arată că natalitatea s-a situat sub nivelul mortalităţii şi a avut drept consecinţă un spor natural negativ al populaţiei. Faţă de luna februarie 2006, numărul născuţilor-vii a scăzut cu 486 copii, rezultând o scădere a ratei natalităţii (de la 10,2‰ la 9,9‰). De asemenea, a scăzut şi numărul deceselor cu 1.350 persoane, determinând o scădere a ratei mortalităţii (de la 13,2‰ la 12,4‰). Comparativ cu luna februarie a anului precedent, rata mortalităţii infantile a scăzut de la 14,2 la 10,7 decedaţi, sub 1 an, la 1.000 născuţi-vii. În luna februarie, au fost înregistraţi 16.402 de născuţi-vii, cu 2,4 mii mai puţini decât în luna precedentă, determinând o rată a natalităţii de 9,9 născuţi-vii la 1.000 locuitori (10,3‰ în luna ianuarie). Numărul decedaţilor (20.482) a fost cu 5,1 mii persoane mai mic decât în luna ianuarie, în consecinţă, precizează INS, rata mortalităţii a scăzut de la 14,0 decedaţi la 1.000 de locuitori, la 12,4‰. Rata mortalităţii infantile (decedaţi sub un an, la 1.000 de născuţi-vii) a înregistrat o scădere: 10,7‰ în luna februarie, faţă de 15,5‰ în luna ianuarie. Sporul natural negativ, care indică un deficit al născuţilor-vii faţă de cel al decedaţilor, a scăzut de la – 3,7 mii persoane în luna ianuarie la – 2,5 mii persoane în luna februarie.

Copii vanduti ca sclavi.

Chiar si in Romania sunt parinti care-si vand copiiii ca slugi,copii care muncesc

1-iunie-2008

Sa-i ajutam pe copii sa aiba copilarie.


Orfanii romani.Copiii de care nu ii pasa nimanui

Copilul tau e in siguranta?

Posted on mai 22, 2008, in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink. 6 comentarii.

 1. Nu mai stiu ce sa faca pentru ca lumea sa-i voteze.Oare de ce suntem asa de fraieri si ne-am lasat pacaliti de atatea ori?Stii ce cred?De data asta vor avea surprize.Intuiesc ca unii se vor retrage din politica si pupincuristii lor se vor face de cacao.

 2. isabellelorelai

  Dă-le dracu’ de carpete, că le mănâncă moliile. Nişte tâmpiţi, ăştia. Iar noi şi mai şi. Păi din ce bani crezi că sunt carpetele? Tot din banii furaţi de ei de la noi.

 3. Cine sa-i plateasca?Au ei grija sa fie platiti.
  Sa fie platiti cu varf si indesat.
  Sa vezi ce chestie la noi.De jumatate ora a venit barbatul acasa si mi-a povestit ca dintro masina de campanie electorala se aruncau carpete si amarastenii se aruncau sa le prinda.Ar fi luat si amarasteanul de el daca s-ar fi aruncat sa prinda o carpeta.

 4. isabellelorelai

  Gabi, da. Dar de plătit cine îi mai plăteşte?

 5. Se voteaza ei intre ei ca sunt multi.Daca ai stii ce bine am reusit sa cunosc ce le poate capu` si ca nu le pasa de noi nici cat negru sub unghie.
  Sunt mai mincinosi decat baronul Munchausen si inima lor e de gheata.Sunt si cateva exceptii,dar trebuie sa ai o intuitie foarte buna ca sa-i gasesti.Sunt asade specializati in inselarea noastra(au invatat in scoli speciale cu profesori de la servicii speciale) ca ne mint cu zambetul pe buze.

 6. isabellelorelai

  Mă gândeam că poate murim toţi,, încet încet. Săracii politicieni, cine îi mai votează pe ei?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: